Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Намираме мястото си в кръговрата на живота с „Муфаса: Цар лъв“ от 20 декември в кината

Намираме мястото си в кръговрата на живота с „Муфаса: Цар лъв“ от 20 декември в кината

Аз детето | 2024-08-20

Намираме мястото си в кръговрата на живота с „Муфаса: Цар лъв“ от 20 декември в кината

Този празничен сезон подаръците за Коледа идват по-рано. На 20 декември, само в кината, ще преживеем епичната история на един сирак, който стана цар. Носителят на „Оскар“ Бари Дженкинс (Лунна светлина) ни приветства отново в Лъвските земи с Муфаса: Цар Лъв, за да видим как много преди да се превърнат в легенди, младият Муфаса и принцът, добил известност като Скар, станали братя.

В „Муфаса: Цар Лъв“, разсейван от обичайните дяволии на Тимон и Пумба, Рафики разказва легендата за Муфаса на малката Киара – дъщерята на Симба и Нала. Срещаме се с осиротялото лъвче Муфаса, което се чувства изгубено и самотно до момента, в който се запознава с Така – кръвен наследник на кралска линия лъвове. Случайната среща на двамата ражда неочаквано приятелство и дава началото на смело пътешествие, към което се присъединява удивителна група неудачници. Всеки от тях жадува да намери мястото си в кръговрата на живота, но връзката между нетипичните другари е поставена на изпитание, когато те се сблъскват със страховит и смъртоносен враг в лицето на лидера на прайд бели лъвове – Кирос.

Новият трейлър на „Муфаса: Цар Лъв“ ни разкрива, че магията на ненадминатите приказни сюжети на „Дисни“ и невероятните достижения в света на специалните визуални ефекти работят в отличен синхрон и по неповторим начин пресъздават на екран историята на един от най-иконичните и обичани образи в историята на киното и популярната култура. Също като своите предшественици, Муфаса: Цар Лъв обещава спиращо дъха приключение със сърцати герои, много хумор и не малко драматични моменти, гарнирани със страхотната музика на Лин Мануел-Миранда и ветерана Лебо М.

Съдбата ни очаква от 20 декември само в кината 2D, 3D, 4DX и IMAX 3D – дублиран и субтитриран.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град