Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Записваме се в академията за герои с „My Hero Academia: You`re Next“ от 11 октомври

Записваме се в академията за герои с „My Hero Academia: You`re Next“ от 11 октомври

Аз детето | 2024-10-01

Записваме се в академията за герои с „My Hero Academia: You`re Next“ от 11 октомври

На 11 октомври е твой ред! В кината посрещаме анимесъбитието My Hero Academia: You`re Next – най-новият оригинален пълнометражен филм от изключително успешния франчайз, базиран на създадената от Кохей Хорикоши и публикувана в над 100 млн. екземпляра манга поредица My Hero Academia, чието действие се развива в свят, в който почти всички хора са придобили суперсили, наречени „Странности“. Историята следва Изуку Мидория – момче, което е родено без „Странност“, но въпреки това мечтае да стане супергерой. Той е открит от най-великия герой в света – Ол Майт, който дарява своята сила на Изуку, след като разпознава потенциала му и му помага да се запише в престижна гимназия за обучаващи се супергерои.

Ол Майт вече не е герой номер 1 на обществото, но Изуку и съучениците му от клас 1А на академията са решени да продължат неговата воля и идеали като обединяват сили и помагат на Героите да открият останалите избягали злодеи, вилнеещи в Япония. Младежите обаче се натъкват на повече неприятности, отколкото очакват, когато се сблъскват с мистериозен мъж, който се представя за заместник на Ол Майт и с думите „След това, е мой ред“ гръмко се провъзгласява за новия Символ на мира. Скоро става ясно, че мъжът е Дарк Майт и въпреки физическата прилика с Ол Майт, идеалите на двамата не биха могли да бъдат по-различни. Дарк Майт отприщва своята Странност, за да удовлетвори единствено собствените си тъмни желания и създава масивна крепост, която започва да поглъща беззащитното население.

Ще могат ли Изуку и останалите ученици от клас 1A да защитят света? Те трябва да се изправят срещу Дарк Майт и неизвестната престъпна организация под негов контрол – семейство Голини, а сблъсъкът ще бъде епичен. След това, е твой ред!

Твоят ред настъпва с My Hero Academia: You`re Next, от 11 октомври само в кината.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град