Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | От 6 август „Круд: нова епоха“ ще ни убеди, че еволюцията не е за всеки

От 6 август „Круд: нова епоха“ ще ни убеди, че еволюцията не е за всеки

Аз детето | 2021-08-06

От 6 август „Круд: нова епоха“ ще ни убеди, че еволюцията не е за всеки

Няма нищо по-хубаво и по-нормално от това със семейството ви да спите на камара. Поне така си мислят неподправените и колоритни членове на праисторическата фамилия Круд преди да се сблъскат с Хомосапиенс (с акцент върху сапиенс!) – семейство, няколко стъпки напред в еволюционната стълбица, което приема пещерняците в своя модерен и изтънчен дом, в който (о, чудо!) всеки си има своя стая и легло. А това означава нарушаване на ценностите, благодарение на които Круд са преживели дългите години в изпълнения с непосредствени опасности свят, който обитават.

С най-новия клип на „Круд: Нова епоха“ ще надникнем към завладяващия и пъстър свят на семейство Круд и ще станем свидетели на изключително забавния им сблъсък с Хомосапиенс. А на 6 август, само в кината, ще открием непреодолими ли са различията между двете семейства и каква е заплахата, която ще ги запрати на незабравимо приключение, което ще предопредели неясното им бъдеще. Настъпва нова епоха.

Преживели сериозно количество катастрофи и опасности, сред които зъбати зверове и „края на света“, Круд имат нужда от ново място за живеене. Затова праисторическото семейство се отправя на пътешествие в търсене на място, което да нарекат свой дом. И когато откриват защитено от висока стена идилично райско кътче, те смятат, че са намерили решение на всичките си грижи. Има само един проблем. Друг вече живее там: семейство Хомосапиенс.

Със своята сложна къща, разположена на гигантско дърво, невероятни изобретения и много земя със свежи хранителни продукти, Хомосапиенс далеч по-еволюирали и приемайки Круд в своя дом, като първите гости на света, напрежението между тях много бързо ескалира. Точно когато изглежда, че е невъзможно пещерното и модерното семейство да намерят общ език, нова заплаха ги изпраща на епично пътешествие извън сигурността на укрепения им дом.

Откриваме нова страна на еволюцията с „Круд: Нова епоха“ от 6 август само в кината и 4DX.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град