Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Световният феномен „Пес Патрул“ отбеляза началото на най-важната си мисия на специално гала събитие във Варна

Световният феномен „Пес Патрул“ отбеляза началото на най-важната си мисия на специално гала събитие във Варна

Аз детето | 2021-08-22

Световният феномен „Пес Патрул“ отбеляза началото на най-важната си мисия на специално гала събитие във Варна

На 19 август в Cinema City Варна, в „сърцето на лятото“, световният феномен „Пес Патрул“ отбеляза началото на най-важната си спасителна мисия. Популярният франчайз, който ни доказва, че няма малки герои, нито невъзможни мисии, отбеляза подобаващо премиерата на първия си пълнометражен филм „Пес патрул: Филмът“ на специално гала събитие, което събра на едно място едни от най-верните почитатели на поредицата в гр. Варна, за да споделят ентусиазма и вълнението от незабравимите приключения, които ни предстоят в Адвенчър сити.

Вечерта беше издържана в абсолютния стил на приключенската продукция и беше достойна за един елитен спасителен отряд! Тематичен декор, посветен на героите, многото изненади, осигурени от партньорите на събитието, вкусните лакомства, цветната и пъстра атмосфера очароваха гостите, донесоха безброй усмивки, добро настроение и белязаха началото на киноприключенията на любимите на малки и големи кутрета, които превземат киноекраните в цялата страна.

А, разбира се, както трябва и да бъде – „най-малките“ бяха най-„големите“ герои на събитието.

Когато свадливият, подмолен, ненавиждащ кучетата и вечно ламтящ за власт Хъмдингър става кмет на Адвенчър Сити, проблемите не закъсняват. Скоро в града са обособени зони, забранени за кучета, планираното шоу с фойерверки поставя в опасност живота на гражданите, а узурпираната от него експериментална машина, с която той иска да контролира времето и над града винаги да грее слънце, се поврежда и заплашва не просто да предизвика страшна буря, а да разруши целия Адвенчър Сити. На помощ се притичват Райдър и героите от Пес патрул, които вдигат оборотите, за да посрещнат предизвикателството. Но нещата не са толкова прости – докато едно от кутретата се изправя пред проблемите от тежкото си минало, с което поставя под въпрос успеха на спасителната мисия, екипът получава помощ от нов съюзник – устремената и хиперактивна дакелка Либърти, взела присърце опазването на спокойствието по улиците на Адвенчър сити. Въоръжени с нови и още по-модерни джаджи, брони и съоръжения, Пес патрул вдигат оборотите и градусите, за да спасят града и неговите граждани.

Най-важната спасителна мисия „Пес патрул: Филмът“ започва от 20 август, само в кината!Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град