Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Меган Маркъл ще продуцира анимационна поредица за деца, вдъхновена от влиятелни жени в историята

Меган Маркъл ще продуцира анимационна поредица за деца, вдъхновена от влиятелни жени в историята

Аз детето | 2021-07-26

Меган Маркъл ще продуцира анимационна поредица за деца, вдъхновена от влиятелни жени в историята

Херцогинята на Съсекс, съпруга на принц Хари – Меган Маркъл, ще продуцира анимационна поредица за стрийминг платформата Netflix, предадоха световните информационни агенции. В основата на сюжета на анимацията с работно заглавие „Пърл“ ще бъдат приключенията на 12-годишно момиче, което е вдъхновено от влиятелни жени в историята, се казва в разпространено съобщение от компанията Archewell Productions, основана от британския принц Хари и съпругата му.

„Подобно на много момичета на нейната възраст, нашата героиня Пърл върви по пътя на себеоткриването, докато се опитва да преодолява ежедневните предизвикателства“, казва Маркъл. „Развълнувана съм, че Archewell Productions в партньорство с платформата Netflix, тези невероятни продуценти, заедно ще направят нова анимационна поредица в чест на необикновените жени в историята“.

Маркъл ще бъде изпълнителен продуцент заедно с Дейвид Фърниш, който е продуцирал филми като „Шерлок Холмс“ и „Рокетмен“. Не е обявена дата, на която ще бъде пусната анимацията.

След като решиха да напуснат Великобритания и се заселиха в САЩ, херцогът и херцогинята на Съсекс сключиха договори за телевизионни проекти и подкасти с Netflix и Spotify, припомня БТА. През месец май Меган издаде детска книга, посветена на отношенията между баща и син през погледа на майката.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град