Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Еволюираме с „Круд: Нова епоха“ в кината през август

Еволюираме с „Круд: Нова епоха“ в кината през август

Аз детето | 2021-07-02

Еволюираме с „Круд: Нова епоха“ в кината през август

Този август първото семейство на праисторическата ера – Круд, се завръща за ново незабравимо приключение с „Круд: Нова епоха“. Мислейки, че „краят на света“ е най-лошото, което е можело да им се случи, любимите ни първобитни герои ще се изправят пред предизвикателство, в сравнение с което всичките им досегашни проблеми бледнеят! Търсейки място, което да нарекат свой дом, семейство Круд попадат в рая – изобилстващо от храна и защитено от опасности идилично кътче, което на пръв поглед предлага решение на всичките им грижи. Това, което откриват обаче, е потвърждение на максимата „Адът – това са другите”. Защото там вече живее семейство Хомосапиенс (с акцент на сапиенс!).

Със своята сложна къща, разположена на гигантско дърво, невероятни изобретения и плодородна земя, изобилстваща от свежа храна, Хомосапиенс са няколко стъпки напред в еволюционната стълбица и решението да приемат по-примитивните Круд като първи гости в света, не се оказва най-доброто. Напрежението бързо ескалира и точно когато изглежда, че е невъзможно пещерното и модерното семейство да намерят общ език, нова заплаха ги изпраща на епично пътешествие извън сигурността на укрепения им дом. Ще успеят ли Круд и Хомосапиенс да приемат различията си и да изградят бъдещето си заедно?

С впечатляващо красива и пъстра визия, оригинален свят, неспирна динамика и безчет забавни моменти, „Круд: Нова епоха“ ще предложи незабравимо развлекателно изживяване на зрителите в киносалоните, но също така ще ни позволи да обърнем поглед към себе си и да открием всъщност колко малко сме се променили като хора и колко еднакви сме всички, въпреки привидните си различия. А колоритните и пълнокръвни герои ще ни напомнят за непреходността и важността на семейството и ще ни покажат как, когато сме заедно и сме верни на своята същност, тегобите на съществуването лесно могат да се превърнат в радост от живота.

Режисьор на филма е Джоуел Кроуфърд, който е работил по множество анимационни проекти на DreamWorks Animation, включително „Тролчета“ и поредицата „Кунг-фу е панда“. Продуцент е Марк Суифт („Мадагаскар 3“). Ролите на български озвучават Васил Бинев, Светломир Радев, Иван Велчев, Царина Юхновска, Лина Шишкова, Йорданка Илова, Светлина Станчева, Константин Каракостов, Анелия Шишкова и др.

Еволюираме с „Круд: Нова епоха“ от 6 август в кината и 4DX.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град