Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Още 9 полезни съвета за Spider-Man 2, които няма да ви издадат нищо от играта и ще ви е много интересна

Още 9 полезни съвета за Spider-Man 2, които няма да ви издадат нищо от играта и ще ви е много интересна

Аз детето | 2023-10-23

Още 9 полезни съвета за Spider-Man 2, които няма да ви издадат нищо от играта и ще ви е много интересна

След години на шум и множество тийзъри, Spider-Man 2 най-накрая е тук. За играчите на PS5, които искат да се впуснат в най-новата екшън игра с отворен свят на супергерои от Insomniac, имаме някои полезни съвети, които трябва да направят спасяването на Ню Йорк като Майлс Моралес или Питър Паркър малко по-лесно. И не се притеснявайте, тук няма никакви спойлери освен това, което вече е показано в трейлъри. Така че не се колебайте да разгледате нашите съвети без спойлери, преди да играете Spider-Man 2, без да се страхувате да научите за някой вълнуващ сюжетен обрат или разкритие в края на играта.

Разпределете точки за умения между двамата Spider-Men

Въпреки че обикновено можете да превключвате между двата героя, когато пожелаете, има части от играта, където това не е възможно. По същия начин повечето мисии и странични задачи изискват да използвате конкретен Спайдърмен. Така че не събирайте всичките си точки в едно. Опитайте се да надстроите и двамата, както и споделените умения, така че нито един от Спайди да не липсва. Това става много важно по-късно в играта, когато ще бъдете принудени да разчитате на един Спайдърмен за големи периоди от време.

Направете бързо пътуване

Може да изглежда кощунство в игра на Spider-Man с отворен свят да пътувате бързо, но този път е толкова полезно, че трябва да си спестите време и да прекосите града. Ще трябва да отключите бързо пътуване във всяка област на картата, преди да можете да го използвате в този квартал, но след като го направите, възползвайте се от силата на PS5 и незабавно се телепортирайте навсякъде, където пожелаете.

Завършете скривалищата на Prowler за полезна плячка и добро възнаграждение за Майлс Моралес

В Spider-Man: Miles Morales играчите се срещат с чичото на Miles, който също е суперзлодеят, известен като Prowler. До края на тази игра чичо Аарон е осъзнал грешката на пътя си и се предава на властите. Ако искате да видите какво ще се случи след това, трябва да завършите всички пъзели на Prowler Stash в Ню Йорк. Освен това получавате някои хубави редки технически ресурси, за да надстроите своя костюм и джаджи.

Насочете се към бейзболното игрище за лесен трофей

В центъра на Бруклин, близо до Кони Айлънд, има голям бейзболен стадион. Отидете там и управлявайте базите като Майлс или Питър за забавен диалог и лесен за грабване трофей.

Париране по време на битки

Нова функция в Spider-Man 2 е възможността за париране на атаки. Разбира се, можете да пренебрегнете тази механика в началото, тъй като в началото на играта ви хвърля врагове, които не удрят твърде силно и могат да бъдат унищожени бързо. Но по-късно ще трябва да парирате, за да оцелеете в интензивни битки с босове и по-големи битки. Така че вместо да се ровите в по-късните части, докато се опитвате да овладеете парирането, практикувайте веднага върху по-слабите врагове и съкращавайте времето.

Поставете си предизвикателство и увеличете трудността до невероятна

Играта може да започне да става небалансирана, когато започнете да отключвате повече сили и да натрупвате подобрения, особено през втората половина. Ако изчиствате повечето от страничните мисии, преди да завършите играта, не е лоша идея да увеличите трудността до най-трудната настройка, за да запазите нещата интересни.

Не се страхувайте да пропуснете пъзели или да получите безплатно здраве в битки с босове

Опциите за достъпност на Spider-Man 2 в настройките на играта ви позволяват автоматично да попълвате здравето си, когато достигне нула, и напълно да заобикаляте определени пъзели в играта, ако просто не ви харесват. Ако закъсате, използвайте ги. Играта е по-забавна по този начин.

Умрете в битки с босове, за да нулирате

Някои битки с босове могат да включват няколко етапа и отнемат доста време, за да завършат. Един трик, който може да помогне, е ако нарочно умрете, след като сте достигнали контролна точка в битка. Това ще запълни здравето ви, без да използвате ленти за фокусиране и ще нулирате капани в арената за битка с босове, което е много полезно, когато се биете с определени по-трудни врагове.

Високите сгради са вашите най-добри приятели

С новия уинг костюм можете да скочите от най-високите небостъргачи в Ню Йорк и да се плъзгате километри. След като отключите бързо пътуване до различни части на града, можете незабавно да прескочите до тях, да се изкачите и да излетите, за да покриете много земя бързо, докато търсите колекционерски предмети като Spider-Bots. Oscorp Tower в Upper West Side, Avengers Tower в Midtown и Freedom Tower във Financial District са най-добрите.

Тук можете да видите и останалите съвети!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град