фокуси

Начало | фокуси | Невероятните фокуси на мистър Балон

Невероятните фокуси на мистър Балон

Аз детето | 2018-03-02

Невероятните фокуси на мистър Балон

Може би не знаете, но най-известният фокусник на света е мистър Балон. При това още днес или с една разходка до близкия магазин можете да го поканите у дома или в училище, за да ви помогне да направите едно невероятно представление пред семейството или приятелите си. Но къде да намерите този фокусник и колко ще ви струва? О, няма никакъв проблем! Както вече ви казахме, има го в почти всеки магазин и струва не повече от 2 лева... Все пак се казва мистър Балон, а на практика всеки балон се казва така. Така че сега просто остава да си вземете един или три балона, просто за всеки случай и да намерите няколко приятели или членове на семейството, които да са готови за малко забавни фокуси. За тях дори не се изисква подготовка, представяте ли си! Всичко идва от природата, физиката, науката... Най-удивителното е, че с тези фокуси на мистър Балон ще можете да учудите дори и самите себе си!

Гъвкавата вода

Надуйте един балон и докато обяснявате и разсейвате зрителите, го търкайте някъде на дискретно място, например в крака си. Обяснете, че с негова помощ ще накарате водата да се изкриви. След това пуснете чешмата в кухнята, банята или тоалетната в училище, струята да е слаба, тънка, и поднесете балона към нея. Удивително! Водата наистина се отклонява и гъне!

Танцуващите хартиени фигурки

Набързо, а може да накарате и публиката, за по-голям ефект да изреже няколко фигурки от лист хартия! Човечета, рибки, котета и кой каквото може! След това ги поставете върху някакъв плат. Най-добре шапка! В този сезон няма как да не носите шапка. Балона разбира се отново дискретно потъркайте в дрехите си. Накрая съвсем леко го приближете към хартиените фигурки и ще видите как те се раздвижват. Започнете да го движите насам-натам и ще видите и как „танцуват“.

Мистър Балон знае и още интересни неща. Вижте ги ето тук!
Може ли балон да не се спука с игла?
Чудото огнеупорен балон
Магическо надуване на балон
Балонът, който се превръща в ракета
Как телефонът може да влезе в балона – най-смешният фокус



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град