България

Начало | България | Несебър отбелязва Освобождението с уникално шоу с дронове

Несебър отбелязва Освобождението с уникално шоу с дронове

Аз детето | 2021-03-03

Несебър отбелязва Освобождението с уникално шоу с дронове

С уникално шоу с дронове на 3 март Несебър ще отбележи 143-годишнината от Освобождението на България. Тази нощ небето на Несебър тържествено ще засияе в цветовете на родния трибагреник. Българското знаме, сърца и още красиви фигури ще заблестят над града на ЮНЕСКО, образувани от светлините на 40 дрона под звуците на неповторимата музика на Георги Андреев.

„Най-добрите световни иновации се реализират първо през последните 10 години в Несебър и поради тази причина решихме да подарим едно прекрасно шоу за националния празник на Несебър“, коментира продуцентът Светломир Цветанов. Спектакълът е дело на младия и креативен екип на „Дрон шоу БГ“. "Дрон шоуто това са един масив от дронове, които светят в небето и използват небето за представяне на най-различни фигури, просто едно ново поле за изява, което до момента в България не е ползвано“, поясни Мариан Ташев.

Всички граждани и гости на Несебър могат да наблюдават светлинното шоу на 3 март в зоната на провлака, откъдето ще имат най-добра гледка.

Вижте повече в репортажа на Bulgaria ON AIR.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град