игри в дома

Начало | игри в дома | Най-вкусната игра на света

Най-вкусната игра на света

Аз детето | 2021-04-25

Най-вкусната игра на света

Ммм... Знаете ли, че игрите освен забавни и приятни, могат... ммм... да бъдат и вкусни... ммм... Ще ни извините, че така прекъсваме мисълта си, ама точно приключихме с тази игра, защото нали знаете, не ви предлагаме нищо, ако преди това сами не сме го опитали. А тази игра беше наистина повече от забавна, защото беше и толкова вкусна. Обичате шоколад, нали? Всъщност що за глупав въпрос, всеки обича шоколад. Ако има някой, който ви казва, че не е така – не му вярвайте. Най-вероятно вкъщи има цяла кутия с различни шоколади и редовно си грабва парченце или две от тях, но ви казва, че не ги обича, защото просто не иска да ги дели с никого. Но извинете ни, от толкова шоколад се разсеяхме, затова да се върнем на играта.

Вече сигурно сте се досетили, че тя ще е свързана с този така вкусен шоколад и съответно ще ви трябва един. Ще ви трябват и група хора, които не са на диета и са готови да се забавляват и може би да се оцапат с малко шоколад. Също си подсигурете и вилици за всеки, както и един нож. А, да, а също и чиния, зарче и някакви ръкавици. Имайте ни доверие – забавно е и не е толкова странно, колкото звучи дотук. Определено няма да ви караме да се държите като извънземни или пък да правите опити с шоколада и да го развалите. Единственото, което трябва да имате предвид, е че играта ще е забавна, ако сте повече от двама. Готови ли сте да разберете какво ще се случи?

Всичко е много просто! Въоръжавате с по една вилица всеки осмелил се да участва в тази на пръв поглед странна игра. Махате опаковката на шоколада и го слагате в чиния, а до нея слагате и един нож, ама от тези малките, сещате се... с които ви дават да си режете пържолите или пилето, когато ядете. Целта на играта е вкусна и проста, да изядете колкото се може повече от шоколада. О, ще ви трябва и един хронометър или просто нещо с чиято помощ да засичате време. След това купонът започва. Първият от вас хвърля зарчето и внимателно гледа кое число ще му се падне. Ако се падне 1 то трябва да изяде едно парченце от шоколада, а ако се падне шест, значи шест. Тук обаче идва и уловката. Парченцата трябва да си осигурите за точно 30 секунди и то като на ръцете си имате ръкавици, а тях се опитате да отчупите само с вилица и нож. Ако не успеете за даденото време – то просто идва ред на следващия, който трябва да направи същото. Гарантираме ви, че е доста забавно и почти напрегнато.

Победител е този, който изяде най-много парчета, ако разбира се в тази игра може изобщо да има победители, защото все пак говорим за ядене на шоколад. Тук всички печелят! Приятна игра!Коментари
2 коментара

петя стефанова, ,

Публикувано на 25.11.2019

мммммммммммммммммммммммм вкусно

скеле мине, ,

Публикувано на 13.10.2021

скучно

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град