новини детски

Начало | новини детски | Най-голямата верига школи за занимания на деца в света отвори врати и в София

Най-голямата верига школи за занимания на деца в света отвори врати и в София

Аз детето | 2010-04-28

Най-голямата верига школи за занимания на деца в света отвори врати и в София

На 24 април 2010 г., първата си школа в България отвори световният лидер в програмите за ранно развитие на деца Gymboree Play&Music.
Най-нетърпеливите първи посетители имаха възможност да се запознаят отблизо с уникалната 7-степенна програма за деца на възраст от 0 до 5 години, която включва поредица от подходящи за ранното развитие на детето занимания по музика и изкуства, както и часове за развитие на ключови умения, необходими за училището и живота на всяко дете.

“Щастлива съм да бъда първият и единствен представител в страната на тази забележителна програма за деца от 0 до 5 години. Това, което отличава нашата школа от всички останали центрове за деца, е иновативният подход включващ участието и ролята на родителите в процеса на игра. Изключително важно предимство на школата е и уникалната, безопасна за игра и учебни занимания среда. Всяко съоръжение е проектирано и замислено специално според нуждите на всяка детска възраст, така че децата да могат да се изучават спокойно и да имат възможност да се движат свободно. Оборудването в школата се състои от над 40 части, които се преконфигурират на всеки две седмици, като по този начин се създават стотици видове среда за игра и учение”, обяви по време на официалното откриване Айкатерини Кедилерли, официален представител на школата за България и Румъния.

Учебният план е разделен на различни образователни степени според отделните възрастови групи. Заниманията са разработени от специалисти за работа с деца в най-ранна възраст и са подбрани специално според възрастта на детето с цел развитие на познавателните, социалните и физическите им способности по време на игра. Класовете ще се водят на два езика – български и английски, според предпочитанията на родителите.
Школата се намира в The Mall на бул. Цариградско шосе и е разположена на площ от 250 кв. м.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град