Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Пазителите на Галактиката се завърнаха за едно последно приключение

Пазителите на Галактиката се завърнаха за едно последно приключение

Аз детето | 2023-05-05

Пазителите на Галактиката се завърнаха за едно последно приключение

Само в кината посрещаме най-колоритната и обичана група неудачници във филмовата вселена на „Марвел“ за тяхното епично финално приключение в „Пазители на Галактиката Volume 3“. Филмът е очакваната емоционална кулминация на изключително популярната трилогия на виртуозния майстор на жанра Джеймс Гън и бележи последния път, в който виждаме Пазителите такива, каквито ги познаваме.

„Пазители на Галактиката Volume 3“ е емоционално преживяване не само за зрителите, но и за творческия екип. В специално видео „Още един път с чувство“ Крис Прат ни отвежда зад кулисите на продукцията, където Джеймс Гън, продуцентът Кевин Файги и звездите Зоуи Салдана, Дейв Батиста, Карън Гилън и Пом Клементиев разкриват интересни подробности за филма и за работата си по него, потвърждавайки максимата, че когато нещо наистина се „прави с чувство“, крайният резултат няма как да остави зрителите безразлични.

Във трета част на филма нашите обичани герои изглеждат малко по-различно от обичайното. Звездния повелител Питър Куил все още оплаква смъртта на Гамора и появата на алтернативната ѝ версия допълнително го изкарва от равновесие. Когато от сенките изплува нов безскрупулен злодей, Куил трябва да направи всичко възможно да обедини екипа около себе си – както за да спаси Вселената от надвиснала угроза, така и да защити един от тях. Мисия, която, ако не бъде завършена успешно, може да доведе до края на Пазителите такива, каквито ги познаваме.

Приключение като за последно ни очаква с „Пазители на Галактиката Volume 3“ вече в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX. Филмът не се препоръчва за деца под 12 години!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град