приказки от деца

Начало | приказки от деца | Момичето, което много обича животните

Момичето, което много обича животните

Вирджиния, 12 г., Камено | 2009-05-26

В един от най-големите градове на Северна Америка, Лос Анджелис, живееше едно момиче. Тя беше ученичка и кандидатстваше във ветеринарно-медицинския отдел. Тя много обичаше животните. Мечтаеше да има собствен приют, в който да отглежда различни видове животни.
Мина време и тя си взе изпита. Работеше като дресьорка на кучета, за да събере средства за своя приют.
След време, тя събра пари и купи огромна сграда в центъра на Лос Анджелис, която смяташе да направи приют. В сградата имаше 100 стаи. 50 от тях боядиса в синьо, а останалите в розово. Купи различни купички за храна и вода, играчки за животните, удобни легълца, направи им дрешки и т. н. На нейната улица имаше много котки и кучета, тя ги приюти. Разбра, че водните басейни са замърсени и че рибките нямали къде да живеят и ги приюти. Също така горите в Австралия бяха опожарени и коалите нямаха къде да живеят и ги прибра с огромно удоволствие. Тя се грижеше толкова добре за тях, че скоро всички пращаха домашните си любимци там, защото знаеха, че те ще са в добри ръце. Всеки ден ги хранеше, разхождаше, къпеше, играеше си с тях, но най-важното – даваше им много любов.
След време, тя много се прочу, защото имаше собствено шоу. В него тя разказваше всичко за животинките.
По-късно тя стана известна като лекарка на животни, създаде дори собствена модна линия за животни. След време й дариха една от най-старите панди в света, в чест и благодарност към нея. Тя не престана да помага и да се грижи за животните и за миг не се поколеба да се занимае с нещо друго!

Бягството на животните в гората
Защо човекът не разбира езика на животните
Кръстословица с животни



Коментари
2 коментара

Вики , ** г.,

Публикувано на 14.06.2009

добре готино ама как тя сама ще разхожда и купе 100 животни на ден ТОВА Е НЕРЕАЛНО АЗ обичам само реални приказки!!! :-P

анонимен , ,

Публикувано на 09.09.2009

много е хубава

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град