зоокът

Начало | зоокът | Мечето, което плува в басейн в Сопот вече си има име и храна на корем

Мечето, което плува в басейн в Сопот вече си има име и храна на корем

Аз детето | 2019-11-04

Мечето, което плува в басейн в Сопот вече си има име и храна на корем

Помните ли смелото мече, което въпреки табелата за забрана реши, че няма да стане нищо лошо ако поплува в топлия басейн в Лифт Сопот. И беше толкова внимателно, че ако там нямаше охранителни камери никой дори и нямаше да разбере какво се е случило. Мечето се порадва на топлата вода, поплува на воля, после потърси малко сладолед, но разбра, че няма кой да му даде и си тръгна. И ако то си мислеше, че това е всичко, то за хората не е точно така. Благодарение на записа мечето се превърна в истинска сензация и у нас и дори вече си има подходящо за характера име – кръстиха го Swimmy.

И като при всяко кръщене мечето освен новото си име ще получи и подаръци! При това какви! Такива каквито със сигурност никога не си е представяло, че ще има. Лифт Сопот толкова са харесали сладурчето, че тържествено обещаха да му осигуряват необходимата храна, за да е здраво и щастливо. Първоначално обаче Swimmy е пренесен навътре в гората, за да се чувства спокоен, да не плаши хората, както и те него!

После Swimmy ще получи сериозни запаси от храна, като сред тях са 50 кг мед, 100 кг овесена каша и 100 кг тикви, които ще бъдат осигурени от Rozino Organic Farm. От Лифт Сопот приканват всички, които имат останали тикви от Хелоуин (или пък просто искат да помогнат на мечето) да ги дарят за храна. Тиквите ще бъдат събирани в джелатериите „Gelato & Latte“. Не е нужно тиквата да е цяла, може да бъде на парчета.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град