покани

Начало | покани | Летни занимания по интереси ще има в Обединения детски комплекс в Търговище

Летни занимания по интереси ще има в Обединения детски комплекс в Търговище

Аз детето | 2024-06-21

Летни занимания по интереси ще има в Обединения детски комплекс в Търговище

Летни занимания по интереси ще има в Обединения детски комплекс (ОДК) в Търговище. Програмата е разнообразна, а инициативата се организира за поредна година, съобщи директорът на институцията Марианна Савова за БТА.

Занятията са със свободен достъп за всички желаещи и се провеждат по график до 23 август. Инициативата „Лято с ОДК“ дава чудесна възможност за създаване на нови приятелства и включване на деца и ученици в интересни занимания в областта на изкуството и спорта. За групови посещения е нужно предварително записване, посочват от ръководството на ОДК.

Децата на Търговище могат да се включат в хоротека, занимания по приложно и изобразително изкуство, аеробика или художествена гимнастика. Интересуващите се от музика могат да участват в лятна музикална академия. Ще бъдат организирани подвижни игри, спортна гимнастика и обща физическа подготовка за деца от 6 до 10 години. Ще има и занимания по спортна стрелба, баскетбол и състезателни игри. Младежите до 15 години могат да се включат в изправителна гимнастика, зумба и музикални игри.

И тази година през август ще се разгърне работилница за професии, където по-големите ще получат информация в областта на кариерното ориентиране. Организаторите подготвят и спорт на открито – тенис на корт, тенис на маса, бадминтон.

Вижте още:Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град