сръчни ръце

Начало | сръчни ръце | Лесно и красиво: как да нарисуваме цвете

Лесно и красиво: как да нарисуваме цвете

Аз детето | 2023-08-17

Лесно и красиво: как да нарисуваме цвете

Без значение какво цвете искате да нарисувате от роза през маргаритка до лале, следвайте лесните стъпки за рисуване на цветя по-долу и добавете свои собствени специални детайли към обикновеното цвете. Нашите стъпки за рисуване на цветя са супер лесни за следване, а също и много забавни! Скоро ще рисувате цветя – вземете молива си и да започваме!

Уверихме се, че този урок за рисуване на цвете е достатъчно лесен, така че дори най-неопитните и най-малките деца да могат да се забавляват, създавайки изкуство за себе си. Ако можете да нарисувате права линия и прости форми, можете да нарисувате цвете… и тази линия дори не трябва да е толкова права.

Да започваме!

Първо нарисувайте триъгълник, сочещ надолу! Плоската страна трябва да е отгоре.

Сега ще добавите 3 кръга (окръжности) върху триъгълника. Средният кръг трябва да е по-голям. Изтрийте излишните линии или по-точно – основата на триъгълника, както и долната част на окръжностите.

Вижте! Имате 1 венчелистче. Сега ще повторите стъпки от 1 до 2, за да направите още 4 венчелистчета. Продължете да ги правите, докато получите кръг.

Нека добавим някои детайли към венчелистчетата. Начертайте кръгове върху венчелистчетата и след това изтрийте допълнителните линии.

Сега ще добавите кръг в средата.

Еха! Цветето се получава. Сега е време да добавите детайли.

Сега добавете стъбло! Всяко цвете има нужда от стъбло!

Добавете лист към стъблото. Ако желаете можете дори да добавите лист от другата страна. Това е вашето цвете!

Добра работа! Можете да добавите повече детайли, за да направите различни цветя. Бъдете креативни!

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град