новини детски

Начало | новини детски | Крисия става една от принцесите на „Дисни“

Крисия става една от принцесите на „Дисни“

Аз детето | 2021-06-04

Крисия става една от принцесите на „Дисни“

Кое момиче не е мечтало за красива рокля, да живее в замък, да има ангелски глас и да пее невероятно като най-известните принцеси на „Дисни“? За съжаление обаче, не всички имаме последното. Но пък за щастие се оказва, че едно българско момиче ги притежава. И това всъщност е повод да се гордеем. Защото успехът за един от нас, често е успех за всички! Най-новият проект на „Дисни“ е международна кампания наречена „Най-великото празнуване на принцесите“, а началото ѝ постави дебютът на новия оригинален сингъл „Само днес“, който изпълнителката Крисия записва на български език специално за кампанията.

„Темата е добротата и смелостта, за мен е чест да участвам в проекта. В мен има смелост и искам да я предам. Беше изненадващо да ме поканят да участвам. Казаха, че са избрали мен да представлявам проекта“, каза за ефира на Bulgaria ON AIR Крисия. „Забавлявах се, беше предизвикателство. Мисля, че се справих“, посочи младата певица. По думите ѝ тя никога не се е чувствала като принцеса. „Моята любима Дисни принцеса... всички, но по-морските Ариел, Ваяна много ме вдъхновяват. Стремя се към доброта и смелост, да съм точна и организирана. Настроението е винаги положително – няма принцеса, която да се събужда в лошо настроение. От малка се включвам в благотворителни инициативи. Да правя добро е моето нещо. Правя моя музика“, допълни изпълнителката.

Крисия споделя, че от различните уроци по пътя си е научила, че трябва да се справяме с трудностите. „Нямам даден план за бъдещето, искам да успея в това, което мога да правя. Трябва да знаем какво искаме – дали това е нещото, за което се борим, трябва да има много желание и много труд. Трудности няма, трудностите са уроци, спънки, през които трябва да минеш“, допълни Крисия.

Повече за проекта в който се е включила младата изпълнителка чуйте от видеото!Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град