интересно

Начало | интересно | Книжарницата и съня

Книжарницата и съня

Ангел Коцев, 12 г., Ивайло | 2008-03-07

Ами аз по принцип не сънувам, но всичко започна преди 2 години. Една нощ аз заспивам и започвам да сънувам че книжарницата (която се намира до един магазин за дрехи) се е преместила в магазина! А старото място на книжарницата е бутнато! Разбира се аз се събудих и не го взех насериозно...беше просто сън.

Но сега преди 1 месец на 28.01 отивам аз нали на училище и минавам покрай книжарницата и....беше на мястото на магазина за дрехи аз другото място - бутнато! Всичко беше както в съня!!! Започнах да разследвам. Беше забавно, но и опасно!

Вече сега на 01.03 разбрах от тайни източници, че собствениците ще правят къща с книжарница.

Това не е лъжа! Всичко е вярно, но не знам как така съм видял всичко това преди 2 години?!

участник в "Конкурс за детективско разследване"

 Коментари
4 коментара

bobi , 12 г.,

Публикувано на 24.11.2008

искам да кажа че сънищата са много ама ужасно много даже безгранично могъща сила която мойе да те управлява даже както е в твоя случай могат да предсказват бъдещи събития както и да те предупредят за някои неща. Чао!

анонимен , ,

Публикувано на 27.04.2009

сънищата се сбъдват.това е!

александра василева , 11 г.,

Публикувано на 26.05.2011

сънищата не винаги се збъдват но може и да се збъднат никой не знае кога и къде

Рали , ,

Публикувано на 16.06.2011

Ами аз попринцип съм детектив,а също и специалист по загадки и паранормални активности.Това,което се опитвам да ти кажа е,Ангеле,че може да имаш способност за виждане в бъдещето.Съветвам те да се обърнеш към специалист.Има хора,които могат да ти помогнат за това,но ако срещнеш някой такъв,напиши ми го тук и ми разкажи за него,защото някои от тях не са такива за каквито се представят.Аз познавам някои хора,които наистина могат да ти помогнат,но не мога да го споделя тук.Най-важното е да откриеш в себе си тези способности и да се научиш как и кога да ги владееш и управляваш.Късмет!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град