Vip интервю

Начало | Vip интервю | Качи се на кънките! Всички искат да го направят на кастинга на „Аз съм Луна“

Качи се на кънките! Всички искат да го направят на кастинга на „Аз съм Луна“

Аз детето | 2016-05-20

Качи се на кънките! Всички искат да го направят на кастинга на „Аз съм Луна“

Ролковите кънки играят голяма роля в новия сериал на Дисни „Аз съм Луна“. Срещаме се с екипа за ексклузивно интервю, за да ни разкажат как да се научим да караме кънки, да ни разкажат за премеждията, през които са минали и какво е положителното влияние на този спорт върху младите хора днес...

Умението да караш ролкови кънки играе важна роля в сериала „Аз съм Луна“ и всички вие се справяте много добре. Можехте ли да карате преди началото на продукцията?
Руджеро Паскуарели (Матео): (Смее се). Ние сме уникално добри! Не, шегувам се. Беше дълъг и труден процес. Никой от нас не беше професионалист, но тренирахме упорито по 10 часа всеки ден в продължение на шест месеца. Имахме много синини, но съдейки по резултата, който виждате на екраните, научихме нещо.

А сега наслаждаваш ли се на карането на кънки?
Руджеро: Най-хубавото е, че сега обичам да карам ролкови кънки, когато ми се налага да снимам сцена, без тях се натъжавам. Казвам „Не, искам си кънките! Моля.“, защото наистина ми доставя удоволствие.

Как се чувствате, заснемайки сцени с кънките?
Валентина Зенере
(Амбър): Има разлика между това да играеш роля на сцената и да караш кънки на сцената. По-забавно е, когато караме! Но също така е и предизвикателство, при това в началото беше голямо. Не знаехме нищо за карането на кънки, но научихме много.

Разкажете ни имаше ли гафове?
Валентина (Амбаър): Милиони!
Руджеро: Повече от милиони. Повечето се случваха докато опитвахме да правим трикове. Научихме много такива, но с цената на милиони падания.
Малена Ратнер (Делфина): Веднъж трябваше да караме в индианска нишка. Първият човек от линията падна, а след него всички останали, като домино.
Катя Мартинез (Ясмин): Беше толкова забавно!

Какво ви харесва най-много в карането на кънки?
Валентина (Амбър): Обичам триковете. Толкова са забавни, особено скоковете. Но трябва да знаеш как да се превъртиш във въздуха и как да се приземиш. Много е забавно, но не е лесно.

Мислите ли, че карането на ролкови кънки е важно за младите хора?
Руджеро (Матео): Една от най-хубавите страни е, че това е спорт и не използваш мобилния си телефон през това време. Надявам се, че повече деца ще се заинтригуват от него, гледайки сериала.
Валентина (Амбър): Надяваме се да насърчим повече деца да опитат. Много е забавно, няма как да скучаеш и секунда. Вместо да прекарате деня в вкъщи, може да излезете и да карате ролкови кънки на чист въздух между дърветата и да слушате музика.



Какво ще кажете за карането на кънки в свободен стил и танцуването на тях?
Хорхе Лопес (Рамиро): „Аз съм Луна“ показва света на танците с ролкови кънки. Опитваме да покажем колко креативен е светът на свободното пързаляне. Няма сценарий и нищо не е наложено.

Как да караме в свободен стил?
Хорхе (Рамиро): Трябва да правиш това, което ти идва отвътре. Рамиро, Джим и Джем – ние винаги използваме различни движения. Създаваме ги. Слагаме кънките и опитваме нови неща, понякога не се получава добре, но ако нещо ми харесва, после го прилагам. Това искаме да покажем на младите хора, че е нужно просто да сложиш кънките, да експериментираш, да създаваш нови стъпки, танци, и да се забавляваш.
Ана Хара (Джим): Ние не задълбочаваме в техниката, а в свободния стил, за да се научиш на техника и изчистване на движенията са нужни години практика.
Хорхе (Рамиро): По-забавно е да си измисляш собствени движения от това да учиш техника. Това ще виждате в „Аз съм Луна“, цялото щастие, което носи карането на кънки.

А карането на ролкови кънки сплоти ли ви като екип?
Катя Мартинез (Ясмин): Никога не се бях качвала на кънки преди и първия ден си казах „Няма шанс да се науча!“, но получихме много помощ и същевременно си помагахме взаимно. Беше много забавно. Имаше много смешни падания, но сега нямаме проблем да играем, танцуваме и пеем на кънки. Невероятно е и ми е почти невъзможно да повярвам, че успяхме. Сега карането на ролкови кънки е наша страст!

След като се научихте, карате ли кънки в свободното си време?
Леонел Феро (Николас): Един път като започнеш, няма как да се откажеш. Невъзможно е да не ти хареса. Прекрасен и красив спорт е! Можеш да го практикуваш в свободното си време. Толкова е забавно.
Агустин Бернаскони (Гастон): Не го бях опитвал преди, е може би един път. Когато бях на 13, сложих кънки и паднах лошо. Но сега, след като се научихме и разбрахме колко е приятно, искаме още и още. Това е много хубаво, чувстваме нужда да го правим. Гледайки сериала ще разберете, че ни е приятно и обичаме да караме кънки.



Коментари
81 коментара

Симона Мешева , ,

Публикувано на 20.05.2016

Аз имам ролери и карам доста добре!Ще мога ли да учавствам?

От редакцията: Здравей, Симона. Ако питаш за кастинг, това е просто заглавието, има се предвид, всички които вече са били на кастнига актьори, но се надяваме защо пък не да има и в България скоро такъв. :-)

Симона Мешева , ,

Публикувано на 20.05.2016

О съжалявам помислих че е конкурс и се забързах да пиша коментар без да съм прочела нищо

От редакцията: Не се притеснявай, това всъщност ни даде добра идея - да направим конкурс свързан с филма. ;-)

Симона Мешев , ,

Публикувано на 20.05.2016

А ако Нако направите такъв конкурс става ли да е или в Сандански или в Петрич или онлайн да трябва да пратим клип как караме

От редакцията: За момента може би ще е онлайн, но когато имаме възможност ще дойдем и при теб. :-)

Ели , ,

Публикувано на 21.05.2016

Мисля да участвам в този конкурс .Ще бъде интересно ако направите такъв .Аз не мога да карам кънки ,но ще опитам

Снежана Кирилова, 11 г.,

Публикувано на 23.05.2016

Здравеите !Аз съм Снежана.Кавала съм мой клипове в интернет.Нямаше лош коментар. Мога да Ви изпратя един клип.

Dara Belyova, 12 г.,

Публикувано на 25.05.2016

Ооо, аз обожавам да карам ролери. Те са моя живот! Много искам да има и кастинг в България. Ако има такъв, ще се явя задължително! Може ли да дадете някаква информация относно това? Даже за деня на детето си поръчах ролкови кънки!!!

От редакцията: Здравей, за сега няма такова нещо, но ако има веднага ще съобщим. :-) А до тогава ти се усъвършенствай още повече в карането. ;-)

Деа Бончева, 10 г.,

Публикувано на 03.07.2016

Аз за рождения си ден. И изкам да се науча да карам.Вие за колко време се научихте?

Stefka , ,

Публикувано на 06.07.2016

Много бих искала да има концерт в моето училище.Приятелите ми много биха се зарадвали да видят героите от,,Soy Luna".На мен лично ми е мечта.Много бих се радвала.Знам че едва ли ще е възможно но силно се надявам да бъде възможно.

Stefka , ,

Публикувано на 06.07.2016

Ако приемете предложението ми: Може ли да осигурите кънки за цялото ми училище?Много ще се зарадвам.

Stefka , 13 g. г.,

Публикувано на 06.07.2016

Много бих искала да ви благодаря за възможността да изразим желанията,очакванията и мечтите си свързани с ,,Аз съм Луна,,.

Stefka , 13 г.,

Публикувано на 06.07.2016

Предполагам че сте прочели идеята ми ако я одобрявате бих искала да бъде на 17 септември в двора на училището ми.Много искам да зарадвам всички фенове от сериала ,,Аз съм Луна,,в училище. Моля,ако ви харесва бихте ли написали какво мислите и дали е възможно.Също бих искала да знам какво мислат актьорите на ,,Аз съм Луна,,.

Stefka , ,

Публикувано на 06.07.2016

Ще чакам да отговорите!

Силвия , 11 г.,

Публикувано на 27.07.2016

Аз много искам да се запиша това е мечтата ми още от малка и почти знам как да карам ролкови кънки

Алекс Раева , 15 г.,

Публикувано на 30.07.2016

От къде мога да си купя кнките на Амбър

Моника Николова, 12 г.,

Публикувано на 04.08.2016

От къде мога да си купя кънките на Луна

Симона Диловска, 12 г.,

Публикувано на 05.08.2016

Потърси ги в amazon.co.uk или amazon.de Аз намерих тези на Луна там и предполагам, че може да ги има.

Кристин Йончева, 10 г.,

Публикувано на 05.08.2016

Аз много обичам филма Soy luna!! Ще карам ролкови кънки много скоро.

Кристин , 10 г.,

Публикувано на 05.08.2016

Защо искаш да имаш ролерите на Амбър?

Любомир Фънев, 11 г.,

Публикувано на 07.08.2016

Може ли да си поръчаме който иска ролкови кънки а. И от. Къде да си поръчаме

Карол Севила , ,

Публикувано на 25.08.2016

Zdraveite fenove mnogo se radvam 4e xaresvate na6iqt film ( soy luna ) pra6tam celuvki na vsi4ki

Eva Mladenova , ,

Публикувано на 25.08.2016

Zdraveite az sam golqma fenka na filma ( soy luna ) iskam da pitam dali aktiorite ot soy luna 4etat tova ako go 4etat iskam da vi kaja 4e ste straxotni i mnogo bix iskala aftograf i da se snimam sa6to snimka s aftograf ot aktiorite ot soy luna straxotni ste

Вилу Кастило, 9 г.,

Публикувано на 26.08.2016

На третия въпрос като сте сгрешили Амбър. Сой Луна ми е любимият сериал ! :-)

Яна Соколова, 8 г.,

Публикувано на 28.08.2016

Обичам да карам ролери.

Яна Соколова, 8 г.,

Публикувано на 28.08.2016

Zdravei Karol Sevilia az sum nai golemiati fen az sum Yana.

Бела Динева, 11 г.,

Публикувано на 29.08.2016

Аз съм Бела и искам да попитам за кога е този кастинг. Мечтая да стана известна и за това се записвам. Не мога да карам кънки но мога са карам ролери . Надявам се да бъде скоро и да не съм закъсняла

Вилу Кастило, 9 г.,

Публикувано на 30.08.2016

Аз не карам ролкови кънки , а ролери. Едно и също ли е да караш ролери и да караш ролкови кънки? Обожавам сой Луна ! Иска ми се да имам кънките на Луна , но ги продават само в Аржентина. Сайта az -deteto ми е любимият детски сайт ! Гледала съм в YouTube клипове в които деца говорят на испански и карат кънките на Луна.

Karol , ,

Публикувано на 30.08.2016

Super!

Ники Ангелов, 11 г.,

Публикувано на 31.08.2016

Аз имам ролкови кънки и много ги карам. Вече мога някой трикчета.

Ники Ангелов, 11 г.,

Публикувано на 31.08.2016

Аз имам ролкови кънки и много ги карам. Вечв мога някой трикчета.

Вики Иванова, 16 г.,

Публикувано на 10.09.2016

От къде купихте ролкови кънки

Зара Рушанова , 10 г.,

Публикувано на 12.09.2016

Soy luna е любимият ми сериал много искам да имам кънките на Амбър Сега се уча да карам ролери и мисля че ще се справя с кънките!Обичам ви всички от Soy luna!!!!!

Даниела , девет г.,

Публикувано на 19.09.2016

Карол(Луна) много искам като твойте ролкови кънки. Гледала съм sou luna толкова много пъти, че вече дори знам реплики. Мечтая си да се срешна сгрупата на sou luna.

Ирина Янкова, 13 г.,

Публикувано на 27.09.2016

Аз не съм карала ролкови кънки, но пък карам доста добре ролери!

Яна Соколова, 8 г.,

Публикувано на 01.10.2016

Carol otkade otkade moga da si vzema kato tvoite kunki.

Яна Соколова, 8 г.,

Публикувано на 01.10.2016

Carol otkade otkade moga da si vzema kato tvoite kunki.

Габриела Димитрова, 11 г.,

Публикувано на 03.10.2016

*Здравейте аз съм голяма фенка на тийн сериала Soy Luna аз мечтая да се срещна с всички актьори от сериала.Много бих искала да дойдете в моето училище Сава Доброплодни гр Шумен.Ако успеете да дойдете ще съм ви наистина много благодарна.Обичам ви

Ана Тодорова, 10 г.,

Публикувано на 07.10.2016

аз не можех да карам ролкови кънки но се га карам доста добре

Йоанна Николова, 14 г.,

Публикувано на 09.10.2016

Здравейте!Искам да споделя,че филма "Аз съм Луна"много ме вдъхнови!Преди ме беше много страх да карам ролкови кънки ,но като гледах по телевизията "Аз съм Луна" като видях как карат актьорите излязох навън и се престраших и сега имам и ролкови кънки и ролери.Карам ги перфектно!!!♥♥♥

Далияна Петрова, 12 г.,

Публикувано на 15.10.2016

Здравейте любимият ми сериал е Аз съм Луна много се надявам някой ден да ги видя на живо четох всички коментари и аз много искам да има такъв кастинг карам кънки перфекто дори правя някой трикове моля пишете ако има кастинг много се надявам.

Дарина Иванова, 10 г.,

Публикувано на 17.10.2016

Аз Обичам да карам ролери МНОГО Сой Луна

Вики Стойнова, 13 г.,

Публикувано на 17.10.2016

За рожденият ми ден които е ноември събирам пари до тогава за ди си купя кънки много бих искала да започна да снимам клипове с тях каките ми имаха кънки но те вече не. Ми стават иначе карам доста добре а и по добре да седя на вън сред въздуха от колкото да си цъкам на таблета би било супер

Вики Стоянова, 13 г.,

Публикувано на 17.10.2016

И вече знам някои трикчета дори и да не съм карала от доста време

Ники Панайотова, 9 г.,

Публикувано на 17.10.2016

Аз имам кънки мога да правя трикове .Нмого ги карам но идва зима и немога да ги карам

Михаела Христова, 13 г.,

Публикувано на 28.10.2016

Ролкови кънки

Gabi popova, 11 г.,

Публикувано на 06.11.2016

Mnogo e qko super duper

Магдалена Митева, 11 г.,

Публикувано на 08.11.2016

Ако има кастинг или конкурс за деца каращи ролери или ролкови кънки аз съм човекът, който ще участва със сигурност.;-)

Белослава Георгиева, 11 г.,

Публикувано на 13.11.2016

мойте кънки са от хиполенд

Илина Цанова, 10 г.,

Публикувано на 20.11.2016

А ще можете ли да направите концерт на актьорите от Soy Luna в София на 11 януари

Милена Тодорова , 11 г.,

Публикувано на 23.11.2016

Филма "Аз съм Луна" ме вдъхнови и аз започнах да карам ролери. Вече ги карам перфектно , дори вече мога трика "Огнената змия" .Ако има кастинг аз със сигурност ще искам да участвам.

пухи , 12 г.,

Публикувано на 25.11.2016

а ще доидете ли и в софия

Дарина Владимирова, 10 г.,

Публикувано на 27.11.2016

От къде мога да си ги купя

Цветелина Иванова, 10 г.,

Публикувано на 30.11.2016

Може ли да участвам иаз мното добре карам ролери

Магдалина Стоянова, 12 г.,

Публикувано на 05.12.2016

Аз също искам да има кастинг, но и целия актьорски състав от Аз съм Луна да дойде в България. Много обичам главната героиня Карол Севиля и искам да я видя на живо в моята родина. Всеки ден пея песните и знам почти всичко за нея. Карол ако четеш това моля те ела в България харесвам те като приятел. Най голямата ми мечта е ДА те видя.

Никол Димитрова, 13 г.,

Публикувано на 13.12.2016

От къде мога да си купя кънки като на Луна?

Исус Борисов , 14 г.,

Публикувано на 17.12.2016

Zdraveite vidqh che karol selilq e komentirala naistina li e tq ili ne e shtoto tq e pisala na latinica kak az sega pisha. A az mnogo haresvam serqla mnogo dori sega mart mesec shte si kupa rolkovi kunki

Ивана , ,

Публикувано на 27.12.2016

страхотно филмче Луна е красива яка смела Весели празници

Паами андонова, 7 г.,

Публикувано на 04.01.2017

ногохаресвам кънсите на soy lun

Светлозара Велчева , 9 г.,

Публикувано на 07.01.2017

Аз видях във списанието на хиполенд кънките на Карол (Луна)

Лъчезара Донева, 14 г.,

Публикувано на 10.01.2017

Аз имам къките на Луна (Карол Севиля). А да и бях на неен конжерт в Мексико. И всеки фен ще знае къде е отраснала. Мексико Сити.Незнам как се пише точно.;-)

Преслава Донева, 14 г.,

Публикувано на 10.01.2017

Карол Севиля а яяяяя 1Тя е мексиканка. 2Не разбира български 3от къде ще знае че сме и фенове Е и да пишеш английски.Пример: Kakvo pravite fensheta. затова раздели не се преструвай на знаеш кой

Denislava Borisova, 8 г.,

Публикувано на 12.01.2017

az mnogo obicham soy luna az karam roleri ot 6 godini i mnogo dobre karam . Skoro mi kupiha kunki i tyah karam dobre no poveche da si priznaya karam po dobre kunki

Ioni Nikolova, 13 г.,

Публикувано на 13.01.2017

Искам да участвам моляви наптаве те една мечта реалност!

Теди Полимерова, 11 г.,

Публикувано на 14.01.2017

Благодаря за отделеното внимание.Знам че дори да се моля не се знае дали ще ме изберете не всеки може да има такъв невероятен шанс какъвто имам аз както и всички останали които са писалищ.и дори да не ме изберете се радвам че поне опитах.:);)

Теди Полимерова, 11 г.,

Публикувано на 14.01.2017

Аз наистина искам да се явя. Карам от малка.Когато карам мисля ,че летя.Ако може бих участвала с най голяма радост.Вече почти мога да танцувам с кънки и ролери.Имам опит.И наистина ама наистина искам да участвам.

Ива ДИМИТРОВА, 8 г.,

Публикувано на 19.01.2017

луна е добра в караето на ролкови кънки и аз ще съм добрав карането на ролкови кънки

Кати Арт., 10 г.,

Публикувано на 04.02.2017

И аз обичам да карам ролкови кънки и искам да се науча да карам като Луна

Иванка Николова, 9 г.,

Публикувано на 08.02.2017

аз ще участвам на кастинга обичам да карам кънки това е моята страст

теди полимерова, 11 г.,

Публикувано на 15.02.2017

аз мога да карам кънки мога и много трикове и бих искала да участвам в града имаше състезанеи по танцово пързаляне и спечелих 1 място и за това мисля че мога да се пробвам и вероятно да спечеля

Симона Спасова, 10 г.,

Публикувано на 21.02.2017

Всъщност и аз искам да се науча да карам ролкови кънки ...Вие за колко дни се научихте????

Kristina Ganeva, 10 г.,

Публикувано на 23.02.2017

Аз имам кънки от вчера и ми е трудно да ги карам,но ми е много интересно и бих искала да се науча

Karol Sevilla , 18 г.,

Публикувано на 05.03.2017

Hola Bulgaria, soy Karol.

Фоти , 10 г.,

Публикувано на 09.04.2017

А ще правите ли олпан мюзик в Бургас?

даниела тодорова, 9 г.,

Публикувано на 10.04.2017

Здравей те аз имам ролкови те кънки на луна , но мисля , че виоле та е по -красива от луна

Иванина Няголова, 10 г.,

Публикувано на 06.05.2017

з имам кънки купиха ми ги вчера и карам доста добре З един ден наистина ми се иска да има такъв конкурс

Анонимен , ,

Публикувано на 28.06.2017

Госпожо Тодорова и Виолета и Луна са прекрасни и двете са много красиви

team wold , 12 г.,

Публикувано на 30.06.2017

аз много обичам ролковите кънки благодаря за прекрасното филмче.

anife sherif, 11 г.,

Публикувано на 01.07.2017

Здравейте,аз имам ролкови кънки и карам много добре мога даже трикове с тях

team wold , 12 г.,

Публикувано на 01.07.2017

искам да питам дали ште има кастинг и в България? много обичам когато се пързалям.

виф петрова, 14 г.,

Публикувано на 01.07.2017

Искам да си купя кънки , но се колебая между Флорал Вижън и най - новия модел на Рио Ролер. Кои да избера??????????

ванеса стоилова, 12 г.,

Публикувано на 30.01.2019

аз имам ролери оче от 6 годишна имам ролкови кънки отскоро.Ще се радвам да направите кастинг

Бела , ,

Публикувано на 14.07.2021

Аз мечтая за ролкови кънки на Сой Луна.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град