игри в дома

Начало | игри в дома | Какво предпочиташ: да си птица или прилеп, да живееш на Марс или на Луната... Бързо реши и кажи!

Какво предпочиташ: да си птица или прилеп, да живееш на Марс или на Луната... Бързо реши и кажи!

Аз детето | 2018-05-28

Какво предпочиташ: да си птица или прилеп, да живееш на Марс или на Луната... Бързо реши и кажи!

Чакането може да бъде много досадно, нали? Чакаш да дойде автобусът или метрото, чакаш да стигнете до крайната точка от пътуването, чакаш вкусната вечеря да стане готова... Чакаш приятелите ти, които си поканил у дома да дойдат... Чакаш... още какви ли не неща! Това обаче бързо може да се превърне в приятна част от всичко. Как ли? Много просто: с интересна игра, разбира се. Точно такава сме ви подготвили. Тя може да бъде много забавна за моментите, в които чакате нещо. Също така е и чудесна, когато просто ви се играе на нещо по-различно. Най-хубавото е, че за играта не ви трябва нищо освен въображение.

Много добре знаем, че каквито и играчки да съществуват днес, децата винаги най-много ще обичат да си измислят разни работи, дори понякога абсурдни неща. Често възрастните не го разбират, но в тази игра всичко е позволено. Колкото до нея, тя е много проста. Вие разбира се можете да я разнообразите и с ваши правила, но ето нашите. Всеки от участниците получава един въпрос. Въпросите трябва да предоставят избор между само две неща. За да ви стане по-ясно и да видите колко е интересно можете да започнете с ето тези:

  • Какво предпочиташ: да си прилеп или птица?
  • Какво предпочиташ: да пътуваш с подводница или с космически кораб?
  • Какво предпочиташ: да живееш на Марс или на Луната?
  • Какво предпочиташ: да имаш много приятели или само един, но най-добър?

Всякакви подобни въпроси са позволени. При това колкото по-необичайни са, толкова по-интересно ще бъде! След това всеки трябва да отговори на своя въпрос като може да избере само една от предоставените му възможности. Условието е да обясни и защо! Ето тук става интересно: убедени сме, че ще си разкажете невероятни истории, за които дори и не сте подозирали, че можете да измислите! А сега е време – дайте воля на въображението си.Коментари
7 коментара

Станислав Генчев, 10 г.,

Публикувано на 18.06.2018

Аз предпочитам да съм птица и да живея на Луната там ще ми бъде много по добре отколкото на Марс ще бъде много забавно и интересно мога да науча много интересни и забавни факти естествено обаче там няма да има храна вода и въздух затова ще си взема специален костюм и кислородна маска ще взема и много много много много много вода и храна за

Виктория Ангелова, 13 г.,

Публикувано на 18.06.2018

Аз обичам много мрака и затова предпочитам прилепа вместо птицата мрака вместо деня на луната е много тъмно и прилепа ще може да живее по добре затова избирам да живея на Луната и да съм прилеп. Прилепите са много готини животни за мен приличат и на птица и на мишка имат много положителни черти като например че спят много време и живеят много добре. Повече вероятно е да живеят по добре на Луната отколкото на Земята така няма да се крият защото на Луната е по тъмно отколкото на Земята и на Марс. Птиците обичат повече светлината но прилепите повече тъмнината и тъй като аз обичам повече тъмнината избирам да живея като прилеп на Луната.

Никифор Петров , ,

Публикувано на 27.06.2018

Ето един мой вапрос какво предпочиташ бонбони с бисквити за закуска или шоколад и сладолед за вечеря

Teodor Petrov, 12 г.,

Публикувано на 10.09.2018

Zdasti

Софиа Бъчварова , 9 год г.,

Публикувано на 23.03.2019

Аз префпочитам да съм птица , да живея на шуната и предпочитам подводница .

Мария Иванова, 18 г.,

Публикувано на 17.11.2019

Якоооо

Марин , ,

Публикувано на 28.06.2020

да

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град