новини детски

Начало | новини детски | Какво да направите, за да участвате във велокроса на Az-deteto.bg

Какво да направите, за да участвате във велокроса на Az-deteto.bg

Аз детето | 2012-09-27

Какво да направите, за да участвате във велокроса на Az-deteto.bg

Мили приятели, благодарим ви за огромния интерес към нашето състезание.
Тези, които не успяха да се регистрират, нека не съжаляват. Ще ги очакваме на 29-ти като публика и подкрепа за състезателите, защото както знаете, подкрепящата публика е най-важният участник в едно състезание.

* * *

Скъпи приятели, готвите ли се вече за есенния велокрос на Az-deteto.bg? Той ще бъде само след няколко дни – на 29-ти септември 2012 г. от 10 ч. в парка "Заимов" при централния вход около розариума. Както обещахме, ето и регламента на състезанието. Ще се състезават деца в пет възрастови групи: до 5 години, от 5 до 6 г., от 7 до 8 г., от 9 до 10 г., от 11 до 12 г. Първи ще се състезават най-малките. Във всяка група ще има един победител, който ще получи голяма награда в края на състезанието.

Също така молим вас и вашите родители да спазват условията изредени по-долу, за да може всички да си прекараме приятно и без инциденти.

1. Всички деца, дошли на състезанието, задължително трябва да са с каски.
2. Молим всички родители на състезаващите се деца да попълнят тази декларация и да я носят на състезанието.
3. Също така молим всички деца, които искат да участват, първо да се регистрират от тук, и на 29-ти да дойдат 20 минути по-рано, за да могат да потвърдят регистрациите си.
4. В четвъртък (два дни преди състезанието) всички, които са се регистрирали, ще получат от нас имейл, с който ще ви припомним за правилата и велокроса.

Генерален спонсор:

Партньорите на състезанието ЧЕЗ, "Победа" АД и "ДМ България" ЕООД са осигурили награди и изненади за всички!

Очакваме ви в парка "Заимов" на 29-ти септември!



Коментари
2 коментара

velislava mihailova, ,

Публикувано на 26.09.2012

дайте повече информация, относно това къде точно в парка "заимов" ще се проведе състезанието, както досега правехте при провеждане на състезанието в "южния парк".
в парка "Заимов" при централния вход около розариума

Анита , ,

Публикувано на 27.09.2012

Във формата за регистрация липсва възрастовата група от 5-6. Излизат следните групи: до 5 години 7 - 8 години 8 - 10 години 11 - 12 години Къде да регистрирам синът ми, който е на 6 години.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град