новини детски

Начало | новини детски | Измислете "Имена за малките герои" и участвайте в конкурса на Военноисторическия музей

Измислете "Имена за малките герои" и участвайте в конкурса на Военноисторическия музей

Аз детето | 2013-12-21

Измислете "Имена за малките герои" и участвайте в конкурса на Военноисторическия музей

Специална изненада за всички свои малки приятели е подготвил Националният военноисторически музей. В началото на новата 2014 година ще бъде открит Детски музей – Мислители, изобретатели, герои, който е финансиран по проект на фондация „Америка за България“. Неговото послание е общуването като цивилизован начин за решаване на конфликти.

Детският музей представя моменти от военната ни история, разкази за вълнуващи факти и събития, стратегически и ролеви игри, които подпомагат възпитаването на толерантност, взаимопомощ, уважение към хората и ценностите. В пътешествието из завладяващия свят на новия музеен кът децата ще бъдат придружавани от двама специални герои. Те ще разказват интересни истории, ще играят и ще учат заедно с малките посетители.

Нашите жизнерадостни герои обаче все още нямат имена и разчитат на вас да станете техни кръстници. Затова НВИМ обявява конкурс „Имена за малките герои“. В него могат да участват деца до 12-годишна възраст. Предложенията за имена, заедно с вашите данни за контакт, изпращайте на m.museum@bol.bg и на адрес: гр. София 1505, ул. Черковна №92 до 15 януари 2014 г.

Победителят ще бъде награден по време на официалното откриване на Детския музей в края на януари 2014 г. Той ще получи безплатен достъп до него за една година, както и предметна награда.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град