новини детски

Начало | новини детски | Ловешките деца ще подарят Коледен концерт на своите съграждани

Ловешките деца ще подарят Коледен концерт на своите съграждани

Аз детето | 2013-12-18

Ловешките деца ще подарят Коледен концерт на своите съграждани

Коледен концерт – това възнамеряват да подарят децата на Ловеч на своите съграждани. В него ще участват възпитаници на ОУ „Хр. Никифоров“, изучаващи СИП „Религия“, Православният театър при ОДК, деца от "Студията за поп и джаз пеене", вокалните групи „Пееща дъга“ към Ловчанското читалище, към ОУ „Хр. Никифоров“ и ОУ „Васил Левски“. Ще видим изпълнения на балетната школа „Пирует“ към Народно читалище „Зорница – 2010“, детския танцов състав към ОДК, балет „Ралица“. Ще пее Галя Дулева от "Дневния център за деца и възрастни с увреждания". Изпълнения на акордеон ще покаже Михаела Хиткова от Музикалната школа „Панайот Пипков“ към Ловчанското читалище, съобщават от actualno.com.

И това не е всичко, специален коледен поздрав ще отправи към децата и към всички ловчанлии смесеният църковен хор „Евстати Павлов“ при Катедралния храм  на града „Света Троица“.

Концертът ще се проведе на 20 декември от 18:00 ч. в Ловчанското читалище. Организатори са Община Ловеч и Ловчанската митрополия. Мероприятието е включено в културния афиш на общината за декември и е финалната празнична проява за Коледа за града.

Снимка: reuters.com



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град