новини детски

Начало | новини детски | И дъждът изчака празника на Az-deteto.bg

И дъждът изчака празника на Az-deteto.bg

Аз детето | 2010-05-30

И дъждът изчака празника на Az-deteto.bg

Днес в столичния зоопарк, времето беше така любезно да изчака рождения ден на Az-deteto.bg да се отпразнува, да завърши, да се разреже и изяде тортата, и чак тогава заваля. Водещ на празника беше Симо от БГ радио, подпомаган през цялото време от главния редактор на сайта г-жа Жюстин Томс.
За всички деца имаше много подаръци, игри и забавления. Всяко дете, което имаше голямо желание, поздрави от сцената Az-deteto.bg за празника със песен или стихотворение. През това време малките художници, дошли на рождения ден на сайта, рисуваха върху асфалта и най-добрите от тях получиха грамоти и награди, осигурени от нашите партньори Победа с кексчетата " Super Bravo", ЕОН Ентъртейнмънт, Софарма Трейдинг и Mtel.

Също така имаше състезание свързано с най-новата игра за навън "NERF". Велосипед осигурен от dir.bg, получи едно от децата, които ползват детската електронна поща от mail.az-deteto.bg>

Надяваме се, че всички деца са си прекарали добре и ще ги чакаме и догодина на деветия ни рожден ден. :-)



Коментари
2 коментара

Цветелина Павлова, 25 г.,

Публикувано на 31.05.2010

беше много хубаво децата много се забавляваха. много се радвам че организират такива празненства

Ивелина Иванова, 9 г.,

Публикувано на 17.02.2011

Наистина беше много забавно.Дадохте възможност да покажем какво можем!Благодаря ви на деветия рождения си ден ме очаквайте!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град