любими герои

Начало | любими герои | Героите от „Soy Luna“, които ще ни развълнуват

Героите от „Soy Luna“, които ще ни развълнуват

Аз детето | 2016-05-10

Героите от „Soy Luna“, които ще ни развълнуват

Мечти, страст и истински приятелства ни очакват в най-новия сериал на Дисни Ченъл – „Soy Luna“. Оставете се да бъдете завладени от един невероятен микс от музика, завладяващи истории и невероятни каскади с ролкови кънки, когато бъдете заведени в света на Луна. Сигурни сме, че всеки един от героите от новия сериал ще ви очарова по свой собствен начин, а всекидневният живот на тийнейджър, който открива ценностите на семейството, приятелството и силата на способността винаги да вярва в себе си, ще ви държи в напрежение от край до край. Оставете се да бъдете развълнувани и завладени от новите герои на „Аз съм Луна“! Докато очакваме да ни въведат в своя вълнуващ и очарователен свят, нека ви ги представим!

Луна е красива и забавна тийнейджърка, която трябва да се адаптира към нов начин на живот. Тя е много изобретателна и никога не се отказва, без значение колко неблагоприятни са обстоятелствата. Тя е автентична и отворена към света. Тя е толкова добросърдечна, колкото и разсеяна. Фактът, че лесно се разсейва обикновено я забърква в неприятности, но тя е винаги усмихната и е способна да поправя грешките си. Пързалянето е нейната страст и благодарение на таланта си, решителността и смирението, тя ще постигне всичко, което си пожелае.

Амбър е капризно и повърхностно младо момиче, родена със сребърна лъжица в устата си! Живее с кръстницата си Шарън. Всичко в живота ѝ е под контрол, изпълнен е с лукс и комфорт, докато не се появява Луна. Амбър е момиче, което приковава вниманието на всички, независимо къде се намира. Тя е много интелигентна, но донася бедствия наоколо. Често плете коравосърдечни планове, за да получи това, което желае. Тя е много популярно момиче. Притежава антураж от приятели, които ѝ се възхищават и ѝ помагат да успее във всички начинания, както в училище, така и на пързалката.

Матео е син на дипломати и от ранна възраст е свикнал да живее в различни държави, като се мести през няколко години. Поради тази причина не се привързва към места и хора. Той е много красив и популярен, дори изкуствен на пръв поглед. Матео е гаджето на Амбър, но чрез харизматичната му личност се разбира, че обича да живее свободно, далеч от приятелски връзки и емоционални обвързвания. Той е опитен и много уверен скейтър. Матео е наясно, че всяко момиче е влюбено в него. Но тъй като за него няма невъзможни мисии, той ще се опита да спечели сърцето на единственото момиче, което не му обръща никакво внимание.

Симон е най-добрият приятел на Луна. Те са израснали заедно в Мексико от малки и поради тази причина са като брат и сестра. Винаги е готов да я развесели и окуражи. Всъщност Симон е тайно влюбен в нея. Той е скромен, обикновен и добросърдечен, винаги щастлив, приятелски настроен и в добро настроение. Неговата страст са свиренето на китара и карането на ролери. Симон е страхотен музикант и често пише песни за Луна.

Нина е много любопитно момиче, интересува се от всичко и обича да учи. Нейните знания надминават тези на много нейни връстници. Има много технически отговори и много широка и сложна лексика. Нина е срамежлива и затворена. Води самотно съществуване, но ѝ харесва да ходи на училище и „Джам и Ролер“, въпреки че пързалянето не ѝ допада. Обича да ги посещава незабележимо, защото често се страхува да общува с останалите, но животът ѝ се променя, когато открива приятел в лицето на Луна.

Гастон е най-добрият приятел на Матео. Той е негово доверено лице и съветник и единственият, който познава добре Матео под неговата популярна и комуникативна черупка. Гастон също е атрактивен и популярен, но за разлика от Матео е здраво стъпил на земята. Никога няма прекалено много проблеми, единственият му интерес са момичетата, пързалянето и музиката. Постепенно се изморява от изкуствения свят около него.

Делфи е една от най-добрите приятелки на Амбър в училище, на пързалката и в живота. Тя е заможна и аристократична. Иска ѝ се да бъде център на внимание, но живее в сянката на Амбър. Делфина е много предубедена, изкуствена и ѝ харесва да принадлежи към вътрешния кръг на Амбър, което я кара да се чувства оценена от хората.

Рамиро е млад чилиец, който е изключително самостоятелен и взискателен: той кара кънки, пее и танцува страхотно. И го знае. Рамиро иска да постъпва правилно и не може да държи неудовлетвореността си под контрол, когато целите му не са постигнати. Понякога е възприеман като арогантен и бездушен човек от околните. Мечтае да се превърне в звезда и винаги тренира много за своите представления. Може би някой ден някой ще го открие и ще го превърне в звездата, която е роден да бъде.

Заедно с Делфина, Джазмин е една от най-добрите приятелки на Амбър. Джазмин не е съобразителна и винаги казва това, което си мисли и по този начин винаги се проваля. Когато иска да поправи нещата, неволно ги влошава. Джазмин е наивна и откровена, а това улеснява манипулирането ѝ. Въвлечена е във всички зли планове на Амбър и не подлага нищо под въпрос; знае, че това е цената, която трябва да плати, за да принадлежи към нейния антураж. Живее в онлайн и винаги се придържа към мнението на околните.

Химена е тиха и внимателна. Тя е много романтична, креативна и ѝ е много трудно да стъпва здраво на земята. Химена обича да се пързаля, но истинската ѝ страст са танците. Ям е нейната най-добра приятелка. Заедно са „Хим и Ям“ (нещо като Ин и Ян). Те са неразделни, имат страхотна връзка и са две допълващи се половини.

Ямила е аналитична, рационална и решителна. Импулсивна и много директна, откровена е, и не може лесно да бъде контролирана. Има богато въображение и изненадва всички на сцената със страхотния си глас. Постепенно Ям ще открие страстта си към дизайна. Тя е много стилна, но вкусът ѝ е по-изискан в сравнение с останалите ѝ връстнички.

Николас е слънчево и добро момче, към което всички се привързват. Той отговаря за всички кънки в „Джам и Ролер“. Нико е най-добър приятел на Педро, който също работи на пързалката. Заедно планират да създадат рок банда. Бавно, без много усилия, мечтата им ще стане реалност. Всички момичета са му фенки!

Педро е честен и откровен. Винаги е готов да даде всичко за приятелите си. На моменти е срамежлив и несигурен с момичетата. Отговаря за кафенето в „Джам и Ролер“. Педро е музикант, обича да свири на барабани и е щастлив, когато репетира с бандата.

Тамара е мениджър и супервайзър в „Джам и Ролер“. Има страст към кънките, затова ѝ харесва да работи там. Много е организирана, отговорна и често проверява дали Николас и Педро не се разсейват с момичета. Тамара е трудолюбива, осведомена за всичко, което се случва в „Джам и Ролер“.

И не забравяйте да оградите в календара датата 16-ти май и точно в 18 часа да гледате „Soy Luna“ само по Дисни Ченъл.



Коментари
307 коментара

Patrisiya Petkova, 9 г.,

Публикувано на 15.05.2016

mnogo interesna kniga ot valnenie za2 3dena y prohetox i v saita na disni hanal otktix samo edna seria i bese interesna i to mnogo. Mnogo iskam kankite na soyluna i gi tarsy v saitove dano v london v dismi lend gi ima zasoto se si gi vzema ot prav pogled nezadavno .takahe karam kanki i roireri roditelite mi mislixa za novi da mi kupuvat i se setixme he moje da si prodavat. Dano da gi otkria i da as gi kupu

надя димитрова, 10 г.,

Публикувано на 09.06.2016

обичам всички герои от сой луна искам някой ден да се видя с тях . момчетата са много красиви особено педро матео нико и симон

ивана , ,

Публикувано на 11.06.2016

здравейте аз не гледам това филмче и нямам време да гледам това филмче Групата на Алекс е 345 вьлнуващ сериал от този Сой Луна

Емили Вълчева , 9 г.,

Публикувано на 17.06.2016

Виолета е прекрасна.Яка.

Сави Пеърова, 12 г.,

Публикувано на 21.06.2016

Това филмче е много яко. Както и много други.

ивана , ,

Публикувано на 22.06.2016

Здравейте сьлгасна сьм да това филмче е яко видях го сега че е як но за мен само Групата на Алекс е вьрхьт там много добре пееят и имат учител който е страхотен Алекс Емма Никол Кристиян Самуел са 1 хиляди милион яки от Луна ясно тьй че Групата на алекс е 235 як от това филмче

златина василева, 10 г.,

Публикувано на 25.06.2016

филмчето сой луна е много яко.амбар и луна са много хубави,а хасмин и делфи са модели за претижание матео и симон са гаджета на амбар и луна .

vqra krasenova, 12 г.,

Публикувано на 28.06.2016

Filma Soy Luna e mnogo interesen az xaresvam nai mnogo Luna.Tq e mila grijovna.

Viki Purvanova, 9 г.,

Публикувано на 29.06.2016

СТИГА Soy Luna е най-якят филм.На мен всичките са ми любими особенно Делфи, Джим и Луна и всички .А пък двойките трябва да са Делфи и Гъстон , Луна и Матео, Амбър и Симон , Джим и Нико , Джам и Рамиро, Хасмин и Педро, Нина и момчето от 2 сезон Анна и Рикардо , Тамара може би си е сама .

Антония Николова, 10 г.,

Публикувано на 30.06.2016

Soy Luna ми е любимото филмче. Най - много от героите ми харесва Амбър , защото е красива и много добре може да кара кънки. Също така много харесвам кънките й.

Деа Бончева, 10 г.,

Публикувано на 02.07.2016

На мен Сои Луна ми е най - любимия ми серял .Любимият ми герой е Луна .С нетърпение очаквам втори сезон.Ще го изгледам до края.

Lea , ,

Публикувано на 03.07.2016

This is amazing film.

Деа Бончева, 10 г.,

Публикувано на 05.07.2016

На мен ще ми купят ролери ,които могат да стават на ролкови кънки.Аз преди 2 години карах ролери.Вие бързо ли се научихте?

ивана , ,

Публикувано на 06.07.2016

за Деа Бончева Здравейте Сериальт Сой Луна има само 1 сезон

Памела ДЕЛЕВА , 12 г.,

Публикувано на 10.07.2016

Soy Luna е страхотно предаване Обожавам го

София Стойнева, 7 г.,

Публикувано на 11.07.2016

Аз харесвам Делфи, Луна, Анбър,можеби малко и хасмин също то се отнася и за Тамара но можеби само на второто састезанието.

София Стойнева, 7 г.,

Публикувано на 12.07.2016

Анбър е много готиноа .

Моника Шушкова, 8 г.,

Публикувано на 17.07.2016

Сеедно пишем за групата на алекс нали така аз мисла че страхотен

йоанна божкова, 9 г.,

Публикувано на 19.07.2016

супер предаване харесвам как са го пресъздали

Фенка , ,

Публикувано на 21.07.2016

Много харесвам Амбър,Делфи и Хасмин. Те са много яки заради стилът си но в същото време са много несъобразителни и подли. Харесвам също и луна тъй като тя има добро сърце но дори в подлите намерения на Амбър е усмихната и лъчезарна

Леа Кенеен, 9 г.,

Публикувано на 25.07.2016

От фюма Sou Luna. Всички герой ми харесват.

Eva Йошин, 10 г.,

Публикувано на 25.07.2016

Прочетох 2 книги е си купих кънки заради луна.

Маринет , 15 г.,

Публикувано на 29.07.2016

Аз имам кънки и мога да танцувам на тях. Сякаш летя.

Натали , 12 г.,

Публикувано на 01.08.2016

Моите любими герои са: Делфи и Маттео, ще е хубаво , ако Делфи е на мястото на Луна , за да може да е с Маттео

Елина Никифорова, 10 г.,

Публикувано на 02.08.2016

Луна искам да те видя на живо

Ели , ,

Публикувано на 02.08.2016

Може ли да попитам от къде си копувате кънки

Рая Димитрова, 10 г.,

Публикувано на 04.08.2016

Аз искам да си купя кънки но незнам откъде? Може ли някой да ми каже откъде. Много искам да си купя.

Яна Вутова, 8 г.,

Публикувано на 07.08.2016

Супер! Обичам Сой луна

Фелисити Форнал, 17 г.,

Публикувано на 09.08.2016

Луна и Амбър ми са най- любимите герои от момичета с от момчетата Матео Симон и Гъстон.

felisiti for naw for now, 17 г.,

Публикувано на 10.08.2016

luna nina simon gaston jim i jam no nai mnogooooooooooooooooooooo mi xaresvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo neveroqten e iskam da se reshna s vsichki ot soy lyna nikoga nqma da zabravq tova te sa nevero qtni az nqmamdumi tova vsichko da pomnqt i da go kajat neeee i taka az sum fen na vsichki obicham vi i love you

Дейзи Банкова, 7 г.,

Публикувано на 14.08.2016

Не мислех че този филм ще бъде толкова як , но се оказа че греша.Искам да вървя по стъпките на Луна

Ивана , ,

Публикувано на 21.08.2016

филмчето найстина е доста интересно и забавно много добро и не е никак зле Харесвам го но Групата на Алекс за мен е вьрхьт И Луна е супер

Даяна Христова, 10 г.,

Публикувано на 28.08.2016

tova fiolmje e napravo trepaj Az se judq ot kude da zivzema kunkite na soy luna

Симона Карагьозова , 9 г.,

Публикувано на 01.09.2016

всички сте много яки страхотни къде живеете

Вилу Кастило, 9 г.,

Публикувано на 21.09.2016

Обичам сой Луна! Този сериал ми е любимият на Дисни Ченъл

ивет стоянова, 13 г.,

Публикувано на 22.09.2016

матео и амбър много добра двоика*

halil saber, 9 г.,

Публикувано на 28.09.2016

seriqlat e strahote i geroite v nego

Рени , ,

Публикувано на 14.10.2016

Обожавам Soy Luna. Непропускаам нито един епизод. Съгласна съм с Натали на 12 години. Най готините са Делфи и Маттео.

Ванеса Маринова, 10 г.,

Публикувано на 14.10.2016

I love you Matteoooooooo!!!!!

янислава иванова, 10 г.,

Публикувано на 31.10.2016

луна и матео са страхотна двойка но знам че амбър ще си намери дрък като за нея

Вики Стоянова, 11 г.,

Публикувано на 06.11.2016

Кое е момичето което стои до Луна да не е малката Луна?

Лили Узунова, 16 г.,

Публикувано на 12.11.2016

Според мен сой луна измести виолета защото този сериал е по готин. А и е супер дупер готин!

Валентина Петрова, 10 г.,

Публикувано на 15.11.2016

Филмат много ми допада и когато видя някои да кара и аз искам да се кача на тези кьнки

О , ,

Публикувано на 26.11.2016

Да много е як

Фелисити Форнал, 12 г.,

Публикувано на 03.12.2016

Единственото което ме дразни в Soy Luna е ,че Луна крие чувствата си към Матео .И освен, че се опитва да заблоди другите заблуждава и себе си. Ако бях на нейно място щях да избера Матео, защото времето и със Симон свърши тъй като той тръгна с Даниела. Аи на Матео му личи че я харесва

симона петрова, 12 г.,

Публикувано на 04.12.2016

Луна ти си най-готиното момиче и красиво обичам те много ти си любимата ми актриса. Амбар сигорна съм че си страхотна.Матео ти си красив и талантлив.Симон ти си готин и страхотен.Нина Гастон Делфи Хасмин Рамиро Джим Джам Нико и Педро много сте яки обичам ви и всички други.Всички вие сте като мой идоли обичам ви всички това е най-готиния филм на света най-много бих искала да се видя с вас най-вече с Луна и Матео много сте готини обичам ви всички;;;;;;;

никола николинова, 12 г.,

Публикувано на 10.12.2016

Амбър и Матео са най яката двойка за мен. Много ги обичам.

Ивана , ,

Публикувано на 15.12.2016

Сериала Сой Луна се оказа Много Интересен и е супер А Луна е страхотна яка Красива Добра Мила и е супер Готина Никой сериал не може да измести Виолета

Ивана , ,

Публикувано на 16.12.2016

но Групата на Алекс е Завинаги мой любим сериал и аз ви го препорьчвам да го изгледате много яко сериалче е Весели празници

Ивана , ,

Публикувано на 16.12.2016

никой сериал не мразя Сой луна е страхотен сериал и поздравявам Феновете му че го гледат и харесват Найстина Сой луна е страхотен сериал Много ама много е интересен и вьлнуващ Но Групата на алекс е много по як сериал Весели празници

Ивана , ,

Публикувано на 17.12.2016

до Хората който Работят в сайта Здравейте Може ли да направите Любовни Двойки от Сой Луна Ако направите Брагодаря Весели Празници

Ивана , ,

Публикувано на 17.12.2016

Защо Никой не направи за Новият Сериал Бизаардвак Сайт Сериалчето е супер яко а никой не прави сайт за него Весели Празници

Ивана , ,

Публикувано на 18.12.2016

Сой Луна Заслужава Награди

Ивана , ,

Публикувано на 18.12.2016

до редакцията Здравейте Може ли да ми кажете как да гледам Епизодите на Сой Луна на Бьлгарски Весели празници

От редакцията: Здравей, най-добрия начин разбира се е по телевизията, но може да опиташ и в някой сайт за клипове, сигурно ги има и там. :-)

Ивана , ,

Публикувано на 19.12.2016

не позволям на никой от този сайт да обижда Групата на Алекс Никой да не обижда никога Групата на Алекс Ако някой обиди Групата на Алекс да бяга надалеч или да яде лута Чушка

lubima valente, 15 г.,

Публикувано на 19.12.2016

gledam soe lyna no mnogo mi xaresva kogato lina i mateo si govorqt ili draznat kakvoto i da bilo te sami lubimite a ambar mnogo me drazni kakto i xasmin i del hegi4ka obi4am vsi4ki no nai mnogo jim jam ramiro luna simon i mateo

lubima valente, 11 г.,

Публикувано на 19.12.2016

obi4am vsi4ko koeto pravi luna tq e unikalna c mateo sa perfetna dvoika de da mojehe da bada kato luna ili druga no da u4astvam v tovi serial

lubima valente, 11 г.,

Публикувано на 19.12.2016

a he mi kajete li dali he bade publikuvan mola

Ивана , ,

Публикувано на 20.12.2016

Напиши коментар* До Редакцията Брагодаря ви за отговора страхотни сте Весели празници ви желая

Ивана , ,

Публикувано на 23.12.2016

Всички Филмчета на Дисни са супер никое не мразя И Кой каквото иска ще гледа и ще харесва Аз Харесвам и Групата на Алекс и Сой луна И Виолета обаче Групата на Алекс завинаги е моят любим Сериал до края на света Весели празници

Ивана , ,

Публикувано на 24.12.2016

до Всички Фенове на Сериала Сой Луна Скъпи Фенове Тази седмица от 26 12 26 до 30 12 2016 Сериала Сой Луна няма да се изльчват Не знам може би вече сериала няма да се изльчва Весели празници

Ивана , ,

Публикувано на 25.12.2016

До Всички фенове на Сой Луна Сериала няма да се изльчва тази седмица от 26 12 2016 година до 30 12 2016 година Не знам дали ще се изльчва след това Може би е спрян Весели празници

Ивана , ,

Публикувано на 27.12.2016

до всички Сой Луна продьржава по Дисни Ченъл Само че тази седмица заради празниците Сериала е в малка почивка Весели празници

Ивана , ,

Публикувано на 27.12.2016

Луна е много красива яка смела нежна тя има ангелски глас и. Е страхотно момиче Весели празници

Ивана , ,

Публикувано на 27.12.2016

до редакцията Здравейте защо някой от коментарите ми не са публикувани Весели празници

От редакцията: Здравей, Ивана публикуваме повечето коментари, освен тези, които смятаме, че са съвсем не на място написани. :-) Твоите ги публикувахме разбира се.

Ивана , ,

Публикувано на 28.12.2016

до редкацията Благодаря ви и се извинявам Весели празници

Ана , ,

Публикувано на 28.12.2016

Можете да купите дневника на Луна и книжка с плакати на Луна и другите герои от сериала. Ние ги имаме от книжарнижарници Хеликон. В хиполенд има гривните на Луна.

Ивана , ,

Публикувано на 28.12.2016

но Най якият сериал Е Групата на Алекс нито Луна никой сериал не могат да стъпят на Малкият пръст на Групата на Алекс никога Весели празници

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 03.01.2017

Аз искам да стана като Луна. Симон и Луна се харесват.

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 03.01.2017

Искам да се запозная с Фелиси Форн Налн.

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 03.01.2017

Честита Нова 2017 Година !

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 03.01.2017

Аз усещам ,че съм Луна . Аз понякога сънувам ,че се пързалям с кънките. Обичам те , Луна.

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 03.01.2017

Гледате ли филма "SOY LUNA"?

Каролина Войнова, ,

Публикувано на 06.01.2017

*много тъп клип за амбър хасмин и делфи кифлите и нико

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 08.01.2017

Да. Нико ,Педро и Симон учасват в олран мюзик. Най -смелата група. Бравоооо!

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 08.01.2017

Каролина,амбар хасмин и делфи са лоооошииии!

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 08.01.2017

Да. Нико ,Педро и Симон учасват в олран мюзик. Най -смелата група. Бравоооо!

Биляна , 9 г.,

Публикувано на 10.01.2017

Този филм преди не го харесвах но сега много го харесвам защото видях в училище едно момиче което имаше кънките на Сой Луна и медальона и и още една нейна приятелка имаше раницата и много се радвам че видях на живо раницата кънките и медальона :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 10.01.2017

Към края на 1 част приятелка на Симон ДАНИЕЛА е много лоша. Луна не може да му каже ,че Даниела е лоша. Който знае кое е истинското гадже на Луна да го запише.

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 10.01.2017

Кънките се продават в град Бургас жк Славейков в МОЛ ГАЛЕРИЯ в магазин ХИПОЛЕНД.

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 10.01.2017

След малко ще дават в 18:00часа по Дисни чанел Сой Луна. На български е АЗ СЪМ ЛУНА.

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 10.01.2017

Няколко сезона има.

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 10.01.2017

На 12.01.2017г. Всички да влязат на този сайт да гласуваме кой герой е най-якия. В 15:30 часа.

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 10.01.2017

Амбар подмени теста на Луна по химия.

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 11.01.2017

Гласувай за един от героите на Сой Луна: ЛУНА,СИМОН, АМБАР,МАТЕО,ДЕЛФИ, ГАЗТОН, ХАСМИН, ДЖАМ,ДЖИМ,НИКО,РАМИРО,НИНА,ПЕДРО,ТАМАРА ,РЕКАРДО,АННА, МИГЕЛ, МОНИКА, Г-ЖА ШАРЪН, Г-Н РЕЙН,ДИНО,КАТО И АМАНДА. За един герой Гласувай. Срок за гласуване: от 11.01.до 13.02.2017 година. Редакторът на сайта често трябва да ги вижда. На 14.02.2017 година е СВ.ВАЛЕНТИН ще видим кой ще спечели. ЗАПОЧВАМЕ ДА ГЛАСУВАМЕ.

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 11.01.2017

Редакторът на този сайт може да не смята аз ще смятам в една моя тетрадка. Той да гласува.

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 11.01.2017

Гласувам за всеки.

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 11.01.2017

Къде се продават: медальона на Луна, дневника,раницата, пръстените на Луна, гривните на Луна ,обеците и ,етикети за училище и кънките?

Алекс Атанасова , 6 г.,

Публикувано на 11.01.2017

Гледайте олпан мюзик сой луна сега.

arzu zlateva, 9 г.,

Публикувано на 12.01.2017

zato vinagi vrushtat serialite ot nacalo

arzu zlateva, 9 г.,

Публикувано на 12.01.2017

Luna e mnogo hubava

ARZU ZLATEVA, 9 г.,

Публикувано на 12.01.2017

vie vijnateli svoite komentari zatoto az ne si gi vijdam

ARZU ZLATEVA, 9 г.,

Публикувано на 12.01.2017

AZ GLASUVAM ZA LUNA

Амбър Смит, 16 г.,

Публикувано на 12.01.2017

Здравейте аз не съм героинята от филма.

Мерилин Кирова, 9 г.,

Публикувано на 12.01.2017

Aз много харесвам soy Luna

Йоана Богомилова, 9 г.,

Публикувано на 12.01.2017

Аз обожавам филма Soy Luna. Амбър , Делфи и Хасмин може да са лоши, но винаги и винаги ще са все така красиви!

Йоана Богомилова, 9 г.,

Публикувано на 12.01.2017

Винаги този филм ще е номер 1 винаги, винаги и винаги!!!

Ивана , ,

Публикувано на 12.01.2017

аз сьм за Луна Матео и Джам но повече за Джам и Луна

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 13.01.2017

Много е хубав филма. Гласувайте. Браво ! Матео изпя песента на Амбър с Луна. Амбър е много ядосана на Матео, защото изпя с Луна. Днес ще видя какво ще се случи. Утре ще го напиша. До скоро!

Алекс Атанасова , 6 г.,

Публикувано на 14.01.2017

Аз гласувам за всеки.

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 14.01.2017

Гласувам за ЛУНА,СИМОН, ДЖАМ,ДЖИМ, НИКО и Нина.

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 14.01.2017

Здравейте вчера се случи второто състезание по кънки в джемен ролер.

Ивана , ,

Публикувано на 15.01.2017

повече аз няма да. Гласувам който изка да гласува но аз вече няма да гласувам и не искам никакви награди

Алекс Атанасова , 6 г.,

Публикувано на 15.01.2017

Аз гласувам за Луна, Нина и Симон.

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 15.01.2017

Гласувай.

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 15.01.2017

Честит Рожден Ден, Амбър! Пожелавам ти да си жива и здрава, все така щастлива, и сбъднати мечти безчет! Весел празник!

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 15.01.2017

Няма да има награди. Ще поздравя героя .На 14 февруари влезте на този сайт да видите кой от героите ще спечели. Утре гледайте Аз съм Луна.

Ивана , ,

Публикувано на 15.01.2017

и си признавам честно че аз не съм гледала никога сериала Сой луна Но луна и Джам са супер

Ивана , ,

Публикувано на 17.01.2017

*Здравейте имам. Препоръка за вас от мен препорьката ми е да гледате ако искате Немският сериал Лекар в Планината Сериала се изльчва Всеки следобед от 14 и 30 до 15 и 30 по БТВ Събота и неделя не дават По БТВ са на 6 сезон В Германия са на 10 сезон

Ивана , ,

Публикувано на 17.01.2017

сега гледах в интернет Клипове на Сой луна Сериала е супер Искам да спечелят Луна и Джам И Матео

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 20.01.2017

Тогава съм на училище. Гледайте игрите на дисни чанел. Гласувай.

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 20.01.2017

Тамара е със приятеля си Марияно

Мария , 9 г.,

Публикувано на 20.01.2017

Сой луна е най страхотното детско на света. Искам да се запозная с всички очасници в вюлма.Вие сте направо върхът.

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 22.01.2017

Благодаря! Здравейте! Аз гласувам за Луна и Симон.

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 25.01.2017

Много интересен филм е Soy Luna.

Лора Димитрова, 10 г.,

Публикувано на 30.01.2017

обожавам сой луна и искам да се запозная с всички герои!!!

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 02.02.2017

Браво на този красив филм.

Mariq Nikolova, 13 г.,

Публикувано на 03.02.2017

sam Mariq i iskam da kaja che Amdar e mnooogo krasiva to i Luna no Ambar mi e ot lyobimite mnogo e krasiva i tancuva udivitelno iskam da kaja sawto dali wte ima i novi serii molq iskam da gledam novi serii dovijdanei USPEH sas seriala

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 03.02.2017

Сега се повтарят епизодите.❤

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 03.02.2017

Сега се повтарят епизодите.❤

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 05.02.2017

Скоро свършва гласуването на героите от Soy Luna. Гласувай. Аз гласувам за Нина, Луна,Симон,Амбар,Матео,Нико,Джим,Джам,Рамиро,Г-жа Шарън,Г-н Рейн,Моника,Мигел, Рекардо,Анна,Аманда,Дино и Като. До скоро!

йоанна валенте, 8 г.,

Публикувано на 06.02.2017

ЛУНА СИМОН АМБЪР МАТЕО НИНА са много добри актьори:Аз мечтая да бъда при тях : учароваха ме

Ева Демирева, 10 г.,

Публикувано на 07.02.2017

Любимата ми геройня е Valentina Zenere . Обичам я.

Алекс Атанасова , 6 г.,

Публикувано на 07.02.2017

Soy Luna

T , ,

Публикувано на 07.02.2017

Filmat e mnogo interesen.

полина петрова, 10 г.,

Публикувано на 08.02.2017

Сериалът е много хубав, наи -хубавите герои които на мен ми харесват са луна и амбър

полина петрова, 10 г.,

Публикувано на 08.02.2017

Сериалът е много хубав ,хаи хубавите герои са;луна и амбър.

Сара Тънкреди , 13 г.,

Публикувано на 09.02.2017

Към редакцията: кой е вашият любим герой като изключим главните?

От редакцията: Доста интересен въпрос. Определено имаме симпатии към Нико и Джим. :-)

Алекс Атанасова , 6 г.,

Публикувано на 09.02.2017

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 10.02.2017

Гласувам за всеки ×10 пъти.

Vella Stoilova, 19 г.,

Публикувано на 11.02.2017

Как се казва братовчедката на Матео

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 11.02.2017

Братовчедката на Матео се казва Флор.

Алекс Атанасова , 6 г.,

Публикувано на 11.02.2017

Soy Luna

Моника , ,

Публикувано на 12.02.2017

Аз много харесвам Soy Luna

Алекс Атанасова , 6 г.,

Публикувано на 13.02.2017

Аз гласувам за Луна. Soy Luna

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 13.02.2017

Аз гласувам за всеки по 20. До 0:00 свършва гласуването. Утре ще разберем кой герой ще спечели. Стискайте палци.

Карол Иманова, 11 г.,

Публикувано на 14.02.2017

Този сайт е много хубав

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 14.02.2017

Браво на всички хора, които гласуваха! Вече открих героя,който спечели. Побидителят е момиче. То е талантливо не се предава. Момичето,което е спечели е Карол Севиля (Луна Валенте). Със 45 гласа. Браво на Луна !!!!!!!!

Tania , 11 г.,

Публикувано на 17.02.2017

Love soy lyna

Tania , 11 г.,

Публикувано на 17.02.2017

Lyna i Matteo sa idealnatadvoika

Tania , 11 г.,

Публикувано на 17.02.2017

Mnogo mi e interesno kakvi epozodi shte davat prez vtori senon

Tania Tiankova, 11 г.,

Публикувано на 17.02.2017

Koga shte zapo4ne vtori sezon niamam tarpenie da go gledam

Tania Tiankova , 11 г.,

Публикувано на 17.02.2017

Dnes gledah epizoda v koito Lyna Jim Yam Ramiro Nico i Pedro obediha Simon da ne si zamine

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 18.02.2017

Да. И аз го гледах този епизод. Знаете ли какво ще се случи? Симон ще остане в Буенос Айрес при Нико и Педро. Чао. До утре.

Tania Tiankova, 11 г.,

Публикувано на 18.02.2017

Foti Atanasova ti pishesh strahotni komentari za soy lyna

Tania Tiankova , 11 г.,

Публикувано на 18.02.2017

Viarnolie he Kamila ot Violeta shte ohastva v vtori sezon na soy lyna

karol sevilia, 8 г.,

Публикувано на 19.02.2017

zdraveite, az sam karol i igraia luna niama za sto da se chudite che govoria na bulgarski zastoto az ucha bulgarcki

karol sevilia, 8 г.,

Публикувано на 19.02.2017

iskam da vi kaza che anna-jim e mnogo dob ra priatelka

karol sevilia, 8 г.,

Публикувано на 19.02.2017

drugite sasto sa dobri priateli no tia mi e na i-dobra.

Tania Tiankova , 11 г.,

Публикувано на 26.02.2017

Kabe se snima soy lyna izkam da otida tam

Ивана , ,

Публикувано на 01.03.2017

Честита Баба Марта на всички желая ви много здраве А от 13 03 2017 година започват нови епизоди на Сой Луна от 18 часа всеки ден Без Събота и неделя само по Дисни чанал Поздрави

Tania Tiankova , 11 г.,

Публикувано на 02.03.2017

Hestita baba marta na vsihki jelaia vi vsihko nai dobro

Tania Tiankova , 11 г.,

Публикувано на 02.03.2017

soy lyna ima 3 sezona.A v vtori sezon shte se poiavi nov geroi koito shte bade sas Simon no shte se vliybi v Pedro (kandelaria )vie ia poznavate kato Kamila Tores ot Violetta

Tania Tiankova , 11 г.,

Публикувано на 02.03.2017

Hei zdraveite kak ste imam edin vapros kam vas.Spored vas na kaia geroinia ot soy lyna prili4ate vie?Az na Ambar.

Tania Tiankova, 11 г.,

Публикувано на 02.03.2017

Spored vas koia ot momi4etata e nay krasiva i koi ot mom4etata e nai krasiv (ot soy lyna)

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 02.03.2017

Честита Баба Марта на всички! Пожелавам Ви да сте живи и здрави,много щастливи,бели и червени! Весели празници! Обичам Ви! Чао! От 13 март 2017 година от 18:00 часа ще дават нови епизоди само по Дисни чанъл!

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 02.03.2017

Според мен най-красивото момиче от Soy Luna са всички. Те са Амбър,Луна,Джим,Джам,Нина,Хасмин,Делфи у Тамара.

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 02.03.2017

Добре.

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 02.03.2017

От редакцията: Здравей, Фоти. За съжаление няма как да публикуваме този коментар, особено след като съдържа телефонния ти номер. Разбираме, че искаш да си говориш с други деца, естествено. Но за нас е задължително да спазваме определени правила за безопасността на децата в интернет, едното от които е да не публикуваме телефонните ви номера. Така че спокойно можеш да пишеш коментарите тук, сигурни сме, че всички ги четат и ако имат какво да кажат ще ти отговарят. :-)

Фоти Атанасова , 10 г.,

Публикувано на 02.03.2017

Добре. Чао. Лека нощ!!!!!!!

АЛЕКС Атанасова , 6 г.,

Публикувано на 03.03.2017

Soy Luna ❤

Tania Tiankova, 11 г.,

Публикувано на 03.03.2017

Imam predvid niakoi ot soy lyna li go pishe Karol Sevilla,Ryjero Pakyareli koi go pishe

От редакцията: Здравей, за съжаление колкото и да ни се иска не сме от Сой Луна, аз например се казвам Мирела Любенова и просто се грижа за този сайт, както и колегата ми Виктор. Това е всичко! :-)

Tania Tania, 11 г.,

Публикувано на 03.03.2017

Mojete li da sravnite soy lyna s violetta? Imam predvid taka: lyna-violetta Matteo-Leon Ambar-Liodmila i taka na tatak e mojete li

От редакцията: Ще се опитаме, идеята е доста интересна.

Сара Тънкреди , 13 г.,

Публикувано на 04.03.2017

До редакцията: Здравейте , искам да ви попитам нещо което вероятно не ви засяга особенно , но все пак ще попитам. Не смятате ли че всички са луди само по Луна, според мен е така защото е главна героиня, но не е нищо особенно всички други са по хубави от нея. Който и да беше на нейно място щяха да го харесват най много. Затова смятам че има и други хубави герои . Затова нааправих експеримент. Дадох на 100 непознати човека снимка на Луна, а после и снимка например аз дадох на Делфина и ги попитах коя героиня им харесва повече. Оказа се че 20 процента от хората гледаха сериала и те избраха Луна, тъй като я познаават. А останалите отговориха както и предполагах и избраха Делфина. Затова смятам че всеки се заслепява от това каква роля играят.Вие как смятате? И освен това коя от двете бихте избрали ако не знаехте кои са ?

От редакцията: Здравей, защо пък да не ни засяга. ;-) Това е много интересен въпрос и обичаме, когато хората мислят. ;-) Красотата е относително нещо, за някои нещо е красиво, а за други грозно. Факт е, че както актрисата, която играе Луна, така и всички останали са симпатични и няма как да е иначе, но не можем да не признаем личното си мнение, че си права. ;-)

Tania Tiankova , 11 г.,

Публикувано на 04.03.2017

Vie znaeteli 4e pesenta siento e za lyna

Фоти Атанасова, 10 г.,

Публикувано на 04.03.2017

На 18 март-събота ще има в този сайт състезание за "Soy Luna". Безплатно е. По желание. Запиши се. Ще правя интересен тест. Който иска да се запише да напиши" Аз участвам. Добре. Готова съм за теста. ". Чао.

Алекс Атанасова, 6 г.,

Публикувано на 04.03.2017

Soy Luna 6 АЛЕКС

Карина , ,

Публикувано на 05.03.2017

Аз участвам.

Алекс Атанасова, 6 г.,

Публикувано на 05.03.2017

Аз ще участвам на състезанието. Добре. Готова съм за теста.

Toni Iosifova, 14 г.,

Публикувано на 06.03.2017

Mojeli da znam koi e istinskoto gadje na Karol

Toni Iosifova, 14 г.,

Публикувано на 06.03.2017

V realnostta Kamil ot Violeta e Gadje na Matteo,no Mai veche ne sa zashtoto Kamil beshe kachila komentar v Instagram na koito pisheshe che iska da ostanat priqteli.Naistina MN iskam Ruggero I Karol da sa gadjeta.No imam veroqtnost Karol da e s Niko☹

Фоти Атанасова, 10 г.,

Публикувано на 07.03.2017

Истинското гадже е Матео и Симон.

Ивана , ,

Публикувано на 09.03.2017

Честит празник за вчера на всички жени

Ивана , ,

Публикувано на 09.03.2017

До Редакцията Здравейте гледате ли сериала Трите Лица на Ана по Диема Фемили Какво е мнението ви за Сериала Моето е че този сериал е много лош А Главната актриса която играе Тризначките Ана Лусия Ана Лаура и Ана Летисия Анджелик Бойер е много гадна Лек ден

От редакцията: Здравей, за съжаление точно този сериал не сме го гледали.

Ивана , ,

Публикувано на 09.03.2017

Този сериал се излъчва всеки следобед от 13 и 30 до 14 и 30 по Диема Фемили Събота и неделя не се излъчва И всяка сутрин от 9 и 30 до 10 и 25 са повторенията Събота и неделя не дават Не ви препоръчвам да гледате този сериал защото е да не казвам какьв

Ивана , ,

Публикувано на 09.03.2017

Препоръчвам ви да слушате песните. На най добрият певец Шайен Неговите песни са супер Той е спечелил много награди Той е супер И има супер глас Шайен е Пуертоамерикански певец Така мисля Песните му са вьрхьт А гласът му е супер И той е много красив

Фоти Атанасова, 10 г.,

Публикувано на 09.03.2017

За този филм не съм го гледала .

Фоти Атанасова, 10 г.,

Публикувано на 09.03.2017

Благодаря за пожеланието!

Tonita Iosifova, 14 г.,

Публикувано на 09.03.2017

До Редакцията Здравейте г-жо/г-не.Искам да ви попитам дали знаете нещо относно моя въпрос кое е истинското гадже на Карол Севиля.Госпожица Фани каза, че гаджетата на Карол са Рудрего(Матео) и Мичел(Симон).Самоче искам да ви кажа,че Мичел(Симон) си има гадже, но не е Карол(Луна).

От редакцията: Здравей, за съжаление ние не знаем, но ще се радваме ако и някой друг сподели мнението си по въпроса.

Ивана , ,

Публикувано на 09.03.2017

Също ви препоръчвам да слушате песните на страхотният талантлив певец Camilo blanes той е страхотен Баща му е певец

Фоти Атанасова, 10 г.,

Публикувано на 10.03.2017

Къде да слушаме песните му? Записвайте се!

Ивана , ,

Публикувано на 10.03.2017

Анжелик Бойер е най гадната актирса И Не се казва Анджелик Бойер а Анжелик Бойер

Сузана Ефтимова, 10 г.,

Публикувано на 10.03.2017

Аз съм голяма фенка на Сои Луна

Ивана , ,

Публикувано на 13.03.2017

Значи можете да слушате песните на Камило Бланес в ютуб И на Шайен В Ютуб И ви моля да слушате песните и да гласувате за един от двамата кой ви е харесал много И на кой песните ви са харесали Може да гласувате до 30 04 2017 г до 21 часа Победителят ще стане ясен тогава Няма да има награди Благодаря ви

Ивана , ,

Публикувано на 13.03.2017

Моля ви да слушате песните и на двамата Хайде моля ви се гласувайте и слушайте имате време до 30 04 2017 до 21 часа моля ви Просто слушайте Благодаря ви

Ивана , ,

Публикувано на 13.03.2017

Фото Атанасова моля те и тебе да слушаш песните на Камило Бланес и на Шайен в Ютуб Моля те и тебе да гласуваш Благодаря ти и на теб и на всички ако гласуват

Ивана , ,

Публикувано на 13.03.2017

Извинявай обърках името ти Извинявай Фоти Фото Е грешка Тук в Сайта ако можете гласувайте Благодаря ви

Фоти Атанасова, 10 г.,

Публикувано на 13.03.2017

Песните на Камило Бланес и на Шайен ми харесват много. Гласувам за тях по 100 пъти.

Фоти Атанасова, 10 г.,

Публикувано на 13.03.2017

Може да ми викаш Фотка.

Ивана , ,

Публикувано на 13.03.2017

Брагодаря ти Фотка

Фоти , 10 г.,

Публикувано на 13.03.2017

Не ми викайте Фотка.

Ивана , ,

Публикувано на 14.03.2017

Значи тьй като има промяна Резултатите няма да станат ясни на 30 а още днес тьй като изникна нещо важно И големият победител е Камило Бланес Честито на победителя

Ивана , ,

Публикувано на 14.03.2017

Големият победител вече е ясен и той е Камило Бланес

Фоти , 10 г.,

Публикувано на 16.03.2017

На 18 март-събота ще има състезание "Soy Luna и аз". Безплатно е. Записвайте се. Може и от редакторът да се запише. Засега участват Карина и Алекс Атанасова. Срокът за записване е до 18 март 12 часа. Състезазанието е на 18 март-събота от 18 часа до 20 часа. Учете за теста. На 2 април неделя е Моя имен ден. Празникът е Света мъченица Фотина. И ще разберем колко точки имате. Редакторът в събота 18 март от 18 часа до 20 часа да ги гледа веднага и да ги изпраща в сайта. Записвайте се. Моля Ви!!!!!!!!!!!!!!!❤

Алекс Атанасова, 6 г.,

Публикувано на 18.03.2017

Soy Luna ?❤

Фоти , 10 г.,

Публикувано на 18.03.2017

Днес нямаше състезание. Нищо. Друг ден. Чао.

Фоти , 10 г.,

Публикувано на 18.03.2017

Мноооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооого Вииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии хааааааареееесвввваммммммммм,кооооооитттттттто изззззззпращат коооооооооооооооомеееееееееееееееентттттттттттарррррррри и геееееееероооооооооиттттттттттте оттттттттттттттттттттттт " Soooooooy Luuuuuuuunaaaaaa!"

АЛЕКС , 6 г.,

Публикувано на 20.03.2017

Soy Luna АЛЕКС,МАМА, Фоти 18:00 ❤

Фоти Атанасова, 10 г.,

Публикувано на 22.03.2017

Може ли да сме някой герой от Сой Луна? И да гласуваме от 22.03. до 1 юни- "Ден на детето ". Давам пример за гласуване: Аз съм Луна Валенте! Аз съм голяма фенка на Луна! Това е. Гласувайте!!!! Веднага редакторът да го качи в този сайт. Моля Ви! Гласувайте! Награди няма да има. На 1 юни-четвъртък ще разберем кой герой има честта да се запознае с нас! Може да глсувате по 100 пъти най-много. Разбрахте ли? Благодаря! Приятен ден! Чао!!!!!!

Елена Пейчинова, 36 г.,

Публикувано на 24.03.2017

филма Сои луна е много забавен, весел, приятен и развлекателен. Този филм е най хубавия за мен, щото не говорят глупости, както по другите филми, а много по-приятно говорят и това ми харесва много в този филм.

Фоти , 10 г.,

Публикувано на 24.03.2017

Здравейте! Сега знаете ли какво се случи тази седмица в филма "Soy Luna"? Амбър и Матео се разделиха. Хасмин качи клип за разделението. Май,че ще се случи Луна и Матео ще са гаджета,а Амбър със Симон. Пишете ми. Другата седмица ще дават и певицата София ще изпее песен в Джемен Ролер. Чао.

Фоти , 10 г.,

Публикувано на 26.03.2017

Таблет имам

Tania Tiankova, 11 г.,

Публикувано на 26.03.2017

Sofi Lyna i Matteo shte stanat gajeta v 72 epizod a Sofia Karson shte pee na olpan "love is the name" prevodadt e "nariha se liobov"

tania Tiankova, 11 г.,

Публикувано на 26.03.2017

Znaete li shom Sharon razbere s DNK he Lyna i e plemennica shte i prehvarli cialoto si imyshtestvo Shtom Lyna razbere he e plemennica na Sharon shte izka da se varne v Meksiko no Matteo shtr ia razybedi E tova e ot men do posle

Tania Tiankova, 11 г.,

Публикувано на 26.03.2017

Foti az sam Tania Tiankova naistina ly tozi geroi ot soy lyna koito ima nai mnogo glosove shte se zapoznae s nas

Tania Tiankova, 11 г.,

Публикувано на 27.03.2017

Zdraveite izkam samo da vi kaja he v iztinskia jivod iztinskoto gaje na Ryjero Paskiareli (Matteo) e Kandelaria (Kamila) ot violetta Ryjero i Kandelaria sa v iztinskia jivot zaedno za drygite ne znam no za Ryjero i Kandelaria znam Te sa obiavili prez 2015 godina he sa zaedno I v vtori sezon na soy lyna shte yhastva Kandelaria koiato shte e gaje na simon no shte se vliydi v Pedro

Tania Tiankova, 11 г.,

Публикувано на 27.03.2017

Znaete li na 6 april v Haskova zala Nedialka Simeonova niakakvi aktiari shte peiat pesnite na geroite ot soy lyna

Tania Tiankova, 11 г.,

Публикувано на 27.03.2017

Hei posnete si pesenta na Matteo nada in nadie (nishto i nikoi) prosto ynikalna pese e do posle

Михаела Миткова, 8 г.,

Публикувано на 27.03.2017

впечатлена съм никога не съм харесвала толкова такова нещо велико е

Фоти , 10 г.,

Публикувано на 28.03.2017

Кой иска да се запознае с мен? Благодаря, Тания! Как да ти викам нагалено?

Фоти , 10 г.,

Публикувано на 29.03.2017

Редакторът на този сайт да ми качи веднага ако се може след 2 минути. Моля Ви!

От редакцията: Здравей, какво точно трябва да качим?

Силвия Кирилова, 11 г.,

Публикувано на 29.03.2017

Най много ми харесват Амбър,Луна,Матео и Шаран

Tania Tiankova , 11 г.,

Публикувано на 30.03.2017

Foti predhohitam da mi kazvash prosto Tania Shte mi e priatno da se zapoznaem hao

Tania Tiankova, 11 г.,

Публикувано на 30.03.2017

Edna moia priatelka mi kaza he shte mi oredi bileti za koncert na soy lyna zashoto priatelkata na maika i e dizainer na lyna i moje da mi yredi i avtograv ot koyto geroy ot soy lyna si poizkam E tia taka pone mi kaza ne sam mnogo sigorna no shte vidim ne i viarvam no shte razberem

Tania Tiankova, 11 г.,

Публикувано на 01.04.2017

Eho tam li ste zoshto nikoi ne pishe

Фоти , 10 г.,

Публикувано на 03.04.2017

Редакторът на сайта да отговори на въпросите: Искате ли да направим група във вайбъра,ако имате?,Може ли състезания да правите на този сайт?,Защо не можете да публикувате телефонни номера?.

От редакцията: Здравей, имаме планове за група на сайта ни във Вайбър, но сме задължени да спазваме всички правила за безопасност на децата в интернет и затова правенето на такава група ще ни отнеме повече време. Поради същата причина не можем и да публикуваме телефонни номера. Този сайт е публичен в интернет и това означава, че ако случайно пуснем телефонния ти номер тук всеки може да го види, а това сама разбираш, че няма как да е изцяло хубаво. Би ли ни обяснила по-подробно идеята си за състезание. Винаги сме отворени за нови идеи стига да можем да ги осъществим.

Мелани Георгиева, 8 г.,

Публикувано на 03.04.2017

Аз много харесвам сой луна но най харесвам Химена _джим

Фоти , 10 г.,

Публикувано на 04.04.2017

Идеята ми ще я напиша на 8 април от 14:30 часа. Който е фен на Сой Луна да влезе в тозисайт.

Фоти , 10 г.,

Публикувано на 05.04.2017

Редакторът на сайта да ми отговори: Вие, имате ли вайбър? Ако ми пишете,ще съм много благодарна! Може ли да ми отговорите на следните въпроси: Искате ли да направим група във вайбъра? Искате ли да се видим някой ден? От кой град сте? . Моля Ви отговорете ми на въпросите ми.

От редакцията: Здравей, да един от нашите редактори има Вайбър. Ще ѝ кажем да ти пише, но имай предвид, че не е хубаво непознати хора да ти пишат. :-) Редакцията ни се намира в София, малко далечко от теб като гледаме, но пък твоят град е много хубав. Ние самите също имаме идея да направим Вайбър на сайта, но ще ни трябва време, за да я изпробваме. През това време ти винаги можеш да ни пишеш тук или на имейл info@az-deteto.com за каквото решиш. :-)

Фоти , 10 г.,

Публикувано на 06.04.2017

Не ми пишете на вайбъра. Нито група няма да правим.

Фоти , 10 г.,

Публикувано на 06.04.2017

Здравейте! Къде да Ви пиша?

От редакцията: Здравей, можеш да ни пишеш тук, както и на имейл info@az-deteto.com, а също имаме и страница във Фейсбук. :-)

Фоти , 10 г.,

Публикувано на 06.04.2017

Аз нямам фейсбук. Кой пише? Мъж или жена Как се казвате?

От редакцията: Това е добре, наистина. :-) Тогава можеш да ни пишеш на имейла. Аз се казвам Мирела Любенова. :-)

Tania Tiankova, 11 г.,

Публикувано на 06.04.2017

Ytre e finala na 1-vi sezon togava Matteo shte zamine za italia. Nina i Gaston shte se celynat. Jam in roler shte speheliat sastezanieto Lyna i Matteo shte se celynat Nina i Gaston shte stanat gajeta

Tania Tiankova, 11 г.,

Публикувано на 06.04.2017

Az go napisah tova za maikata na Ambar

Tania Tiankova, 11 г.,

Публикувано на 06.04.2017

Az mizlia he Sharon e zapalila pojara

Фоти , 10 г.,

Публикувано на 07.04.2017

Добре. Ами ако искате всичките да гласуваме за герой от Soy Luna до 15.06. 2017 година. Ще видим кой ще спечели героят и ще се запознае. Гласувайте всички. Моля Ви!!!!!!!!!! Няма да има награда.

Фоти , 10 г.,

Публикувано на 07.04.2017

Редакторът на сайта какво ще каже за идеята?

От редакцията: Много е хубава, ще се радваме всички да гласуват. :-)

АЛЕКС Атанасова, 6 г.,

Публикувано на 08.04.2017

Soy Luna

Фоти , 10 г.,

Публикувано на 10.04.2017

Редакторът на сайта да ми разкаже какво ще стане през 2 сезон?

От редакцията: Здравей, за съжаление и ние не знаем, пък и не е ли по-хубаво да гледаш без да знаеш предварително? ;-)

Фоти , 10 г.,

Публикувано на 12.04.2017

В Интернет има. Редакторът на сайта иска ли да прави състезание през месец май за "Soy Luna"? Да или Не. Ако напишете да публикувайте че ще правите състезание датата да е 1 май. А часа го избирате вие. Благодаря. Изпратете го веднага след 5 минути може и сега този коментар. Отговорете ми на въпроса ми. Благодаря! Чао.

Ivanka Николова, 10 г.,

Публикувано на 12.04.2017

Обожавам Soy Luna аз съм и най големия фен на света имам много неща на. Soy Luna имам и кънките и

Tania Tankova, 11 г.,

Публикувано на 14.04.2017

Hasmin e rodena na 24uli

Tania Tiankova, 11 г.,

Публикувано на 16.04.2017

Maikal Ronda (Simon) e roden na 28 septemvri

Tania Tiankova, 11 г.,

Публикувано на 23.04.2017

imam vapros kam reakciata mojeteli da predadete saobshtenie na Valentina Zenere kajete i he mnogo mi haresva kak izpalnqva rolqta na losho momihe i sashto he mi haresva stilat i

Кати Soy Luna, 11 г.,

Публикувано на 24.04.2017

На мен много ми харесва луна Нина Гастон Амбарица Матео и Симон

Фоти , 10 г.,

Публикувано на 01.05.2017

Здравейте! Не пропускайте новите епизоди на " Групата на Алекс " на 8 май от 21 часа. Да знаете Soy Luna я дават от 14:00 до 15:00 ч.;18:00 до 19:00 ч.;от 21:30 до 22:30 часа. Ще дават ли нови епизоди ?

esin tuncay schevket, 10 г.,

Публикувано на 02.05.2017

az mislya ce tam nay krasivi byaha Luna i Mateo.Te v filma Soy Luna mnogo sa podhodyaschti edin za drug.Az ne haresvam Ambar i Simon.

Анонимен , ,

Публикувано на 07.05.2017

Утре няма да бъде излъчен сериала Сой луна и мисля в Вторник

Алекса Кирилова, 100 г.,

Публикувано на 09.05.2017

Ами аз харесвам всички от серияла за щото те ме дахновяват да карам кънки

лина маринова, 14 г.,

Публикувано на 09.05.2017

Още първия път когато гледах невероятния сериал soy luna разбрах , че аз съм луна . Открих че карането на кънки е моя най , най , най любим спорт. Със моите кънки се чувствам като птичка , а и от мъничка всеки ми казваше , че съм много разсеяна.Харесват ми всичките сой луна герой , дори Амбър защото във всеки късче светлина.

марина маринова, 14 г.,

Публикувано на 10.05.2017

Мисля , че Матео постъпи много глупаво в началото като се обложи с Гастон за Луна , но въпреки това той и луна наистина се влюбват . Много хора се опитаха да ги разделят , но в крайна сметка те винаги се събират. Те са двойка # 1 в soy luna и се надявам накрая да решат всички проблеми.

хари казанова, 14 г.,

Публикувано на 11.05.2017

Понякога съдбата и любовта поемат по коренно различни пътища , например никой не очакваше , че симон и амбър ще се съберат # симбар, нито пък педро и делфи # делфидро , но съм сигурна , че много хора бяха наясно с истинската личност на луна - племенничката на шарън бенсон - сол бенсон . Аз лично мисля , че шарън има много повече тайни за луна сол валентв бензин.

Анонимен , ,

Публикувано на 14.05.2017

Сериала Сой луна няма да се излъчва тази седмица от 21 и 30 ще бьде

Анонимен , ,

Публикувано на 14.05.2017

Моля гласувайте кой сериал ви харесва Групата на Алекс или Сой луна

Анонимен , ,

Публикувано на 14.05.2017

Здравейте тези епизоди от 21 и 30 повторения ли са на сериала Сой луна

Анонимен , ,

Публикувано на 14.05.2017

Луна ти си номер 1 за мен

Деси Стойчева, 10 г.,

Публикувано на 15.05.2017

На мен най - много ми харесват от момичетата Амбър,Делфи,Хасмин,Джим и Луна А от момчетата Симон,Матео и Педро Всички те са добри,сладки,красиви,готини и яки.

Йоана Йорданова, 11 г.,

Публикувано на 20.05.2017

На мен мама ми обеща да ми купи кънки когато се науча да карам ролери.Лесно ли се карат кънките?

Таня Тянкова, 11 г.,

Публикувано на 22.05.2017

имам чаша на соу луна имам и карти на соу луна и мама ще ми купи кънките или на Луна или на Амбар

Анонимен , ,

Публикувано на 23.05.2017

Много обичам сой луна.Но вече започнаха повторенията и вече не го гледам.

Деси Стойчева, 10г г.,

Публикувано на 23.05.2017

Аз имам почти същите кънки като на Амбар.Много ми харесват.Получих ги за коледа.Но още не мога да ги карам,защото ги карам когато ми е кеф и когато поискам засега съм се опитвала да ги карам само около 4 пъти.А някой знае ли как се карат?

Фоти , 10 г.,

Публикувано на 23.05.2017

Аз гласувам за Сой Луна. И за " Групата на Алекс ".

Фоти , 10 г.,

Публикувано на 28.05.2017

Редакторът на сайта иска ли да прави състезание в този сайт за филма "Soy Luna"? Да или Не

От редакцията: Здравей, в момента имаме конкурс посветен на „Сой Луна“, можеш да се включиш в него.

Фоти , 10 г.,

Публикувано на 02.06.2017

Какъв е конкурса?

От редакцията: Ето тук можеш да видиш: http://az-deteto.bg/za-fenove-utchastvayte-i-spetchelete-interesni-nagradi-ot-soy-luna/16024/view.html

Фоти , 10 г.,

Публикувано на 02.06.2017

Аз знам какво ще се случи във 2 сезон.

Фоти , 10 г.,

Публикувано на 02.06.2017

Каква е паролата Ви за вашият емейл адрес: info@az-deteto.com?

От редакцията: Трябва да имаш свои и от там да ни изпратиш писмо, но ако се затрудняваш, прати го и тук. :-)

Фоти , 10 г.,

Публикувано на 02.06.2017

Как се прави емейл?

От редакцията: Отиди на този адрес и ще видиш, лесно е. :-) http://freemail.dir.bg/new_freemailserver.php?domain=az-deteto.bg

mariq dimitrova, 12 г.,

Публикувано на 07.06.2017

na mene nai mnogo mi xaresvat pesnite ot Soi Luna te sa perfektni

mariq dimitrova, 12 г.,

Публикувано на 07.06.2017

Karol,Rujero,Valentina i Maikal vie ste mogo gotini

mariq dimitrova, 12 г.,

Публикувано на 07.06.2017

na mene nai mnogo mi xaresvat pesnite ot Soi Luna te sa perfektni

Нина Атанасова, 12 г.,

Публикувано на 09.06.2017

Много обичам Soy Luna!

Анонимен , ,

Публикувано на 24.06.2017

Сой луна е супер як сериал Аз не гледах сериала нямах време и сега вечер от 21 и 30 се изльчва сериала И тогава нямах време да гледам сериала аз исках докато една вечер не издържах и изгледах една сериала Сериала страшно много ми хареса И сега гледам редовно сериала Просто сериала е вьрхьт много е интересен и е супер влюбих се в сериала Веднага любими герой ми станаха Луна Нина Педро Симон Матео Нико Тамара Амбър е много красива но не я харесвам много е злобна лоша и не става за нищо тя е ужасна зло момиче Луна е милиони добра красива умна забавна и яка Амбър не може да стъпи никога на малкият пръст на Луна ама никога Има едни забавни мъже с шапки много са забавни много ме разсмиват Просто този сериал е вьрхьт вече съм му фен

Анонимен , ,

Публикувано на 25.06.2017

Здравейте Педро от сериала Сой Луна нали участва в сезон 2 на Сой Луна моля ви отговорете ми моля ви Благодаря ви

Анонимен , ,

Публикувано на 25.06.2017

Преди написах че Групата на Алекс е милиони як сериал от Сой Луна но сега разбирам че греша и двата сериала са страхотни

Анонимен , ,

Публикувано на 26.06.2017

тези епизоди в 21 и 30 нали са от сезон 1 на Сой Луна

анонимен , ,

Публикувано на 28.06.2017

аз смятам че Симон е много по красив от Матео Симон е чудесен красив и усмихнат аз повече харесвам Симон ама много повече И според мен Луна и Симон са много яка двойка

Анонимен , ,

Публикувано на 30.06.2017

В интернет в бг мама прочетох Статията Сой Луна копира Виолета как може някой да пише че Луна копира Виолета това са чисти измислици И двата сериала са страхотни и са чудесни яки вьрхьт са

Luna Valente, 17 г.,

Публикувано на 30.06.2017

Аз много харесвам Soy Luna

Ани , ,

Публикувано на 02.07.2017

Аз съм Луна много обичам да гледам Сои лун иАнбар много ми харасва

ви радкова, 14 г.,

Публикувано на 02.07.2017

Супер аз май съм всичките!!!!!!

Анонимен , ,

Публикувано на 06.07.2017

В момента по Дисни дават Сой луна Написано от Анонимен Час 18 и 17 Дата 06 07 2017

Анонимен , ,

Публикувано на 10.07.2017

Аз искам да изльчат Сой Луна и по Нова тв

Кристъл Матеева, 14 г.,

Публикувано на 11.07.2017

Искам да пуснат Soy Lina 2 на български език, кога ще го пуснат????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Анонимен , ,

Публикувано на 13.07.2017

Групата на Алекс филмът тази Събота на обяд от 11 и 30 по Дисни Ченьл

Анонимен , ,

Публикувано на 13.07.2017

Здравейте може ли да ви препоръчам един страхотен сериал за гледане Ако може ви го препоръчвам и той се казва Льжовно Сьрце Мексикански е и има 70 епизода много е интересен Изльчва се всеки следобед от 13 и 30 до 14 и 30 по Диема Фемили Без Сьботите и неделите С повторения всяка сутрин от 9 и 30 до 10 и 25 и 30 без Сьботите и неделите Сериала е страхотен много е интересен и вълнуващ И от интернет можете да гледате сериала Ако можете и имате възможност гледайте в Вивокс 7 сериала страхотен е Благодаря ви

Анонимен , ,

Публикувано на 14.07.2017

Може ли да ви разкажа историята на сериала Льжовно сьрце ако може ето това е Мариела е красиво момиче Мариела няма майка Майка и е починала а баща си не познава никой не знае нищо за баща и Мариела има дядо Мариела живее с дядо си и много се разбират Дядо и е като майка баща за Мариела Дядо и е доктор Много се разбират обичат и са чудесни Мариела има приятелка Лети Мариела има и Приятели Момчета Алонсо и Брат му Сантяго С Алонсо са много близки приятели Алонсо има брат Сантяго Майка Лусия Баща Демиян Баба Сара Сара е майка на Лусия Те са много богати Лусия много обича Децата си и те нея Сара сьщо много обича внуците си Алонсо и Сантяго са чудесни братя Демиян не обича Лусия и а тормози Демиян е много лош човек и прави лоши неща Демиян не обича и децата си Дядото на Мариела е доктор на Селото Пуебла Дядо и иска да построй голяма клиника в селото и Мариела сьщо иска да построят Клиника Алонсо и Сантяго имат чичо Отец Даниел Даниел е чудесен отец и чичо Даниел е свещеник Даниел е брат на Демиян Лусия има Братовчедка Рафаела Лусия много обича Братовчедка си Рафаела се прави на Добра братовчедка Приятелка на Лусия Рафаела всьщност е льжкиня и Любовница на Демиян Никой не знае това Дядото на Мариела е страхотен Доктор Демиян има сторителен обект Дядото на Мариела има някакви земи от дьщеря си Майката на Мариела И Демиян не се разбира с дядото на Мариела Демиян иска земите за да построй хотел Но Дядо и не ги дава Демиян прави всичко да вземе земите и тормози дядото на Мариела Мариела има приятелка Кармен Кармен и е като майка В Пуебла се връща Художникът Леонардо На Леонардо Кармен му е кръстница Леонардо е бил в Америка много години и сега се връща в Пуебла Леонардо живее при Кръстницата си Мариела се запознава с Леонардо и стават много добри приятели Дядото на Мариела не иска Мариела общува с Алонсо заради Баща му Лусия и Леонардо са имали любовна връзка и много се обичали Но е била принудена да се раздели с Леонардо Баща и направил така Майка и Също има намеса И Лусия е била принудена да се омъжи за Демиян

Анонимен , ,

Публикувано на 15.07.2017

Повече няма да ви разказвам сериала Льжовно Сърце за да ви е по интересно гледайте ако можете и имате възможност Благодаря ви

Анонимен , ,

Публикувано на 17.07.2017

На 03 08 2017 е големият финал на Латино сериала Льжовно Сърце по Диема фемили Последен 70 епизод

Силви Андонова, 10 г.,

Публикувано на 05.08.2017

Сой Луна е наистина фантастичен филм!Знам всичко за филма и за героите. Обожавам Гастон ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️☸️☸️☸️☸️☸️❤️❤️ ,както и Матео и Амбър❤️❤️❤️❤️

Фоти , 10 г.,

Публикувано на 11.09.2017

На 18 септември 2017 година от 18:00 часа ще дават само по дисни чанел нови епизоди на Сой Луна. Свърши 1 сезон. Сега ще дават сезон 2. Да Ви кажа интересен. Но имам лоши новини.Ще дават, че Амбър Смит-кралицата на пързалката ще изгори Джемент Ролер. Себестиян Вилобос ще пропече на Луна и Матео. Ще има нови герои. Фернанда-гадже на Матео за малко време. Федерико- баща на Шарън Бенсън и има много още нови герои и песни. Ще се разбере че Федерико е дядо на Луна. Значе Шарън Бенсън е леля. Но Шарън ще излъже че Амбър е Сол Бенсън. Има и нови епизоди. Ще ги видите. Има и нови филми. Започвам да ги казвам филмите. 11-всеки делничен ден от 20 часа. Ще има нов филм Наследниците 2 на 16 септември от 11:30 часа на обяд. Групата на Алекс всеки делничен ден от 16 часа. Има и други филми. Ако имате въпроси ми пишете тук. Успех на Първи учебен ден! Чао засега!!!!!!

Lili Krumova, 14 г.,

Публикувано на 21.09.2017

Сой Луна е един прекрасен сериал най-много ми харесват от момичетата Луна,Нина,Джим,Джам,Амбър,Хасмин,Делфи Тамара са ми любимите героини ,а от момчетата Матео,Симон,Гастом,Нико,Педро, Обичави всичи този сериал е най-добрияд до сега на Дисни Чанал.

Анонимен , ,

Публикувано на 28.09.2017

мисля че Луна е милиони як сериал от Виолета ама милиони И мисля че Луна е милиони яка от Виолета Виолета не ми хареса защото лигаво се държи а Луна е милиони яка от Виолетка Мое мнение приятен ден

Анонимен , ,

Публикувано на 30.09.2017

Здравейте всички знаете ли че има сериал Сой Франки ако не знаете ви казвам че има Сериал Сой Франки истина е не е льжа Приятна вечер

Анонимен , ,

Публикувано на 01.10.2017

Здравейте препоръчвам ви да гледате Мексиканският Сериал Италианската булка Всеки следобед от 15 часа до 16 часа без сьботите и неделите по бТВ И от 2 октомври всяка сутрин от 1 и 30 до 2 и 30 без Неделите и понеделниците по бТВ Сериала е страхотен За една красива италианска Девойка Фиолера която преминава през трудности и всичко за нейната болна от Сърце Сестра Джана За любовта на Фиолера Богаташа Педро И за любовта на Джана Гаел Значи в сериала са Добрите Фиолера Педро Джана Гаел Бащата на Педро Серхио Хулиета която после се оказва майката на Фиолера Бенито Симона И прислугата която работи ранчото на Педро Неговата Баба Елойса Майката и бащата на Бенито Учителят по литература А лошите в сериала са Соня Сьпругьт и Освалдо Айетана Баща и Бенинго Те са много лоши Роксана сьщо е много лошо момиче и злобна Но много са добри Фиолера и Любовта на живота и Педро Сериала е много як интересен Много фенове има и е спечелил много награди И цяла България са фенове на този прекрасен сериал В ролята на красивата Фиолера е актрисата и модел Ливия Брито В ролята на Педро е красивият Актор Хосе Рон В ролята на Красивата Джана е актрисата Ела Велден Ако имате възможност горещо ви го препоръчвам гледайте го Благодаря ви

Анонимен , ,

Публикувано на 03.10.2017

Прекрасен сериал е Сой Луна Много тьжно Пьрзалката изгоря Тази Амбър е виновна как не я е срам Направо не мога да я понасям гадна е И все мрази Луна Но Луна е милиони яка добра красива от тази Амбър И как смее Амбър да настоява Луна Амбър е една подла лисица Но вярвам че ще разберат че тази Амбър е виновна Луна е супер И щяло да има сезон 3 на сериала Сой Луна през 2018

Анонимен , ,

Публикувано на 03.10.2017

Исках да кажа как смее Амбър Да натопява Луна Извинявам се за грешката си

Анонимен , ,

Публикувано на 04.10.2017

С Извинение но мразя тази Амбър защото е една подла змия Много се извинявам но тя си е тькьва Луна е милиони яка от тази злобарка Амбър

Анонимен , ,

Публикувано на 04.10.2017

Всъщност се извинявам и Луна и Виолета и двата сериала са супер яки Нито Луна нито Виолета мразя обожавам ги Супер яки сериали са

Анонимен , ,

Публикувано на 07.10.2017

Горещо ви препоръчвам да гледате Мексиканският сериал Капризи на Сьдбата Сериальт има 90 епизода Разказва вълнуващата история на Младите Мария Хосе и Алехандро който преминават през много трудности мьки и страдания Но любовта им е много силна А лошият Герой в сериала е Бруно И лошата е Маура Бруно много лоши неща прави той е много лош зьл опасен престъпник алчен и жаден за пари Той трови живота на Влюбените Мария Хосе и Алехандро Бруно мрази Алехандро до смърт И дори се прави на Алехандро и чрез измама се жени за Мария Хосе Като се прави на Алехандро Бруно е побъркан човек И за другите герой от сериала се разказва Накрая любовта побеждава Мария Хосе и Алехандро след всичко което преживяват и то е доста се женят накрая и са вечно жастливи сватбата е много красива Накрая лошият Бруно умира Лошата Маура и тя прави много лоши неща и злини тя е опасна побьркана и е в комбина с Бруно двамата са побьркана хора и любовници Маура е влюбена в Алехандро и Маура мрази Мария Хосе Много добри и лоши герой има в сериала Мария Хосе има Сестра и Баща Капризи на Сьдбата е изльчван по бТВ бТВ Лейди и Диема фемили Но за 4 Пьт започва от 11 10 2017 всяка сутрин от 7 до 8 часа без сьботите и неделите По Диема фемили И малко по Рано ще започва и малко по късно Сериальт е страхотен В ролята на Алехандро е Моделът Скторьт Уилям Леви Уилям е женен за мексиканската Актриса Елизабет Гутиерес и имат две деца момичета и са много щастливи В ролята на Мария Хосе е Мексиканската Актриса Жаклин Бракамонтес В ролята на лошият Бруно е Мексиканският Певец и Актьор Давид Сепеда В ролята на Лошата Маура е певицата и актриса Ана Брента Контрелес Сьщо ви препоръчвам да гледате Мексиканският Сериал Бурята там Уилям Леви е в ролята на Капитан Дамиан Фабре Сериальт сьщо е изльчван по Диема фемили И сьщо ви препоръчвам да гледате Мексиканският Сериал Триумф на любовта там Уилям Леви е в ролята на Максимилиано и Триумф на любовта е изльчван по Диема фемили Ливия Брито Фиолера от Италианската булка е в ролята на разглезеното богаташко момиче Фернанда после добрата Фернанда в Триумф на любовта Фернанда и Макс са брат и сестра Благодаря ви

Gevito wee Staneva, 12 г.,

Публикувано на 05.12.2017

I az obujavam Luna no imam vapros istinskata luna imali sladba s Mateo i na kolko godini e luna

Genoveva Staneva, 12 г.,

Публикувано на 05.12.2017

Obujavam Soy luna no imam vapros v realniet jivot vsichki pitat luna dali shte ima ili veche ima sladba s Mateo samo na tozi vaoros iskam otgovor

Габриела Стоименова, 8 г.,

Публикувано на 07.12.2017

Сой Луна аз ти се възхищавам и много обичам как караш кънки.

Магдалена Дешкова, 9 г.,

Публикувано на 08.12.2017

Обожавам Soy Luna . Любимата ми героиня е Амбър.

Фоти Атанасова, 11 г.,

Публикувано на 09.12.2017

В реалността няма да има истинска сватба с Луна и Матео. И Луна е на 18 години и е родена на 9.11.1999 година.

Felisity Fornal, 11 г.,

Публикувано на 11.12.2017

От кой град са редакцията?

От редакцията: Офисът ни се намира в София.

Анонимен ..., ,

Публикувано на 17.12.2017

Аз обичам толкова много Soy Luna колкото много обичам Violetta и Групата на Алекс

Анонимен ..., ,

Публикувано на 17.12.2017

Любимите ми героини са Амбър,Луна,Делфи и Джим

Фен на сериала Лекар в планината , ,

Публикувано на 25.12.2017

Здравейте Сой Луна е вьрхьт Прекрасен сериал Препоръчвам ви да гледате немският медицински сериал Лекар в планината за страхотният доктор Мартин Грубер Благодаря ви А Сузане е най добрата жена в сериала Весели празници на всички

Гюлджан Димитрова, 13 г.,

Публикувано на 26.12.2017

Моята любим герои е Луна. Харесвам толкова много, че стая та ми е пълна с нейни и на Матео снимки. Аз се чувствам близка до Луна защото животите ни си приличат много. Аз съм влюбена в този сериала, той ме научиш как да се сприятелявам и как да се държа с хората. В този сериала има много които ще науча и ще продължавам да го гледах до край!

Габриела Стоянова, 12 г.,

Публикувано на 31.12.2017

Кога пускате soy luna 3?

Фоти , 11 г.,

Публикувано на 29.01.2018

Здравейте! Честита Нова Година здраве щастие и късмет! За кой гласувате от Сой Луна сезон 2 олпан мюзик 3? За Джам,Нико,Матео,Симон,Хасмин или Амбър? Аз за Джам,Нико,Матео,Симон,Хасмин и на Амбър. А Вие за кой гласувате?

Елица Гахова, 13 г.,

Публикувано на 16.04.2018

За целия екип на луна . Soy Luna ми е наи -прекрасните и мои любими канкиори актиори певци и влогари на света.Бях изумена как карате кънки и пехте песните си а за ващия ацтиорски талалант дане говорим. луна знам много таини за теб например че още играеш с кули имного обичаш мики маус, Също така че ти и амбър сте наи добри приятелки и че вечер се криеш под леглото за да ядеш нутела. ти си моят идул

Елица Даниелова, 10 г.,

Публикувано на 11.05.2018

Здравейте, много харесвам този сериал и го гледам. Понеже нямам телевизия, го гледам на телефона си или компютъра. Лошото е,че пускат епизоди много рядко, в този сайт . Довождане

Гери Мишева, 12 г.,

Публикувано на 26.06.2018

Просто обожавам Soy Luna много се надявам да дойдат в България и да се запозная с тях. Но те едвали ще дойдат.Но пък СИЛНО се надявам да дойдат

Сабрина Шуманова, 8годи г.,

Публикувано на 27.03.2019

Аз обожавам Soy Luna от много време гледам Soy Lyna надявам се някой ден ще дойдат в България

Сабрина Шуманова, 8годи г.,

Публикувано на 27.03.2019

Soy Lyna е върха!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Fotinka Dobreva, 12 г.,

Публикувано на 08.07.2019

Може ли да попитам нещо някой от персонала на редакцията?

От редакцията: Разбира се. Можеш да попиташ тук, а ако искаш да е лично пиши на info@az-deteto.com

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град