любими герои

Начало | любими герои | Елена от Авалор – латиноамериканска принцеса се присъединява към „Дисни“

Елена от Авалор – латиноамериканска принцеса се присъединява към „Дисни“

Аз детето | 2016-07-22

Елена от Авалор – латиноамериканска принцеса се присъединява към „Дисни“

Клубът на принцесите на „Дисни“ стана доста разнороден от появата на Снежанка през 1937 година, като прие азиатка, афроамериканка, индианка и близкоизточна красавица. Момиченцата вече ще могат да правят реверанс и пред Елена, първата латиноамериканка сред анимационните героини, съобщи Асошиейтед прес.

В действителност Елена вече е направила своя малък дебют по телевизията, когато се появява в няколко кадъра в друг анимационен сериал още преди две години. Само тези няколко кадъра с китара в ръка и изключително весела усмивка са пленили милиони малки и големи зрители по света, които питат коя е тази тайнствена принцеса и кога отново ще се появи. Така се стига и до най-новия сериал „Елена от Авалор“.

Макар и да не се изявява на големия екран като Ана и Елза от „Замръзналото кралство“, от компанията „Уолт Дисни“ са се подготвили да я посрещнат с фанфари и характерните продажби на играчки и сувенири.

Какво знаем за Елена? Елена е много умно, красиво и мило момиче, което живее в магическо кралство, в което навсякъде е вплетен изключително интересният и малко познат латиноамерикански фолклор и традиции. Нейната история е свързана с магически амулет и една друга любима принцеса София Първа: преди много години, Елена била затворена от зла магьосница точно в този амулет, когато се опитва да защити по-малката си сестра, принцеса Изабел. Много години по-късно, София Първа разбира истината, отваря амулета и помага на Елена да възвърне човешката си форма и да се върне в царството Авалор, където със сигурност я очакват още много приключения. Анимационният филм определено обещава да бъде много интересен.



Коментари
7 коментара

Ирина Йорданова, 8 г.,

Публикувано на 31.07.2016

кога ще започне филмът?

От редакцията: По англоизичния Дисни вече го даваха, на български се очаква около септември.

Лара , 11 г.,

Публикувано на 18.08.2016

А колко епизода е?

Вилу Кастило, 9 г.,

Публикувано на 21.09.2016

Елена от Авалон започва от 1 ноември. Обичам сайта аз детето!

златина стоянова, 7 г.,

Публикувано на 31.12.2016

Елена от Авалор е много як

Йоана Богомилова, 9 г.,

Публикувано на 12.01.2017

Аз много харесвам този филм. Знам песента от започването на филмчето наизуст.

Мерилин Кирова, 9 г.,

Публикувано на 12.01.2017

Аз много харесвам Елена. Любимия ми епизод е когато Елена побеждава Шурики.

Йоана Богомилова, 9 г.,

Публикувано на 12.01.2017

Аз много харесвам това филмче. Елена е смела,борбена и властна. Елена също така победи злата кралица Шурики. Но тя вече не е кралица изобщо мисля, че вече я няма.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град