За родители

Начало | За родители | „Форум бременност и детско здраве“ с отговори на важните въпроси за епизиотомията при раждане и грижата за детската кожа

„Форум бременност и детско здраве“ с отговори на важните въпроси за епизиотомията при раждане и грижата за детската кожа

Аз детето | 2020-10-28

„Форум бременност и детско здраве“ с отговори на важните въпроси за епизиотомията при раждане и грижата за детската кожа

Серията от онлайн издания на „Форум бременност и детско здраве“ продължава да дава актуална и навременна информация на бъдещи и настоящи родители. На 31 октомври ще се проведе новото онлайн студио, което ще отговори на важни въпроси, свързани с бременността, раждането и отглеждането на дете. То започва в 16:30 часа и ще се излъчва на живо на Puls.bg и в социалните мрежи на медията.

Инфекциите по време на бременността ще бъдат един от акцентите в новото издание на Форума. Темата ще коментира д-р Васил Даскалов, акушер-гинеколог. За използването на епизиотомията при раждане ще говори Д-р Красимира Жекова, акушер-гинеколог, която ще разясни кога се налага прилагането ѝ. Кои са основните стъпки за правилната грижа за бебешката кожа ще обясни Мария Обретенова, фармацевт, а как майките да защитят сухата и чувствителна кожа на детето ще коментира д-р Надежда Хаджиева, педиатър, дерматолог. Д-р Зорина Петрова ще даде ценни съвети на родителите за това каква трябва да бъде грижата за детските зъби.

И този път „Форум бременност и детско здраве“ ще обърне внимание на семейните взаимоотношения. Деница Банчевска, психолог, психотерапевт и клиничен супервизор ще коментира как родителите да разрешават конфликтите в семейството така, че водещ да бъде интересът на детето.

По традиция „Форум бременност и детско здраве“ на здравния портал Puls.bg ще срещне аудиторията с популярна личност, която ще се покаже в непозната роля – тази на родител. На 31 октомври за мисията да отгледаш дете ще говори вокалистката на група „Мастило“ Виктория Терзийска-Величкова, която миналата година стана майка за втори път. В разговор с Румяна Тасева, водещ и главен редактор на Puls.bg, Виктория ще говори за майчинството и двете си дъщери – Маргарита и София.

Може да зададете предварително въпроси към специалистите ТУК, както и да се регистрирате безплатно, за да получите повече информация за програмата и лекторите. За регистриралите се ще има специална томбола с интересни и полезни награди.

„Форум бременност и детско здраве“ се провежда с генералното партньорство на Sensibel Nachtkerzen, Babe Laboratorios, KIN Laboratorios и с подкрепата на Dr. Theiss и Select Asset Management.

Медийни партньори са Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Az-jenata.bg, Az-deteto.bg, Tialoto.bg, Новите родители, Mamamia.bg, Bebok.eu, Дневникът на мама и татко, Жената днес, Grazia Online и София играе/Sofia plays.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град