Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Приятелството преживява технологична революция в „Бъгнатият Рон“

Приятелството преживява технологична революция в „Бъгнатият Рон“

Аз детето | 2021-06-16

Приятелството преживява технологична революция в „Бъгнатият Рон“

Този октомври всяко дете ще получи революционен най-добър приятел. Освен Барни. Той ще получи Рон. „Бъгнатият Рон“ ни кани на сгряващо сърцето и изпълнено с много екшън и забава приключение, по време на което момче и робот ще открият неразрушимата сила на истинското „аналогово“ приятелство в дигиталната ера на социалните медии и технологиите.

Представете си устройство, което е най-бързата, модерна и сложна машина на света. А ако то не е просто устройство, а най-добрият ви приятел? Запознайте се с Би Бота, който ще ви помогне да откриете света по нов начин. Би Ботът е мечтата на всяко дете, включително и на Барни – срамежливо момче, което среща проблеми в общуването със своите връстници в училище. Когато за рождения си ден Барни най-накрая получава мечтания ходещ и говорещ дигитален другар, той се оказва малко по-различен от останалите роботи, защото Рон е леко бъгнат. Да бъдеш различен обаче е точно това, от което едно истинско приятелство има нужда и въпреки трудностите Барни и Рон откриват път един към друг, а пътешествието им ще трогне и разсмее малки и големи.

Режисьорката на „Бъгнатият Рон“ Сара Смит („Тайните служби на Дядо Коледа“) споделя: Не би могло да има по-подходящ момент да разкажем тази история за радостта от едно приятелство в реалния живот, доминиран от онлайн връзки. Докато всички живеят чрез чатове, постове и лайкове в дигиталния свят, нетипичното и забавно приятелство на Барни и Рон, изградено на основата на общите им преживявания, ни напомня за най-добрите моменти на порастването. Изключително горди сме както с историята, така и с артистичните качества на Бъгнатият Рон, който ще се срещне с публиката през октомври.

Наред със Сара Смит, режисьор на „Бъгнатият Рон“ е Жан-Филип Вайн („Колите 3, Добрият динозавър“). Корежисьор е Октавио Родригес („Тайната на Коко“), а сценаристи са Сара Смит и Питър Бейнан („Тайните служби на Дядо Коледа“). Продуцент е Джули Локархт („Овцата Шон: Филмът“).

Запознаваме се с „Бъгнатият Рон“ на 22 октомври само в кината.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град