покани

Начало | покани | Динозаври превземат София

Динозаври превземат София

Аз детето | 2015-09-30

Динозаври превземат София

През октомври Средика Център ще се превърне в истински Джурасик прак. Световна дино изложба с фигури на различни представители от семейството на динозаврите в реален размер, ще върне малко и големи 160 милиона години назад, когато светът е бил много по-голям и кръвожаден.

От 2 до 25 октомври 2015 г., всеки ден от 10 до 22 ч., вижте експозицията „Динозаври“ в Сердика Център в София. Съвсем реалистични, фигурите са с височина от 1,50 до 8 метра, изградени от единствената по рода си пяна и еластичка гума, покрита със специална боя. Експонатите представят летящи, тревопасни и кръвожадни хищници от семейството на динозаврите, които с помощта на технологиите в роботиката оживяват и правят преживяването несравнимо и истинско.

За най-малките гости на дино изложбата ще бъде изградена и специална детска зона,  в която с помощта на аниматои децата ще играят, рисуват, оцветяват  и като същински археолози, ще търсят заровени в пясъчника останки на динозаври.

Източник на информация: kolonkata.info



Коментари
1 коментар

марияна михалева, 42 г.,

Публикувано на 14.10.2015

Страхотнооооо!!!!!!!! Няма ли да дойдете във Варна? Толкова искам да заведа моя син, който е на 6г. и скоро има рожден ден. Това ще бъде един невероятен подарък! Непрекъснато говорим за динозаврите, задава въпроси и четем енциклопедии, но ако може да види тази тази дино изложба ще се впечатли ужасно много!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град