любопитно

Начало | любопитно | Детски седмичен хороскоп – 7-13 януари

Детски седмичен хороскоп – 7-13 януари

Аз детето | 2013-01-07

Детски седмичен хороскоп – 7-13 януари

Какво са ви приготвили звездите за първата пълна седмица от новата година? Сега ще разберем с новия детски седмичен хороскоп.

Овен: Времето навън е много студено, както и отношенията с приятелите ви! Време е да обърнете внимание на това. Проблемът не е голям и ще го решите бързо,  но само ако говорите с тях.

Телец: Както свърши седмицата, така ще свърши и вашето лошо настроение. Положителното започва още от днес – ще получите изненада, която много ще ви зарадва.

Близнаци: Тази седмица ще имате проблеми с техниката – компютърът, телевизорът и телефонът отказват да общуват с вас, но това ще бъде само тази седмица.

Рак: Ваканцията за съжаление свърши. Време е отново да започнете да учите, особено тази седмица – в края й ще ви изпитат!

Лъв: Тази седмица приятел ще поиска помощ от вас, но дали трябва да му помогнете, това ще трябва да решите сами.

Дева: Тази седмица някои ще се влюби! Или вие или във вас.

Везни: Тази седмица ще откриете съкровище!

Скорпион: Нова година – нов късмет! Тази седмица ще бъдете най-големият късметлия на света. Завиждаме ви!

Стрелец: Тази седмица много внимавайте, когато пиете нещо или ядете супа. Звездите казват, че в противен случай има голяма вероятност да се полеете.

Козирог: Ще намерите нови приятели!

Водолей: Тази седмица не мързелувайте, а вършете всички задачи, когато трябва, защото накрая няма да ви стигне времето за всичко.

Риби: Тази седмица в училище ще бъде добре, вкъщи ще бъде добре, с приятелите ви ще бъдете в добри отношения... С една дума ще имате добра седмица!



Коментари
1 коментар

Рени Райчинова, 10 г.,

Публикувано на 07.01.2013

Няма Водолей!Приятна вечер!

От редакцията: Благодарим ти, добавихме го.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град