любопитно

Начало | любопитно | Писмата до Дядо Коледа за 2012 година

Писмата до Дядо Коледа за 2012 година

Аз детето | 2012-12-27

Писмата до Дядо Коледа за 2012 година

Ето че най-хубавият празник в края на годината – Коледа, отмина. Свърши и работата на дядо Коледа, джуджетата и неговите елени за тази година. За едно денонощие те обиколиха целия свят и раздадоха желаните подаръци на всички послушни деца на земята. Надяваме се, че добрият старец е доставил желания подарък и на вас, защото вие наистина сте много послушни.

Сега, когато дядо Коледа е отново в къщата си в Лапландия, и заедно със своите малки помощници пият горещ шоколад, за да отпочинат от добре свършената работа, ние решихме да споделим с вас какви писма получи добрият старец в нашата виртуална пощенска кутия.

Поздравяваме Дядо Коледа и джуджетата, за добре свършената работа, защото никак не им беше лесно. Само във виртуалната поща на дядо Коледа в Az-deteto.bg бяха получени над 5000 писма. Всяко едно от тях беше уникално и страхотно. Дядо Коледа беше много щастлив, че освен да му кажете какво искате споделихте и други неща с него. Въпреки че той никога не се е съмнявал, че сте послушни и добри деца и че получавате само отлични оценки в училище.

Подаръците, които поискахте да получите също бяха доста разнообразни и интересни, като разбира се, в предвид това, че живеем в епохата на технологиите , това от което всички имаха най-голяма нужда бяха лаптопи, компютри, телефони и таблети. Но освен това, много от вас поискаха и книги и различни интересни играчки. А много от вас не поискаха нищо материално – единствено поискаха здраве и щастие за себе си и семейството си. Надяваме се, че Дядо Коледа ще успее да сбъдне и тези ваши желания. А сега ето и други интересни писма, които Дядо Коледа получи:

Мили Дядо Коледа, миналата година бях много добра. Започнах първи клас с голямо желание. Много се старая. Имам много шестици. Бих искала да ми донесеш шейна с волан. На малкото ми братче също можеш да му донесеш шейничка и тогава двамата ще играем на пързалката. Благодаря ти от сърце! Желая ти много здраве! Поздрави на джудженцата!

Мили Дядо Коледа, тази година ще те помоля само за едно нещо. Те ще озарят моя свят, като никой друг. Аз ще стоя будна цяла нощ, чакайки да ги видя под елхата. Дядо Коледа, ти си единственият, който може да сбъдне моето желание. Бих искала One Direction за Коледа тази година, моля! С най-добри пожелания.

Скъпи Дядо Коледа, тази година не знам какво да си пожелая. Затова ще те помоля да прегледаш биографията ми и ти и джуджетата да изберете какво да ми подарите. Благодаря ти предварително!

Мили Дядо Коледа, аз съм Гери от Копривщица тази година нямам конкретно желание към теб. Защото нещата, които исках ги получих от роднини. Затова ми донеси каквото ти желаеш.

Мили дядо Коледа, моля да ми донесеш, ако слушам, подарък и той да е книжка за умници и игри за умници. Пращам ти много здраве и добър живот, да си весел и щастлив и много хубаво изкарване на джуджетата.

Скъпи Дядо Коледа, отдавна искам моите родители да ми купят готварска кухня. Ще съм ви много благодарна ако джуджетата и вие ми изработите детска готварска кухня, аз наистина вярвам във вас. Ще мога ли да я получа?

Искам само 2 неща: 1. Всички да са здрави и щастливи. 2. Ако може да ми донесеш нещо за аквариума, растения или каквото и да е, само не риби. Ще се радвам ако дойдеш и тази година!

Мили Дядо Коледа, аз съм много послушна и искам да ми донесеш за Коледа малко живо куче, кукла барби, искам и нов хубав пуловер, розови дънки.

Мили Дядо Коледа, през 2012 г. станах ученичка и много слушах. Много обичам математиката и изобразителното изкуство. Обичам да изработвам разни неща и да танцувам. За Коледа бих искала ако може да получа музикално килимче за танци и грънчарско колело. Моля да изпратиш и подарък за тати и мама. На тати нов телефон. Подарък за мама не е нужно, тати ще й подари. Ако получа тези подаръци ще бъда много щастлива! Много ти благодаря! Весела Коледа ти пожелавам и на всички деца по света!     

Скъпи Дядо Коледа, аз имам всичко, което искам. Знам, че в навечерието на Коледа всички трябва да бъдат до семейството си и да усетят коледния дух. Миналата година получих от теб компютър и много ти благодаря! Тази година искам хубаво дневниче с ключалка, за да запазя своите спомени. Благодаря ти за всичко! Весела Коледа!

Скъпи Дядо Коледа, Коледа зове и сега ще се опитам да си измисля желание. Измислих! Дано да успееш! Желанията ми са: 1. Семейството ми и аз да сме здрави. Това е най-важното. 2. Интересна книга, защото смятам, че книгите са нещо важно и трябва да се чете всяка свободна минута, но аз нямам това време 3. Тефтерче на "Невероятният свят на Гъмбол" 4. Химикал. Това е. Дано да успееш. Пожелавам да изпълниш желанията на всички деца по света. Поздрави на Снежанка и на джуджетата.

Мили Дядо Коледа, тази година тръгнах за първи път на училище. Много слушах мама и тати. Е, понякога дразня по-малката ми сестричка, но те моля да ми простиш за това. Мечтая да стана изследовател, когато порасна. Много бих желал да получа за Коледа джип с дистанционно, който минава през всякакви препятствия. Надявам се, че ще ми помогнеш мечтата ми да се сбъдне.

Скъпи Дядо Коледа, аз не искам подаръци. Искам аз и всичките ми роднини да са здрави и да ми се изпълни мечтата – да стана писателка. Дано някой редактор да хареса моята творба.

Мили белобради приятелю... За Коледа искам едно огромно щастие! Искам Коледа прекарана по най-веселия и спокоен начин заедно с моето семейство! Благодаря предварително :)

Скъпи дядо Коледа, много те моля да ми донесеш сензорен телефон, най-обикновен, много ще се зарадвам, защото това е най-голямата ми мечта и много я чаках да дойде, защото когато го исках бях прекалено малко дете, но сега вече съм на девет години и вече смятам, че вече не съм толкова малка. Много ти се моля!



Коментари
8 коментара

Йоана В., ,

Публикувано на 27.12.2012

Много интересни писма.:) Жалко, че моето не е там!:( Жалко и, че на някои други писмата не са там!:( Е, дано всички са получили това, което искат за Коледа от Дядо Мраз (Дядо Коледа)!:)

isabela Mihaylova, 10 г.,

Публикувано на 29.12.2012

kade e moeto pismo koeto ti napisah

Дани , 12 г.,

Публикувано на 29.12.2012

Някои деца много искат, а е криза и родителите им не могат да им ги купят! Сега всички нови поколения примерно 9 - 10 години са страшно разлигавени! В първи клас - сензорен телефон. Във втори клас - лаптоп. Във трети - таблет. :х Не всички са такива, но мн се дразня, че някои родители просто толкова лигавят и глезят децата си, без да са го заслужили и изобщо не ги възпитават!!! После започват да тропат с крака искам това, искам онова и си позволяват всичко, защото просто не са ги възпитали!

Сели , 11 г.,

Публикувано на 13.01.2013

Дани това е много вярно което си написала.Поне аз мисля така!Може някой хора да кажат че е безсмисленно!!!

денислава , 10 г.,

Публикувано на 15.03.2013

аз хем вярвам хем не вярвам в дядо коледа но все пак

галя иванови, 12 г.,

Публикувано на 25.11.2015

искам обеци и кукла и сони хперия акуа м 2

теди Ралчева, 10 г.,

Публикувано на 22.11.2016

т аблет

Шукрие Мехмедова, 9 г.,

Публикувано на 24.09.2017

наи хубавия дядо коледа

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град