любопитно

Начало | любопитно | Детски есенен хороскоп – 26 ноември – 2 декември

Детски есенен хороскоп – 26 ноември – 2 декември

Аз детето | 2012-11-26

Детски есенен хороскоп – 26 ноември – 2 декември

Овен: Тази седмица не е време за упорство, затова слушайте родителите си и учителите, всичко, което ви казват е за добро.

Телец: Тази седмица непременно пишете домашните си – ще ви изпитат.

Близнаци: Както винаги сте много активни и вършите наистина много работа, но тази седмица отделете време и за почивка.

Рак: Подготвихте ли писмото си за Дядо Коледа, ако не сте, направете го тази седмица и го изпратете от нашата виртуална поща. Въпреки че ви се струва рано, звездите казват, че не е.

Лъв: Пазете се! Тази седмица някой ще се опита да си направи лоша шега с вас!

Дева: Вашите близки ще ви зарадват с чудесна новина! Бъдете готови да скочите до тавана.

Везни: Късмет – вашата основна дума през седмицата. Ще имате късмет с всичко, което става около вас.

Скорпион: Шегувайте се внимателно, някой от вашите приятели имат не много добро чувство за хумор и могат да възникнат недоразумения.

Стрелец: Всеки път започвайте деня си с думите: "Всичко е наред" и наистина ще бъде.

Козирог: Тази седмица ви очаква приятна находка. Може би най-после ще намерите втората си обувка от любимия ви чифт, която изгубихте в началото на годината. :-)

Водолей: Тази седмица ще е "котешка". Ще можете да си почивате много, да се забавлявате много и всички ще ви обичат и ще ви се радват.

Риби: Добра седмица за промени. Направете си нова прическа, купете си нова шапка или просто направете нещо ново.



Коментари
2 коментара

Viktor , ,

Публикувано на 26.11.2012

Веднъж Хитър Петър отишъл в едно село. Двама лъжци, които се мислели за много умни, почнали да се подмилкват около него. Те донесли вино, храна и една печена гъска. Двамата лъжци предложили, който през нощта сънува най-страшен сън, той да изяде гъската. Хитър Петър се съгласил. През нощта Хитър Петър станал и изял гъската. На сутринта първият лъжец разказал съня си: - Сънувах, че съм се изкачил на седмото небе. Като погледнах надолу, свят ми се зави. - А аз сънувах, че земята се разцепя и паднах в пъкъла - казал вторият. Хитър Петър им рекъл: - Като ви видях, че сте отишли толкова далече, помислих, че няма да се върнете скоро и изядох гъската, за да не се вмирише.

някой си, ,

Публикувано на 28.11.2012

Искам да Ви попитам нещо. Този хороскоп съдържа ли един вид реклама? Погледнете това: Рак: Подготвихте ли писмото си за Дядо Коледа, ако не сте, направете го тази седмица и го изпратете от нашата виртуална поща. Въпреки че ви се струва рано, звездите казват, че не е

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град