любопитно

Начало | любопитно | Детски седмичен хороскоп – 1-7 април

Детски седмичен хороскоп – 1-7 април

Аз детето | 2013-04-01

Детски седмичен хороскоп – 1-7 април

Ето че отново дойде време за нашия седмичен хороскоп за първата седмица на месец април. Надяваме се, че тя ще ни донесе топло време, а какво ще донесе на вас прочетете сега.

Овен: Тази седмица за вас ще е наистина вълшебна – помислете за нещо, за което си мечтаете много отдавна, защото има голяма възможност точно тази седмица желанието ви да се сбъдне.

Телец: За съжаление за вас тази седмица не е вълшебна. Затова внимавайте с многобройните си желания, накрая може да ядосате родителите си.

Близнаци: Тази седмица ще имате изключително голям успех във всичко. Късметлии!

Рак: Тази седмица трябва много да слушате родителите си. Те ще ви дадат важни и незаменими съвети, които ще ви помагат цял живот.

Лъв: Тази седмица ще откриете колко всъщност са интересни и забавни книгите и ще започнете да четете повече и по-често!

Дева: Тази седмица ще е много прекрасна за вас. Ще изкарвате хубави оценки, ще получавате похвали от родителите си, ще имате повече време за игра – изобщо всичко ще е прекрасно.

Везни: Тази седмица може би ще се влюбите за първи път. :-)

Скорпион: Тази седмица ще е седмицата на положителните отговори. Винаги и за всичко, което ще е добре за вас ще казвате „да“. Нали?

Стрелец: Тази седмица ще можете да направите всичко, за което сте си мечтали, но дали ще можете и да изпълните мечтата си да летите?

Козирог: Тази седмица звездите ви казват да напишете приказка и да участвате в конкурса ни за зелени приказки. Може би досега не сте подозирали, но го направете и ще разберете, че имате страхотен писателски талант.

Водолей: Тази седмица не мързелувайте, а вършете всички задачи, когато трябва, защото накрая няма да ви стигне времето за всичко.

Риби: За вас тази седмица е идеална за намиране на нови приятели.



Коментари
2 коментара

Таня , ,

Публикувано на 01.04.2013

Интересно!Кой знае-може наистина да полетя...в мечтите си! :-)

Йоана В., ,

Публикувано на 01.04.2013

Не харесвам, много, много, хороскопа си.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град