покани

Начало | покани | Демонстрационно рали събира във Враца състезатели от цялата страна на 30 април

Демонстрационно рали събира във Враца състезатели от цялата страна на 30 април

Аз детето | 2022-04-27

Демонстрационно рали събира във Враца състезатели от цялата страна на 30 април

Демонстрационно планинско рали по пътя за пещерата Леденика ще събере едни от най-добрите професионални състезатели по автомобилизъм на 30 април (събота) във Враца, съобщиха от общинския пресцентър, цитирани от БТА. Стартът на състезанието е в 10:00 часа на 4-километров участък от живописния път до пещерата и до хижа „Пършевица“ във Врачанския балкан. Организатори на събитието са Автомобилната федерация на България и община Враца.

В събота, заради осигуряване на безопасността на посетителите на спортната проява и на състезателите, движението по пътя за Леденика (от разклона за село Згориград) ще бъде затворен за движение на автомобили в интервала от 09:00 до 13:00 часа и от 14:00 до 17:00 часа, се посочва в съобщението от общината. За посетителите на пещерата и почивните станции във Врачанския балкан са предвидени коридори за безпрепятствено преминаване с автомобили. Часовите „прозорци“ за преминаване на автомобили по пътя извън състезанието са: до 09:00 часа; от 13:00 до 14:00 часа; след 17:00 часа, уточняват домакините на ралито.

Община Враца осигурява безплатен превоз за желаещите да посетят ралито, като извозването ще се осъществява от разклона за село Згориград (от 08:00 часа), където ще бъде обособен и паркинг за автомобилите.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град