важните неща

Начало | важните неща | Да изпратим лятото по най-забавния начин и да създадем още малко незабравими спомени

Да изпратим лятото по най-забавния начин и да създадем още малко незабравими спомени

Аз детето | 2019-08-30

Да изпратим лятото по най-забавния начин и да създадем още малко незабравими спомени

Как така се стигна толкова бързо дотук? Как така е почти септември! Вие нямате ли чувството, че едва вчера направихте последните тестове, видяхте годишните си оценки и с радост захвърлихте (или пък внимателно изпрахте и оставихте) раницата и си мислехте, как ви очаква цялото лято. Независимо дали сте направили всичко от списъка си с летни дейности (всеки има такъв, нали?!), ние имаме още няколко страхотни идеи как да завършите лятото по най-веселия начин и да създадете още малко прекрасни спомени. Насладете се на последните няколко седмици преди началото на училището! Но как? Четете нататък!

Хванете изгрева

Не е нужно да живеете някъде в планината или около море, за да се насладите на красив изгрев. Просто намерете място където сградите или другите обекти около вас не закриват целия хоризонт и сте готови. Готови да се насладите на слънцето, изгряващо над хоризонта. Разбира се, ще трябва да настроите алармата си рано, но ще си струва ранното ставане. Ако имате нужда от допълнителна мотивация за ставане от леглото докато е още тъмно, опаковайте пикник за закуска вечерта преди да посрещнете изгрева. Така че ще имате нещо вкусно, което да ви мотивира допълнително, докато се наслаждавате на най-доброто, което природата може да предложи! И не забравяйте да направите снимки – стават уникално красиви.

Напишете онова домашно, което все още ви чака

Добре, тази дейност определено не крещи „ЗАБАВЛЕНИЕ!“, но ни се доверете, ще облекчи всеки стрес, който имате, ако се захванете сега с летни домашни или четете, вместо да ги отлагате до последната минута. Просто отделете по двадесет минути на ден, за да свършите малко работа и след това можете да се върнете да се мотаете с приятелите и семейството си.

Танци

Приятели, музика и танци у дома. Може да не звучи толкова интересно, но всъщност е доста вълнуващо. Просто го направете и ще видите. Ако не си падате толкова по танцуването, изгледайте някой филм или пък си направете гости с преспиване. Класиките винаги са най-забавни.

Още веднъж на басейн

Нищо не помага да победиш жегата като басейна. Вземете пояса, възглавничките, няколко закуски и слънцезащитния си крем и съберете всички за едно хубаво последно плуване. Нямате басейн около вас? Вземете маркуча и поставете басейни или пръскачки, или още по-добре, възползвайте се от басейна на природата и отидете при езеро или рекичка, просто не забравяйте да сте на сигурно място и под надзора на възрастен.

Наспете се

Ако си спомняме правилно, целият смисъл на лятната ваканция е да спите възможно до най-късно. Добре ... може би това не е напълно вярно, но всички работим толкова усилено между домашната работа, спорта, уроците и всяка друга дейност и хоби, че получаването на още един добър сън през това лято си е чудесен спомен. ;-)

Почетете навън

Доста старо, но отлично! Независимо дали става въпрос за книга от списъка по литература или тази, която обичате да четете, за да се забавлявате, извадете я навън и седнете под някое дърво, точно както хората правят от векове.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град