новини детски

Начало | новини детски | Безплатни уикенд ваканции с много забавления и игри с Пипи Дългото чорапче очакват децата в Пловдив

Безплатни уикенд ваканции с много забавления и игри с Пипи Дългото чорапче очакват децата в Пловдив

Аз детето | 2012-07-20

Безплатни уикенд ваканции с много забавления и игри с Пипи Дългото чорапче очакват децата в Пловдив

Пипилота Виктолия Транспаранта Ментолка Ефраимова Дългия Чорап е домакин на най-веселите уикенд ваканции в мол „Галерия Пловдив“. На 21 и 28 юли (събота), от 12 до 14 часа, източният атриум на комплекса ще се превърне в своеобразен остров на летните игри, където в забавленията на червенокосата, луничава лудетина може да се включи всеки.

Пипи Дългото чорапче приканва: „Елате, заедно да лудуваме, да танцуваме, да рисуваме, да се състезаваме. Ще направим по някоя малка беля, ще създадем кораба на мечтите и да не забравяме, че ще има награди и изненади. Фантазията си вземете и за игри се пригответе. Ако мама или татко искат в детството да се завърнат – можем с мъничко вълшебство в малчугани да ги превърнем. Аз Пипилота давам честната си дума, че няма да скучаем.“

За да не е голословна Пипи Дългото чорапче изброи част от игрите: точните стрелци – с гевречета, забавни въпросчета с награди, кой ми изяде шоколада, танца на патетата,  моята лятна картина – рисуване и оцветяване, микрофонът е ваш, ластици  – с родители, четени на приказки, дартс, игра с балони, цирк – ходене по въже.

Безплатната ваканция за децата продължава и на 22 юли (неделя) с керамично ателие от 12 часа. Керамик ще посреща желаещите да творят в източния атриум, под чието ръководство те ще могат да изрисуват в любими цветове медальон или фигурка за спомен.

Вижте още:
Безплатни образователни игри, състезания, рисуване и забавления за всички деца от Пловдив
Деца творят в керамично ателие в Пловдив
 Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град