новини детски

Начало | новини детски | Бъди герой и участвай в благотворителната инициатива "Оцвети Великден"

Бъди герой и участвай в благотворителната инициатива "Оцвети Великден"

Аз детето | 2016-04-15

Бъди герой и участвай в благотворителната инициатива "Оцвети Великден"

Искате ли да направите този Великден незабравим, да станете истински герои, макар и само за ден! Тогава елате на 30-ти април (Велика събота) от 10 до 18 ч. в Градската градина, пред Народен театър „Иван Вазов“. Нека заедно се забавляваме и творим и оцветим най-пъстрите яйца и да помогнем на екипа на а “Heroes Wanted”, който ще проведе за първи път в София масово оцветяване на великденски яйца за деца без родителска грижа под мотото „Оцвети Великден“.

Заедно с деца от специализирани домове, от детски градини и училища, както и деца, доведени от своите родители и приемни семейства, доброволците от Heroes Wanted ще боядисват яйца, ще изработват великденски кошнички, украси и поздравителни картички с пожелания по случай Великден. Организаторите обещават много весело, шарено и творческо преживяване за всеки. А накрая освен, че сте станали герои можете да намерите и много нови приятели.

   „Оцвети Великден“ дава възможност изработените материали да бъдат закупени на благотворителен търг, а събраните от продажбите средства ще бъдат предоставени в помощ на центрове за настаняване от семеен тип – „Любен Каравелов“ в кв. "Модерно предградие" и „Иван Вазов“ в ж.к. "Надежда".  

Освен деца и родители, каним да присъства и всеки един, който иска да стане доброволец – и герой, дори за един ден.



Коментари
1 коментар

Светослава , ,

Публикувано на 18.04.2016

До колко години.

От редакцията: Всеки, на който му е интересно може да се включи доколкото знаем.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град