За родители

Начало | За родители | Актрисата Весела Бабинова е специален гост на „Форум бременност и детско здраве“

Актрисата Весела Бабинова е специален гост на „Форум бременност и детско здраве“

Аз детето | 2021-06-04

Актрисата Весела Бабинова е специален гост на „Форум бременност и детско здраве“

Талантливата актриса Весела Бабинова, известна с ролята си на Мария във „Вездесъщият“ и ролите си в Народен театър „Иван Вазов“ и Малък градски театър „Зад канала“, ще бъде специалният светски гост в новото дигитално издание на „Форум бременност и детско здраве“ на 5 юни. Тогава ще чуем от самата нея от първо лице какво е да си майка, как е преминала нейната бременност и кои са били най-големите предизвикателства, но и най-сладките моменти.

В последния ден на септември 2020 година красивата и талантлива Весела даде живот на дъщеря си Йоана, а не дълго след това успя да се завърне и на театралната сцена.

През февруари тя участва в спектакъла „Боклук“ в Театър „199“, а в края на март дъщеричката ѝ Йоана навърши половин годинка.

Самата Весела признава, че мъжът до нея – Владимир Зомбори, много ѝ помага. „Владо се включва в абсолютно всяка част от отглеждането на Йоана. В сменянето на памперси, в хранене, разходки, игри, на него му идва отвътре да бъде баща“, разказва тя в интервю за Tialoto.bg. А когато графиците на двамата са препълнени, на помощ идват родителите им.

Любопитна подробност за бременността на Весела и раждането на Йоана е, че те съвпадат с бременността на друга известна актриса, която е и близка нейна приятелка – Луиза Григорова. Двете актриси дори родиха на една и съща дата, като сега продължават да са неразделни и при отглеждането на децата си. „По цял ден сме навън. Не сме от тези, които обичат да си стоят вкъщи постоянно. Разходки, обиколки, много е приятно. Ние сме цяла група приятелки с дечица, родени в една година и това е наистина голямо предимство за нас“, разказва Весела.

Как успява да съчетае майчинството с професионалната си кариера и какви са съветите ѝ към бъдещите родители – гледайте тази събота, на 5 юни, във „Форум бременност и детско здраве“. Дигиталното събитие се организира от здравния портал Puls.bg и ще се излъчва на живо както на него, така и на стрийминг платформата за събития Investor Media PRO, където ще откриете пълната програма на форума.

Генерални партньори на „Форум бременност и детско здраве“ са BABE Laboratorios и KIN Laboratorios, основни партньори са НУРОФЕН и MEDICAL DENT.

Събитието се провежда с подкрепата на MyKi Care, ПСАГБАЛ „Света София“, Herbamedica и столичната верига хипермаркети HIT Max.

Медийни партньори са Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Az-jenata.bg, Az-deteto.bg, Tialoto.bg, Новите родители, Mamamia.bg, Bebok.eu, Жената днес и София играе/Sofia plays.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град