Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Minecraft добавя броненосец и преустройва биоми с осем нови варианта на вълци

Minecraft добавя броненосец и преустройва биоми с осем нови варианта на вълци

Аз детето | 2024-04-26

Minecraft добавя броненосец и преустройва биоми с осем нови варианта на вълци

Изненада! Броненосци бяха добавени към Minecraft в скорошна актуализация. Можете да ги изчеткате, за да съберете „щитове“, костната броня на гърба на животното, която след това можете да използвате, за да изработите броня за домашни вълци. Като казахме вълци, и те получават нещо ново и интересно – осем разновидности на вълка сега се появяват в различни биоми. Ауууууу!

Но първо за онзи броненосец. „Това срамежливо създание предпочита топлината на саваната и пустите земи и ще се навие, ако го приближите твърде бързо или шумно“, казва Mojang в актуална публикация, умело избягвайки всякакви намеквания, че животното ще стане по някакъв начин като топка. Не можете да опитомите броненосеца, посочват те, дори ако дадете на създанието любимата му храна, която е... очи от паяк... Разбира се.

Но какво да кажем за вълците? Техните космати палта сега се предлагат във фантастично разнообразие, включително мрачно черно, хъски бяло, райе, ръждиво, на петна и много други. Всеки подвид вълк ще бъде намерен в свой собствен биом. Снежният вълк (по-рядък от останалите) ще бъде намерен да се разхожда сам сред боровете. Раираният вълк ще дебне в пустошта. Здравето им също се удвоява (при условие, че са опитомени) и екологичните щети вече няма да наранят толкова много вашите космати приятели.

Какво друго разкриват тези бележки за актуализацията? „Опашките на вълците вече са правилно позиционирани, когато седят.“ Много важно. Екологията на Minecraft напоследък изглежда здрава. Играта е добавила рак към мангрови блата, Breeze към подземни стаи и почти изчезнало същество, наречено „Sniffer“, чиито запазени яйца можете да намерите в подводни руини.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град