За родители

Начало | За родители | 5 причини да изберете Vivacom Kids Watch

5 причини да изберете Vivacom Kids Watch

Аз детето | 2024-10-24

5 причини да изберете Vivacom Kids Watch

Часовникът винаги е бил сред най-добрите приятели и на малки, и на големи. В последните години технологиите ни дават възможност да имаме страхотни смарт часовници, които правят много повече от това само да показват колко е часът. С тях можем да използваме приложения, да играем игри, да следим крачките си, да водим видеоразговори и да се чуваме с най-важните ни хора.
 
Един от най-новите продукти, с които Vivacom с право се гордеят е часовникът им за деца. Той е стилен, с атрактивен за децата дизайн, с няколко цветови възможности и с още много чудесни подобрения, които ни впечатлиха.
 
Вижте нашите 5 причини да изберем Vivacom Kids Watch.
 

Батерията издържа до 100 часа

 
Едно от най-големите притеснения на родителите е да не падне батерията на часовника на детето и да нямат връзка с него. От друга страна, децата също държат батерията им да е супер издръжлива, защото така могат да ползват часовника дълго, а да го зареждат рядко.
 
В този случай Vivacom Kids Watch ни печелят с батерията, която издържа до 100 часа. Така децата са готови за забавления със смарт часовника си, а родителите са спокойни, че имат връзка.
 

Безопасността е на първо място

 
Родителите ще се влюбят в смарт часовника на Vivacom, защото той предлага огромно разнообразие от функции, които подобряват безопасността и свързаността с децата.
 
Чрез приложението Kids Watch родителите могат лесно да свържат смарт часовника на детето си със своя смарт телефон, и така безпроблемно да контролират употребата му и да следят локацията, на която се намира. По този начин само за няколко секунди ще имат информация къде се намира детето и дали е в безопасност.
 
 

Възможност за видеоразговори

 
Смарт часовникът дава възможност за  бърза и постоянна връзка между родителя и детето с двупосочни гласови и видео обаждания. А когато времето за разговори е по-ограничено, децата могат да изпращат и получават гласови и текстови съобщения.
 

Дизайн, който радва окото

 
Едно от предимствата на смарт часовника на Vivacom е цветният и удобен дизайн. Приятните нюанси на розово и синьо няма как да не допаднат на децата, а комфортният дизайн е изцяло съобразен с техните нужди.
 
Часовникът приляга на ръката много деликатно и детето може да свикне с него буквално за минути, дори и да забрави, че го носи. Толкова е удобен!
 

Чудесно съотношение качество-цена

 
Специалната детска оферта Junior, която Vivacom предлагат, не е за изпускане! Само за 3.98 лв на месец на лизинг за 24 месеца можете да закупите смарт часовника и да зарадвате детето си с красива, технологична покупка.
 
Можете да избирате между син и розов цвят, като часовникът ще бъде вашият начин да си осигурите спокойствие и винаги да знаете къде е вашето дете. А то ще може да общува свободно със своите приятели и близки.


Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град