Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Оранжево небето, оранжево морето, оранжеви кината, оранжев е смехът... с „Гарфилд: Филмът“

Оранжево небето, оранжево морето, оранжеви кината, оранжев е смехът... с „Гарфилд: Филмът“

Аз детето | 2024-03-08

Оранжево небето, оранжево морето, оранжеви кината, оранжев е смехът... с „Гарфилд: Филмът“

На 24 май ще ни трябва по-голяма везна! Леко закръгленият, обожаващ лазаня и мразещ понеделниците иконичен котарак Гарфилд загърбва статута си на домошар, изоставя сигурната храна и уюта на познатия си дом и се впуска в шеметна авантюра на открито в първото си пълнометражно анимационно приключение на големия екран с „Гарфилд: Филмът“.

В изключително забавната и колоритна продукция животът на Гарфилд е „перфектното суфле“, до момента в който всичко се спихва. След неочаквана среща с отдавна изгубения си баща – мърлявия уличен котарак Вик – Гарфилд и неговият осиновен брат кучето Оди са принудени да се откажат от съвършено разглезения си начин на живот и да се превърнат в съучастници на Вик в един комичен и вълнуващ обир с неочаквано високи залози...

Новият трейлър на „Гарфилд: Филмът“ разкрива част от препятствията, с които трябва да се справят Гарфилд и неговите стари и нови другари, които остават верни на себе си, независимо от ситуацията. Видеото обещава много хумор, екшън и забележителна анимация и нагледно илюстрира защо вездесъщият оранжев котарак е сред най-емблематичните и обичани герои в света.

Пъррррфектното киноппреживяване „Гарфилд: Филмът“ ни очаква от 24 май само в кината на 2D и 3D.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град