любими герои

Начало | любими герои | Вдъхновение: животни, които много приличат на любимите ни анимационни герои

Вдъхновение: животни, които много приличат на любимите ни анимационни герои

Аз детето | 2017-05-23

Вдъхновение: животни, които много приличат на любимите ни анимационни герои

Светът около нас е пълен с невероятни извори на вдъхновение за различни неща. Стига човек да иска, може да намери вдъхновение за нови игри! Едно камъче, една локва и дори малко листа са достатъчни, за да стане чудесна весела игра. Да не говорим пък колко много от любимите ни анимационни филми и герои са вдъхновени от света около нас. Знаехте ли например, че „Търсенето на Немо“ е по почти истински случай. В света наистина е съществувала рибка, която се казвала Немо и била също толкова шарена и мила, колкото и любимият ни герои. Единствената разлика е, че търсенето не се е осъществило под водата, а на повърхността. Дъщерята на сценариста на популярното филмче обичала много своята рибка, но когато един ден тя се споминала, за да не бъде тъжно малкото момиче, баща му измислил история за това как рибката се върнала в океана, за да търси своите родители. Години след това историята била малко обърната и ето ти го страхотното филмче.

Сега досещате ли се как е създадена историята за вечния „Цар Лъв“? Там естествено е нямало изгубена рибка, нито търсене, но пък аниматорите са се вдъхновили за историята като са наблюдавали лъвове в Африка. Всъщност много анимационни филми за животни са създадени така. Целият екип от режисьори, сценаристи, аниматори и хора отговарящи за компютърните ефекти наблюдават животните в дивата им среда месеци наред, за да може те да изглеждат колкото се може по-правдоподобно.

Сега обаче вече наистина ще ви изненадаме, знаете ли, че се оказва, че и животните също гледат анимационни филмчета с животни. Ако не вярвате, то вижте нашата галерия, в която истински животни много подозрително приличат на тези от анимационните филми и се позабавлявайте заедно с нас!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град