важните неща

Начало | важните неща | Спомени от четвърти клас

Спомени от четвърти клас

Ясмин Радуан | 2013-09-02

Здравейте казвам си Ясмин Радуан .Уча в 3 СОУ "Марин Дринов''. Сега ще съм в пети клас, но мисля да ви разкажа за най-веселите ми дени в училище до сега.

В училище имам много приятели, с които се забавлявах всеки ден. Един ден видях, че има конкурс свързан с най-хубавия спомен в училище. Реших да участвам и започнах да пиша...

Училището ми е като втори дом. С него се смея, понякога и плача. Дойде завършването. Прекарах си страхотно с едни от най-добрите ми приятели. Танцувахме, пяхме и се забавлявахме. Копунясвахме без да спираме. След това дойде момента, в които трябваше да се разделим, но тогава всички си спомнихме каква хубава година беше. Изпълнена със закачки и шеги. Най-хубавата година, която няма да забравим с караниците си и в часовете, когато ядосвахме госпожата.Тези спомени няма да се забравят никога през живота ни! Спряхме да си спомняме за спомените си в училище и се отдадохме на сълзите, които бяха едновременно и от радост, че ще се видим отново и от тъга че се разделяме. Това беше моят най-запомнящ се и хубав спомен от училище в четвърти клас . Надявам се, че ще има още много такива хубави и вълнуващи спомени.

Участва в конкурса "Моят най-хубав спомен от училище".Коментари
5 коментара

Йоана Иванчева, 11 г.,

Публикувано на 03.09.2013

Хубав разказ и аз сега ще ставам 5-ти клас :)

Светлана , 10 г.,

Публикувано на 11.09.2013

На мен ми харесва .Браво постарала си се !

nasko iliev, 11 г.,

Публикувано на 24.11.2013

bravo

Анастасия Илиева, 12 г.,

Публикувано на 18.05.2014

Страхотно е :-)

Гери , ,

Публикувано на 08.01.2017

има грешки но браво

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град