важните неща

Начало | важните неща | Как мина нашето училищно тържество

Как мина нашето училищно тържество

Венелина Христова | 2013-08-17

Добър ден, казвам се Венелина Христова. На 12 години съм. Тази хубава за мен случка се случи в ОУ "Братя Миладинови". Надявам се, да ви хареса случката ми. :)

Ден преди тържеството за 24 май, Ден на славянската писменост и култура, аз и моята приятелка помагахме на учителките в украсата за училището. Нямаше да имаме часове, поради големия славянски празник. Всички други наши съученички и приятелки си бяха тръгнали вече, но ние решихме да поостанем. След като всичко беше приготвено, си тръгнахме много развълнувани, заради това, че ще пеем в оркестъра пред цялото училище. От толкова радост едвам заспах.

На другият ден, майка ми ме събуди доста раничко за да мога да стана, да се пооправя и да отидем с моята най добра приятелка на училище да репетираме. За голямо нещастие, още щом слязохме пред блока заваля силен пороен дъжд, придружен с поредица гръмотевици. Ние се уплашихме и то много, но бяхме решени да отидем. Така и стана, върнахме се, взехме си чадърите и отидохме на училище. То беше в учудващо свежо настроение. Всичко колкото можеха бяха щастливи. В онова студено утро минути преди училище, във физкултурния салон имаше репетиция. От оркестъра ни нямаше почти никого, само ние двете + 1-2 момичета от по-горните класове. Салонът беше леко пълен с родители, тв водещи и госпожи. Нямаше толкова много деца, колкото госпожи от другите училища и медии. Леко се притеснявахме от камерите, които ни гледаха и се опитваха да вземат всяка една минута от нас и пеенето ни, но общо взето всичко мина добре. Изпяхме си песните, дори имаше награда за нас, тя се състоеше от грамота плюс няколко шестици.

Участва в конкурса "Моят най-хубав спомен от училище"



Коментари
9 коментара

Габриела Добринова , 13 г.,

Публикувано на 17.08.2013

Хубаво е !

Стаси Петрова , 9 г.,

Публикувано на 17.08.2013

Браво интересна случка .

Ивана,Веска и Зара Юрукови , ,

Публикувано на 17.08.2013

Готино е . успех на всички вас !

Александра , 11 г.,

Публикувано на 18.08.2013

Много е хубаво :) Успех! Това е също така и моето училище, 30 СОУ Братя Миладинови, но преди година и половина се преместих в чужбина. Обаче все още помня добрите ми приятели и милата ми учителка

Таня , ,

Публикувано на 18.08.2013

Хубаво съчинение.Браво! :-)

Диди , ,

Публикувано на 19.08.2013

Добро е. "леко препълен" - няма такъв термин. Иначе Браво! :~

Vanessa.Styles , ,

Публикувано на 21.08.2013

Пожелавам ти късмет. Хареса ми. Дано спечелиш.

:-) :-) :-) , ,

Публикувано на 09.09.2013

А тръбката, приключеноето?Те каде са?Малко безитересно.

каралица , ,

Публикувано на 08.12.2013

ние когато имаме концерти, дори да ни е след училище ,не учим

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град