новини детски

Начало | новини детски | НУИ „Добри Христов“ отваря врати за деца и родители на 23 февруари

НУИ „Добри Христов“ отваря врати за деца и родители на 23 февруари

Аз детето | 2020-02-19

НУИ „Добри Христов“ отваря врати за деца и родители на 23 февруари

Вълнуваща първа среща с мястото, където се изграждат артистите, ще имат деца и родители на 23 февруари 2020 г. от 11 часа в НУИ „Добри Христов“ – Варна, съобщават от БНР. Авторитетното варненско училище беше отложило своя Ден на отворени врати заради грипната ваканция и кани бъдещи първолаци, деца с интерес към изкуствата и техните близки на слънчева неделна разходка из зали и ателиета. Вратите на всички музикални кабинети ще бъдат широко отворени, залите, където репетират малките балерини и балетисти – също. А учителите по класически и народни инструменти ще очакват децата, които не само ще видят и чуят музикалните инструменти, но и ще могат да ги докоснат и дори да ги пробват.

По време на Деня на отворени врати варненци ще могат да усетят атмосферата на обучението по изкуства, което е специфичен творчески процес, и да зададат своите въпроси. Култов център за откриване и развитие на творчески таланти в България, Националното училище по изкуствата „Добри Христов“ – Варна, празнува тази година 75-годишен юбилей. Започнало като музикално училище, днес то е център за обучение на художници, музиканти, танцьори от различни жанрове.

Подробности за Деня на отворени врати търсете във Фейсбук групата на НУИ „Добри Христов“ https://web.facebook.com/groups/123651051026611/



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град