любими герои

Начало | любими герои | Кой е Ранди Кънингам?

Кой е Ранди Кънингам?

Аз детето | 2014-12-15

Кой е Ранди Кънингам?

Чували ли сте някога нещо за Ранди Кънингам и знаете ли кой е? Ако отговорът ви е "Не!" то не бива да се притеснявате ама изобщо, защото не би трябвало да сте чували. Ранди е просто едно обикновено момче лудо по книгите и филмите за нинджи. Сега сигурно се питате защо ще ви занимаваме с това най-обикновено момче. Добре е да знаете кой е, защото съвсем скоро, още тази седмица, той вече няма да е обикновен. Затова нека ви разкажем малко за Ранди.

Той е в девети клас, обожава нинджите и всичко свързано с тях. Най-добрият му приятел се казва Хауръд и двамата обичат да играят на видео игри, както ще видите и сами. Но това не е всичко, Ранди участва и в група с шеговитото име "30 секунди до математика". Често Ранди е много мързелив и не винаги има добра преценка за ситуацията, много често пренебрегва съветите на по-големите и опитни. Въпреки това той притежава невероятната способност да разрешава и най-трудните загадки, науката го влече много силно и винаги поправя грешките си. Това обаче не е най-интересното около Ранди. Той живее в един интересен град с голяма тайна. Преди 800 години зъл магьосник искал да завладее света и почти успял, докато... един самотен войн-нинджа не го затворил дълбоко под земята. И точно тук идва ролята на Ранди и родния му град. Днес над затвора на злодея се намират именно те, а злият магьосник 800 години е мислил план и е събирал сили за момента, когато ще се завърне. За щастие, Ранди Кънингам е бил избран да бъде новият нинджа и  да защити невинните от силите на злото! Въоръжени с Ninja Nomicon и магически  нинджа костюм, Ранди ще победи чудовища и обезумели, както и ще задържи зловещия магьосник в дупката му.  Това разбира се няма да е толкова лесно, защото магьосникът е майстор на тъмните изкуства и решен да унищожи Ранди, още преди да се е обучил съвсем. Освен това той има невероятни сили дори, докато е под земята – изпуска отровен зелен газ, който може да превърне всички в града в ужасни чудовища.

Дали Ранди ще завърши обучението си, какви приключения го очакват и дали ще успее да укроти злия магьосник и обратно да го затвори в дупката му, скоро ще разберем.



Коментари
8 коментара

Габриел Желев, 9 г.,

Публикувано на 29.12.2014

До редакцията:Знаете ли къде може да напиша страница за ,,ЧАРЛИ И ШОКОЛАДОВАТА ФАБРИКА``,също и как да изпратя снимка?B-)

От редакцията: Спокойно можеш да пишеш на mirela.lubenova@investor.bg или на info@az-deteto.bg

Габриел Желев, 9 г.,

Публикувано на 30.12.2014

До редакцията:Здравейте!Пробвах да напиша за ,,ЧАРЛИ И ШОКОЛАДОВАТА ФАБРИКА"но не не можах да пиша.Защо така?:-(

От редакцията: Тогава ни го напиши тук като коментар.

Борислав Кабов, 5 год г.,

Публикувано на 30.12.2014

Ранди Кънингам ти си най-добра нинджа и съм ти голям фен.

виктория ангелова, 9 г.,

Публикувано на 23.02.2015

много е яак филма

bistra karaivanova, 11g. г.,

Публикувано на 09.04.2015

izvinqvaite ,no tova vseki go znae ohte v samoto predavane se opisva tova

bistra karaivanova, 11 г.,

Публикувано на 09.04.2015

izvinqvaite ,no tova vseki go znae ohte v samoto predavane se opisva tova inace bravo za usiliqta :)

Ivan A., 9 г.,

Публикувано на 04.05.2015

Baba mi e randi kumingam xD

Мила , 11 г.,

Публикувано на 24.07.2015

Хубава анимация !

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град