новини детски

Начало | новини детски | Конкурс за най-оригинален детски костюм от отпадъчни материали ще се проведе в Бургас на 4 юли

Конкурс за най-оригинален детски костюм от отпадъчни материали ще се проведе в Бургас на 4 юли

Аз детето | 2020-06-25

Конкурс за най-оригинален детски костюм от отпадъчни материали ще се проведе в Бургас на 4 юли

Конкурс за най-оригинален детски костюм от отпадъчни материали ще се проведе в Бургас на 4 юли, пишат от „Фокус“. Събитието ще се проведе от 17:30 часа в Експозиционен център „Флора“. Организаторите от Държавния куклен театър припомнят, че в ежедневието на всеки има много предмети, които не се използват или които замърсяват околната среда, но добре рециклирани, те могат да послужат в различни ситуации.

„Така можем да покажем на децата ни, че дори и ненужните вещи могат да се превърнат в интересни предмети, а защо не и рокля или костюм. Замислете се колко дрехи има, които не носите и не използвате, корите от яйца, кашони, бутилки, мушами и покривки, вестници, подаръчни чанти... Затова заедно с Екосемейство – фестивал за природосъобразни продукти и Мама знае – заниманията за деца в твоя град ви предизвикваме и организираме „Конкурс за най-оригинален детски костюм от отпадъчни материали“.

„Доведете децата, подгответе им костюм, аксесоар, рокля... Елате да се забавляваме и разбира се за най-отличителните ще има подаръци“, заявиха още организаторите.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град