Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Господарка на злото 2“ идва с неочаквани обрати още с първия си трейлър

„Господарка на злото 2“ идва с неочаквани обрати още с първия си трейлър

Аз детето | 2019-05-14

„Господарка на злото 2“ идва с неочаквани обрати още с първия си трейлър

Имало едно време зла вещица и принцеса, прокълната да спи завинаги. Това е въведението в първия трейлър на „Господарка на злото 2“, който ще развихри въображението на зрителите в безброй посоки и ще държи в напрежение до самата премиера. В продължението на приключенското фентъзи обаче историята е друга и поднася изключително величие, подплатено с уникалното присъствие на Анджелина Джоли, вдъхновяващите послания на сюжета и брилянтната актьорска игра, която те пренася в друга реалност.

Дори в първите кадри на филма зрителите виждат неочаквани сцени и драматични обрати, подкрепени от емоционално въздействащ саундтрак, който допълнително обогатява картината. Още по-уверената Злодеида ще се сблъска с нови противници и ще се впусне в нови съюзи, които обаче ще донесат много повратни моменти по пътя ѝ. Изгубена в мрака и обладана от чувство за отмъщение, тя ще усложни взаимоотношенията си с бъдещата кралица в търсене на справедливост за всички мистични същества по техните земи.

След главоломния успех на първия филм от 2014 година, който буквално взриви българския и световния боксофис, и се превърна в най-касовия дебют за Анджелина Джоли, дойде време историята да се разгърне до още по-необятни мащаби и да даде на зрителите още по-дълбок поглед върху мистериозната съдба на Злодеида.

Дали злото наистина ще властва завинаги или Злодеида ще преодолее вътрешните си противоречия? Колко по-впечатляваща ще бъде продукцията и каква развръзка ни очаква, ще разберем на 18 октомври заедно с „Господарка на злото 2“ на 3D и IMAX 3D в дублирана и субтитрирана версия.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град