Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Колко добре познаваме домашните си любимци в действителност? Новият трейлър на „Сами вкъщи“ 2 ще ни покаже!

Колко добре познаваме домашните си любимци в действителност? Новият трейлър на „Сами вкъщи“ 2 ще ни покаже!

Аз детето | 2019-04-12

Колко добре познаваме домашните си любимци в действителност? Новият трейлър на „Сами вкъщи“ 2 ще ни покаже!

Те имат таен и дълбоко емоционален живот, който трудно можем да си представим. Ролята им на наши домашни любимци е само едно от безбройните задължения, които комплицираният им живот изисква. Те са супергерои, те са съпричастни, те са смели и със силно изразено чувство за хумор и разкриват още повече от вълнуващите си приключения, когато не са заедно с нас в новия трейлър на „Сами вкъщи“ 2.

В продължението на блокбастъра от 2016 година зрителите ще се запознаят с една нова черта от характера на любимия териер Макс. Семейството на стопанката му Кейти вече се е увеличило и той среща най-удивителното същество в живота си –дете. Той е изцяло обсебен от малкия Лиъм и полага неистови усилия, за да го предпази дори и от най-незначителните опасности. Успоредно с терзанията на Макс скъпият померан Гиджет се сблъсква с ужасяваща ситуация, изгубвайки безценна вещ на любимия си Макс и то не къде да е, а в окупиран от котки апартамент. Тя ще се опита да я спаси, следвайки безценните съвети на пухкавата си приятелка Клои – съвети, каквито само една котка може да даде.

Новият герой на филма е фермерското куче Рустър, който в оригинал е озвучен от Харисън Форд, с което култовият актьор прави и официалния си дебют в озвучаването на филми. Той е достолепен, мъдър и изиграва важна роля в критично важен за Макс момент. Зайчето Снежко, който досега е супергерой само в собствените си фантазии, ще трябва на практика да демонстрира суперсилите си и да се отзове на една от най-страшните мисии в живота си. Време е личното му убеждение, че е необикновен, да намери своето доказателство.

Това е само една малка част от това, което очаква зрителите в „Сами вкъщи“ 2. Пълен с енергия, много позитивен заряд и нетрадиционен хумор, филмът ще успее да ви пренесе в света на животните и той да ви се стори толкова… истински, колкото само си представяме, че може да бъде.

Те ще останат „Сами вкъщи“ 2 и ще ви очакват в кината на 14 юни на 2D, 3D и 4DX.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град