Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Mao Mao, Heroes of Pure Heart“ и „Tig N’ Seek“ ще изненадат най-малките зрители през юни

„Mao Mao, Heroes of Pure Heart“ и „Tig N’ Seek“ ще изненадат най-малките зрители през юни

Аз детето | 2019-05-24

„Mao Mao, Heroes of Pure Heart“ и „Tig N’ Seek“ ще изненадат най-малките зрители през юни

В програмата на Cartoon Network се включват две нови оригинални приключенски комедии – поредицата на Паркър Симънс, „Mao Mao, Heroes of Pure Heart“, високооктаново пътуване, което следва борещата се срещу престъпността самурайска котка и нейните верни помощници, както и „Tig N’ Seek“, безгрижно, изпълнено с мистерии предаване за млад детектив и котешкия му партньор, създаден от Майк Чилиан. Cartoon Network изгражда общност и провокира разговори чрез своето възпитаващо съдържание. Детският канал поднася автентични истории и герои, които овластяват и обединяват днешната бързосхватлива и целеустремена генерация.

Миналогодишният причудлив „Островът на летния лагер“ от Джулия Пот ще се появи отново за втори сезон. Малките зрители ще имат възможност също да гледат цял сезон на комедията „Ябълко и Луки“ на Джордж Дженди. Тези продукции стартират като част от глобалната програма за артисти на студиото, известна с това, че подхранва ново поколение творци с развито критично мислене. Заедно с новите и завръщащите се на екрана поредици, предстоят още хитови предавания през цялата година.

  • „Mao Mao, Heroes of Pure Heart“, ще проследява шериф Мао Мао, експлозивен самотник и известен герой, Badgerclops, мил глупчо и Adorabat, очарователен помощник, които работят заедно, за да донесат справедливост и мир на хората в долината.
  • Tig N `Seek“, в който става дума за 8-годишният Tiggy и неговата джаджо-изобретяваща котка, Gweeseek, докато търсят изгубените предмети от Wee Gee City. С веселото отношение на Tiggy и изключителните способности на Gweeseek за изобретяване, дуото шеговито пилотира през ежедневните дилеми в отдел „Изгубено и намерено“. Tig N’Seek се очаква през 2020 година.
  • „Островът на летния лагер“ също се завръща с нови епизоди по Cartoon Network. Вълшебното пътуване следва най-добрите приятели Оскар и Таралежка, докато се учат да изследват непознатото и се отправят към по-мистични приключения. През втория сезон, Оскар и Таралежка разкриват магическите мистерии и започват тяхното изследване. По време на пътуването си, откриват нови светове на острова, където срещат елфи, зверове, гиганти, чудовища под леглото, извънземни, и разбира се, вещици тийнейджъри.
  • „Ябълко и Луки“ ще се завърне тази есен с участието на YouTube звездата Тимоти ДеЛаГето от „The Great British Bake Off“ и др. Поредицата ще продължи да разказва историята на най-добрите приятели Ябълко и Луки и техните преживявания в голям град, където живеят с антропоморфните си приятели.


Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град